Misiek^^ Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 dlaczego? Bo mi sie Poison podoba I bynajmniej nie będzie biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 http://picasaweb.google.pl/masloxc/Poison/...195374529471042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Moim zdaniem to on sie duzo lepiej prezentowal z XTC ;]. Teraz jakos smiesznie wogole mi wyglada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 rebe przemaluj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 oo nie! Jeszcze zobaczycie co z tego wyniknie Dojdzie jakiś żółty SLK, żółta owija, złote śrubki i fajne koła. Do końca roku będzie maszyna do wygrywania Poza tym dokładając tylną tarcze dodałem wagi a teraz zmieniając ramę i sztycę jest mniej niż z Vkami z tyłu AAA jeszcze jedno. Xtc nie miał przelotek na hydraulika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Strasznie podoba mi sie Reba w tym niemal "fluo" kolorze ladniejsza jest juz tylko biala moja jest czarna...rama tez czarna...ogolem wszystko wyglada troszke ponuro ... Sprzedales XTC Misiek??:> Dobry to byl deal wg Ciebie? Jestem bardzo ciekawy twojej opinii, gdyz przy zakupie ramy zastanawialem sie wlasnie miedzy tymi dwoma modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Zamieniłem się XTC na e605 i zostało w kieszenie jeszcze ~300zł tzn. dopłacono mi. Deal bardzo dobry. Braku sztywności w Poisonie nie odczuwam. Prowadzi się zdecydowanie lepiej bo jest mniejsza od XTC. Giant wydaje mi się był bardziej pancerny ale to się okaże. Zobaczymy, czy Poison ze mną wytrzyma. W ogóle nie żałuję zamiany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 stanowczo domagam sie fotek i rozpiski wagowej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Na rozpiskę trochę jeszcze poczekasz W końcu rower nie jest skończony Co do fotek - coraz rzadziej zabieram ze sobą aparat bo jest gorąco i nie chce mi się brać plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jeśli ktoś planuje zakup ramy Zyankali to polecam lekturę tego tematu: http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?...sc&start=10 Niestety trzeba się wpierw zarejestrować by móc przeczytać, ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kupowałem w niemczech, mam lakier bezbarwny, żadnych zgrubień czy niedoróbek. Uważam ze ex shop, robi złą opinie poisonowi, sprzedając na allegro ramy bez pivotow, haka, czy niekompletnymi sterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A co u reszty zatrutych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czekam na zamówionego poisona cyanita n, jestem ciekawy jak sprawdzi się ich rama na naszych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 praca do konca wakacji, zeby jakis sprzet do poisona wsadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Pozwole sobie podłączyć się do tematu i zapytać czy coś wiadomo o kolekcji Poisona na 2008 rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jaki amor do Zyankali 2007 18'' ? Na allegro sprzedają z 80 , a nawet z100mm .Tak konkretnie to r7 80mm ,czy r7 100mm? Maratony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No to ja też się przyłączam do klubu Poison E 605 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Foty Foty Foty!!! Do mnie MAM NADZIEJE jutro przyjdzie nowa korba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jeszcze tydzien pracy, wyplata, nowe koła/napęd ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Foty będą prawdopodobnie w poniedziałek lub wtorek. Rama jak i reszta części w serwisie-składają wszytko du kupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 O w morde ,ta biała zynkali ale zarąbiscie wyglada .Ciekawe jak cały rower na czymś takim sie prezentuje .A odnośnie jej wagi itd , to ja byłbym gotów poswiecic te 200 gram wiecej dla takiej prezencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 jak bym chciał kupić sobie ramę poisona z lub e605 to jaki rozmiar ?? mam 187 cm i ważę 66kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jako, że wreszcie 'uregulowałam' rower mam ogromny zaszczyt dopisac się do Was Dzisiaj będzie pierwsze konkretne śmiganko na Poisonie Prócz ramki, 'podmieniłam' w biku przednią przerzutkę [xt], stery [de one], zacisk [hmmm srebrny na motylek ] W drodze do mnie sztyca Accenta sp 428 i siodełko San Marco. Fotki i wrażenia z jazdy wieczorkiem ;D Pozdrawiam --- 25.07.07.: ale nastały luksusy.... rower jeździ nadzwyczaj ślicznie. Jest sterowny i szybki. Szybki, bo na zakretach nie wyrabiam i często się zdarzało że jechałam prosto zamiast zakręcić Ale żeby nie pisać głupot, akurat na urodziny doszły do sklepu moje klamotki czyli sztyca Accenta sp 428 i siodełko San Marco [i urodzinowa cena 110 zł za komplet ] . Pomimo wszelkich opinii na temat wygody, a raczej jej braku muszę przyznać że jest to naprawdę WYGODNE siodełko. Po prostu miodzio Ale dzisiaj miałam kwas jak jechałam po luźnych kamyczkach i obijały mi o ramę Ale...... trudno :D rower jest do jeżdżenia a nie do marudzenia Ciekawi mnie ile ten rower w całości waży... .... .......... aaaa bym zapomniała, tutaj fotki: http://dashtoo.no-ip.biz/~agenciara/poison/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Brawo Brawo Bardzo ładnie się prezentuje... Super maszina Kiedy jakiegoś amorka kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 I mój Poison jest już gotowy. Przy okazji kupna ramy wymieniłem stery na Cean Creek, Kasete na Deore XT (wcześniej też taka była ale się nie da jej odkręcić od piasty...), Sztyca, mostek-Smica, Kiera Tioga, Zacisk Zoom, Avidy SD7 + Klamki SD 5, gripy Ritchey WCS, Koła (Mavic XM 317, Deore LX, DT Swiss) linki,pancerzyki. Na dniach wymieniam z tyłu oponę na semi-slicka. http://img362.imageshack.us/img362/3964/dsc00517zn3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.