Jelitek Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Na stronie Poisona pojawiły się pierwsze wersje rowerów na 2010 rok. Bardzo mi się podoba nowe malowanie - popatrzcie sobie na przełajówki. Rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Faktycznie bardzo ładne. Wreszcie zaprzestali z tymi nudnymi jednobarwnymi ramami. Jak to było w przypadku naszych starych zyankali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMB Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ...a może jakąś linką ktoś rzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 www.poison-bikes.de A mnie się właśnie podoba takie monotonne malowanie ram Poisona :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wypasione malowanie!! ciekawe ile wgniotów dzieli mnie od nowej ramy??? mam dwa... chyba bardziej opłacałoby się ją przemalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania?? 1) w Kołobrzegu w 2008r, rower zsunął się z barierki i uderzył o nią ramą ;P 2) prawdopodobnie na zlocie fr 2009 jak się spisuje rama? czasami pod sakwami mam wrażenie jak by miała się zaraz rozjechać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Musze przyznać ze strach mnie oblatuje po wieczorze spędzonym na czytaniu o wybrykach ex shopu,tym bardziej ze miałem "przyjemność" rozmawiać dzisiaj z nimi w sprawie zatrucia sie cyjankiem Mam wiec nadzieje ze zbyt dużo nerwów mi nie zepsują,i że w przyszłym tygodniu będę mógł się oficjalnie przywitać z gronem trucicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 mój czas w klubie dobiegł końca prawdopodobnie będę miał do odsprzedaży czarną zyankali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oficjalnie mogę się zapisać, czarny Zyanakli T jest moją własnością a skoro o truciznach mowa : http://www.youtube.com/watch?v=PnuzbUHmR1s&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dolaczam do klubu. Rama z ES przyszla, oczywiscie nie ma ani haka, ani piwotow. Szlag mnie trafia, bo juz bym zmontowal... Ech.. JASNA CHOLERA!!! Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Normalka...ES to totalna porażka. Pewnie trochę poczekasz na piwoty i hak. A jaką ramę kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zyankali. Ale POMOCY! Nie moge zamontowac tylnego kola. W a4 wchodzi bez problemu w meridzie tez wlazilo.. A tutaj jest zupelnie inne mocowanie z tylu.. wyglada jakby czegos brakowalo.. Czy ten hak w poisonie montuje sie od strony kola i on je "trzyma"??? help.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hak nie jest potrzebny, zrób foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hak nie jest potrzebny, zrób foty. Chyba jednak jest potrzebny. Z tego co widze to montowany jest w srodku.. Bez tego kolo nie ma sie na czym oprzec.. po prostu zlatuje z jednej strony - od wewnatrz jest pusta przestrzen na hak. Zdjecie od wewnatrz: Chyba nie ma szans zeby kolo sie trzymalo bez tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Racja, patrzyłem tylko ode zewnątrz. Swoją drogą ciekawe jak ten sklep może prosperować odwalając taką chałę przy każdym zamówieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie wiem, można ich zapytać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie wiem, można ich zapytać :-) Raniutko dostalem maila ze juz wyslali kurierem hak i piwoty. Btw juz nie sprzedaja jako extreme shop. Teraz to sie nazywa pro bikes, bike arena, poison bikes.. niewiem ktore wlasciwe:) Rama ma fajny kolor, bo nie ma popielatych napisow tylko smoliscie czarne co mi bardzo odpowiada. Czyzby to nowy model? Niestety czeka mnie wymiana amora, zbyt krotko przycieta rura sterowa - mostek nie "wbija" sie caly.. Chwile bede musial wytrzymac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bike arena raczej,a przynajmniej ja dostałem pod takim szyldem przesyłke od nich... Drzzt mogło być gożej...Widzisz mi zapomnieli wysłac roweru...Po 4 dniach czekania jak do nich zadzwoniłem to usłyszalem że dzisiaj wyślą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty? Nie policzyli, dzis mialo byc kurierem... na razie cisza i spokoj... A JA CHCE JEZDZIC.. Oczywiscie zadnego kuriera nie bylo. Nawet bezszczelnie potrafili powiedziec jak dzwonilem "wyslalismy na pewno bedzie" Tragedia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Pochwalę się swoim rowerem co się zmieniło od ostatniego czasu tak było po wysłaniu R7 do serwisuA tak jest po serwisie R7:DPiasta przednia XTR jest na sprzedaż. Potrzebuje teraz piasty XTR pod centerlock ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Reba na szosę? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Znaczy się....że serwis R7 oznaczał zmianę na rebę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Opony są odpowiednie do jazdy w terenie. Aktualnie jeżdżę na slickach.Serwis nie potrafił uporać się ze schodzeniem powietrza w mojej R7, dlatego zaproponowano mi wymianę na Rebę z małą dopłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.