Mod Team Pixon Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Masz dziwnie poprowadzone pancerze. Sam to robiłeś, czy to już tak fabrycznie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Sam, to moja radosna tworczosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ale nie wiedziałeś jak powinno być? Czy zrobiłeś to specjalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ale nie wiedziałeś jak powinno być? Czy zrobiłeś to specjalnie ? Raczej nie wiedzialem:)Albo po prostu nie zwrocilem uwagi. Ale dziala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam użytkowników. Jestem w "klubie" od 2007 roku kiedy Poison Zyankali trafił w moje łapska. Niestety dotarł do swojego kresu. Rama po 4 latach jeżdżenia pękła. Mówi się trudno, długo była ze mną i sporo przeszła. Dla zainteresowanych strzeliła rura podsiodłowa tuż nad spawem z suportem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gjjpoison Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam trucicieli;) Mam w tym tygodniu otrzymać moją truciznę i już się nie mogę doczekać Zamówiłem przez bike-arena i jeśli chodzi o obsługę to jestem zadowolony. (piszę, bo może coś się zmieniło-na lepsze:) Trochę się zmartwiłem czytając Wasze posty np pękania ram, mam nadzieję, że to tylko przykre wyjątki..? Czy np innych firm to nie dotyczy, czy też jest tak, że poisony częściej pękają od innych? Pytam bo słyszałem, że wszystkie ramy są teraz made in china i tylko składa/maluje się je w danym kraju co wystarcza do przyklejenia naklejki MADE IN... Pozdr gjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A ja sie zastanawiam czy nie sprzedac swojej ramy... Moze ktos chetny z Krakowa? Chcialbym sprobowac czegos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Nie wiem czy po tylu ostatnio połamanych ramach Poison'a znajdziesz tu jakiegoś chętnego na twoją.. Próbuj na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tyle to znaczy ile? 2-3 ?? W każdej firmie zdarzają się popękane ramy. Ja akurat bardzo chwalę Poisona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 No właśnie Jelitek... sam będąc ofiara wadliwej ramy nie zniechęciłem się do marki...ba!już mam w planach kupno trucizny na wąskich kókach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja fakt faktem mogę powiedzieć że Poison ma super ofertę gwarancyjną. Wystarczy popatrzeć na stronę. Teraz jest tak że jeśli pęknie rama to raczej nie ma problemów z gwarancją, co więcej mają program "crash replacement" - oddając im uszkodzoną ramę dostaje się rabat na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Muszę poczytać o tym programie, to może ja bym im swojego Zyankali oddał. Musieliby mi dać naprawdę niezły rabat, to bym sobie mescalina kupił edit Widzę, że się pozmieniało i teraz jest Graphene, z ceną powalającą na kolana, ale wagą również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Coś ucichł klub znowu... Mam do Was pytanie : Jak często zmieniacie hak przerzutki? Mi właśnie pekł drugi po roku czasu od wymiany :/ PS. będe zmuszony się przekonać czy w naszym ulubionym sklepie faktycznie sie coś zmieniło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Moim zdaniem zmieniło się - na plus - kontakt jest bardzo dobry a co do haków... to w moim jest lekko skrzywiony. Ja tam wolę wymieniać częściej hak niż ramę ;-) A tak przy okazji to zastanawiam się teraz nad kupnem karbonowej ramy szosowej Oxygen...martwi mnie jednak rosnący kurs euro :-( No i nie wiem czy to będzie dobra decyzja. No niby jestem zadowolony z obecnych 3 ram Poisona które mam, ale z karbonem bywa różnie. Pociesza mnie jednak fakt że mają dobry system gwarancyjny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kontakt jest rzeczywiście niezły. Niestety w dalszym ciągu pomyłki im się zdarzają. Kupiłem u nich SID'a i dostałem manetkę blokady skoku od SR suntour'a Rzeczywiście u nich jest jakaś zniżka jak Ci rama Poisona pęknie? Coś mi się gdzieś tak o uszy obiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Sprawa wygląda tak: jakiś czas temu pojawił się na stronie Poison Bikes program "crash replacement" obecne ramy są objęte takim programem, ale nie wiem jak jest z ramami które były kupione zanim pojawiło się coś takiego. Trzeba by napisać do Bike Arena i zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 siemka liczę, że uda mi się skombinować trochę sianka i dołączyć do waszego klubu! co sądzicie to takim wynalazku? http://bike-arena.pl/index.php?p1589,poison-zyankali-team-46cm-reba-sl-sram-x9-frm-388-controltech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja myślę że będziesz zadowolony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No Nikodem,była by to trzecia trucizna w Poznaniu,daj znac jakbys chciał sie przymierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 dzisiaj przyszedł do mnie poisonik... wszystko było by OK gdyby nie to, że z przodu jest tarcza 160mm a z tył 180 :/. Z tył mam wkręcone piwoty zamiast zaślepek i siodełko jest leciutko nacięte. Jutro będę kontaktował się ze sklepem. Ale tak to kozackie wszystkie jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A już wszyscy myśleliśmy, że extreme-shop się poprawił Daj zdjęcie swojego nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja myślę że odpowiedź będzie prosta - taki rower dostali od producenta ;-) A tak czy inaczej pochwal się fotkami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 nie mam własnych fotek jeszcze http://bike-arena.pl/index.php?p1589,poison-zyankali-team-46cm-reba-sl-sram-x9-frm-388-controltech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no i bike-arena rozwiązała problem. Przyszły adaptery rowerek teraz stoi gotowy do jazdy. Czysty i pachnący! Waga z pedałkami pdm-540 i jakimiś zoomowskimi rogami wynosi 11kg (wg wagi łazienkowej z dokładnością do +/-100g) Muszę tylko teraz odrestaurować mój poprzedni wynalazek żeby pięknego poisona nie katować zimną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam Was Pytanie apropo ramki czy te wszystkie opinie odnośnie skopanej geometrii w poisonach są prawdziwe? Czym się różni poison zyankali od ethanola? Rozmyślam między http://www.bike-arena.pl/index.php?p2601,poison-zyankali-czerwona-biale-logo-50-cm-wklad-suportu a tym http://www.bike-arena.pl/index.php?p2380,poison-ethanol-czerwony-48cm-dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.