snuffi Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kto z was posiada Zyankaliego 18" a amorem 100mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ja P.S. Orientuje sie ktoś ile waży Zyankali 18"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 a jaki rozmiar? jesli 18" to czy moglbys wrzuc mi na maila ( przemyslaw.jakubczyk@gmail.cm ) albo tutaj zdjecia rowru z boku (idealnie zboku ) a jak masz bialego to juz wogole ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 rozmiar 18" tylko czarny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77d906b66072af6e.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 19.5 z miskami i piwotami niby 1640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam! Zakupiona przeze mnie ramka juz dotarla. Po wyciagnieciu z kartonu przedstawia sie nastepujaco: Niestety z braku czasu i funduszy musi na jakis czas wyladowac z powrotem w pudle. Moze na swieta zrobie sobie prezent i ja zloze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 białe najlepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a nie było haka do ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Oczywiście, że wszystko jest, hak jak i piwoty jest w tej chwili w woreczku. Póki rowerek zapakowany stoi w piwnicy nie chciałem nic w niego wkręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 8 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jak kupowałeś od extreme shop to przymierz hak czy pasuje , kumpel ostatnio kupił białego compa i wysłali mu jakiś hak nie do pary ,a na emaila nawet nie odpisali ,ale nie było problemu bo w sklepie zrobił sobie wymiane na pasujący hak .Tak więc Tosh , w białym szykuje się kolejna biała trucizna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poisonek Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ja P.S. Orientuje sie ktoś ile waży Zyankali 18"? 1612 gram z hakiem i stalowymi pivotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowiec Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 To ja też sie dopisuje do trującego klubu Piękna srebrna ramka Poison Zyankali czeka na stery, sztyce i przeszczep reszty sprzętu ze starego roweru Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27080/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No no Misiek =] Ladne ładne ;] jakieś zmiany jeszcze planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Obręcze ZTR Olympic, szprychy revo, złote nyple, siodło takie: http://i6.ebayimg.com/02/i/000/a6/32/532f_1_b.JPG lub żółty SLR, złote zaciski a2z ti, zacisk sztycy jakiś normalny do tego środkowa tarcza do korby, tarcze hamulcowe a2z, 2 łańcuchy i chyba tyle A no i złote śrubki everywhere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 trucizna po małych modyfikacjach http://kr1zje.fotosik.pl/albumy/314285.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poisonek Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Nowy widelczyk do konsumowania radości z trucizny. Rowerek tym samym zjeżdża do wagi poniżej 9800 gram. Jak dotrze i założę, wrzucę foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Piękny, piękny ten amorek. Gdybym wiedział, że uda mi się uzbierać - to zaraz bym zbierał na Sid'a, bo to najładniejszy amorek Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 E tam, gdyby zamiast naklejki/napisu SID byłoby RST to wtedy niebyłby pewnie najładniejszy amorek Wg mnie najładniejsze amorki to bombery 2006/2007 , takiej korony nie mają inne widelce a i naklejki też raczej ładniejsze od konkurencji. Ciekawy jestem ile ten SID waży, z góry wiem że byłbym na niego za ciężki Kto wie, może kiedyś będzie Reba albo R7, albo carbonowy sztuciec kr1zje Świetna szoska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poisonek Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Waga katalogowa to 1304 gramy. Z rurą sterową dociętą do moich potrzeb i z aluminiowymi pivotami które posiadam, będzie ważył około 1270 gram. A co do postu powyżej to sorry, ale ktoś kto kupuje SID RACE raczej nie sugeruje się naklejkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 1270g ja pierniczę......... "ktoś kto kupuje SID RACE raczej nie sugeruje się naklejkami..." owszem tak, nie napisałem że najklejki i design jest kluczowy przy wyborze ultralekkiego sztućca napisałem zę Sid nie jest najładniejszym amorem dla mnie, gdyż są inne ładniejsze designem... u mnie wygląd częsci jest w 30% kryterium zakupu. 70% to współczynnik cena/waga/jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poisonek Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 1270g ja pierniczę......... No ja też pierniczę W życiu bym nie pomyślał, że kiedyś będę miał taki amortyzator... A co do naklejek to spoko. Widocznie źle Cię zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 sid? wątłe to to i dalekie od standardow dzisiejszych czasow. nawet jesli to widelec do xc to wymaga sie dzis od sprzetu uniwersalnosci. jestem pewien ze wlasnie dlatego rock shox wymienil sida na nowego sida. rock shox walczy o swoje uzyskane dawno miejsce w tym segmencie rynku. i wydawac by sie moglo ze dociazenie tego widelca spowoduje strate klienta - ale skoro tak robia to z pewnoscia marketingowcy dobrze przemysleli wczesniej taki krok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 pomyśleli, że grubsze golenie lepiej wyglądają i poszli w to. nie sądzę, żeby zmiana była podyktowana brakiem sztywności, bo jak na XC na pewno nie brakowało. przecież w SIDzie górne lagi wystają z dolnych tylko na ~10cm. imo SIDa na 2008 popsuli, ten starszy wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 sid? wątłe to to i dalekie od standardow dzisiejszych czasow. Według mnie to jest wyczynowy sprzęt w pełnym tego słowa znaczeniu, od takich rzeczy nie oczekuje się uniwersalności. Dla mnie taki amorek to jak F1, nie kupowałbym go żeby jeździć po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.