Mod Team Pixon Napisano 14 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Szukam teraz ramy o bardziej sportowej geometrii. W poisonie trochę męczące było podjeżdżanie z głową przy kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 moja też się jeszcze trzyma... ostatnio jeżdżę raz na jakiś czas z psem przed rowerem i zastanawiam się czy pojedyncze szarpnięcia psa (lina z amortyzatorem) nie zrobią ramie "kuku" skoro tak te poisony Wam popękały jak myślicie, bezpieczne jest wiązanie psa do główki ramy dla... ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 E no ja myślę że to były tylko pojedyncze przypadkowe ramy, które popękały :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Koniec... Po trzech latach użytkowania, 20 000 przejechanych kilometrów przyszedł czas na zmiany. Jeszcze nie jestem zdecydowany na nic konkretnego, wiem na pewno że nie będzie to Poison. Powodów jest kilka, ale główny to zla geometria tej ramy. więcej BTW. Sprzedam używaną ramę Poison Zyankali 18" stan wizualny dobry, techniczny tragiczny. Rama do pospawania XD (zastanawiam się nad taką aukcją ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ojojojoj...ale pierdyknęło... Teraz Poison daje 6 lat gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ciekawe czy by mi uznali gwarancję Jak już napisałem, koniec z Poisonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 pixon, moja rama przy twojej to lajtowe miała pęknięcie ;p skakales? ps, dolna rura tez na spawie wzmocnienia poszła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dolna jak i górna rura pękły zaraz za spawem Nie skakałem na tej ramie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 co za puuuuchaaaaaaaa chociaż wiem jaką Łukasz masz mocarną nogę lekko to ona z Tobą nie miała musiała Cię nie raz pod niezłe górki wwieźć gdzie ja to bym dłużej podbiegała bez roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Aga przesadzasz. Mocną nogę to ma Galiński, ja co najwyżej mogę mieć ciężko dupę, czego efektem jest... Zawisła Z klubu się nie wypisuje, ponieważ cały czas mam wspaniały okaz będący teraz jeszcze bliżej mnie Wisi mi tuż nad głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Łuuukaaaasz ale to nie takkkk....... daj ją w poziomie zawieszając pod sufitem i zrób sobie baldachim nad wyrem hahahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Będzie się tu śmiała z ludzkiego nieszczęścia podłe to to takie A tak serio serio to nad łóżkiem by nie mogła wisieć bo bym mógł mieć koszmary nocne gdybym tyle się na nią patrzył podczas zasypiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 I mój pękł... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs745.ash1/163723_176433575731043_100000932050405_366228_2742276_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ale to tylko hak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Na szczęście tylko hak, ale po ostatniej fali połamanych poisonów strach wsiadać na rower ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 E nie przesadzaj ;-) Ja teraz kupiłem ramę przełajową Poisona. To już trzeci Poison w mojej kolekcji i na razie jestem bardzo zadowolony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wczoraj zrobiłem zamówienie i przelew, po 15h dostaję maila, że przesyłka została nadana. W ex-shopie była jakaś rewolucja ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nie wiem, ale ja po ostatnim zamówieniu jestem bardzo zadowolony. Wszystko było sprawie i konkretnie. Może faktycznie coś się zmieniło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ja zdążyłem hak zmienic przed ramą,nie żebym staszył,zaś co do wysyłki w ex-shopie sie nie wypowiadam... do dzis nie wiem czy wina byla po stronie sklepu czy ukochanej poczty plskiej...3 tygodnie... ps: Jelitek pochwal sie nowym nabytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Przedwczoraj zapłacone, wczoraj wysłany, dzisiaj doszedł razem z gratisowym 25ml Brunoxem. Faktycznie coś się zmieniło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Zdjęcia, zdjęcia. Chwalcie się co tam nowego w waszych Poison'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ramka o której pisałem: W ogóle ostatnio coś cicho w naszym klubie, nikogo nowego nie przybywa :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Przepraszam, ale to pewnie przeze mnie Ładną reklamę wam zrobiłem tymi zdjęciami połamanego Poisona @Jelitek,powoli muzeum zacznij otwierać z Poison'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja mogę się dopisać, nie przypominam sobie abym to kiedykolwiek robił Mój Arsen AM w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 W ogóle ostatnio coś cicho w naszym klubie, nikogo nowego nie przybywa :-( Ej no, ja cały czas zyje zmienilem troche badziewia... amor manitou minute ltd (drake) sztyca,rogi,kierownica amoeba vitra manetki sram attack (trigger) lancuch xt, korba deore 2010, kaseta sram 970costam:) hample deore 595 przod + tyl.. i jeszcze jakies cusie:) Do zmiany mam mostek i siodelko. Nie narzekam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.