Misiek^^ Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To jest właśnie R7 Zobaczysz co będziesz musiała zrobić żeby wymienić linkę od blokady ;D A to na pewno nie koniec niespodzianek... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Poison dzisiaj przytył o 1kg ;P, razem prawie 800lm Więcej na stronie z podpisu i galerii picasa: http://picasaweb.google.com/toosh1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Misiek nawet nie strasz Ide dzisiaj kupic pompke do amora, testy amora w łikend odpadają bo się rochorowałam, no pięknie się załatwiłam pięknie, a wypad do Pragi tuż tuż oj nie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 agenciara dzięki za link, jakoś szukałem ale nie mogłem znaleźć. A tak z innej beczki, jedziesz do Pragi z rowerem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 MCT jako świeżo upieczony po kupowaniu haku z ES. Podpowiem ci jak to wszystko załatwić szybko i sprawnie. Instrukcja, jak sprawnie, niekoniecznie szybko kupować w Extreme-shopie 1. Wchodzisz do nich na stronę, zamawiasz hak i prosisz o wysyłkę za pobraniem. 2. Kiedy już internet masz za sobą, dzwonisz do tych idiotów i mówisz, ze zamówiłeś to i to i prosisz o wysyłkę tego. Na to oni: "Tak, tak oczywiście towar już wysyłamy". 3. Dzwonisz za dwie/trzy godziny i przypominasz im, że mają do wysłania twój hak. Prawdopodobnie usłyszysz, że w tej chwili nie mają czasu i wyślą go jutro z rana. 4. Trudno idziesz na rower ciesząc się urokami singla. Następny dzień 5. Dzwonisz z samego rana i sytuacja się powtarza. Tzn. wysyłają priorytetem "już niedługo u pana będzie" 6. Pod koniec dnia na zakńczenie pracy Ponownie wybierasz połączenia żeby dowiedzieć się co i jak z twoją paczką. Na to obsługa tego jakże wspaniałego sklepu mówi ci: "Niestety dzisiaj nie mieliśmy czasu i nie mogliśmy panu wysłać. Jutro na pewno wyślemy" 7. Zdenerwowany na maksa odkładasz słuchawkę i bierzesz coś na uspokojenie żeby czegoś nie roznieść. Dzień II 8. Dzwonisz już po raz kolejny z nadzieją, że tym razem przesyłka już jest chociaż na poczcie. Przedstawiasz panom twoje zamówienie, nr., nazwisko i czekasz................................"Aaa to pan zamawiał hak i dzwonił do nas wczoraj" -ja "tak"; "dobrze to my go pakujemy i idziemy wysłać" ręce całkowicie człowiekowi opadają i nie ma się siły na kłótnie z nimi. Po półtora tygodnia dostaje hak. Ufff koniec tej przygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Od dzisiaj mój Poison ma także wariant trójkołowy Przyczepka jest ogólnie fajna. Z 10 kg na pokładzie można prawie zapomnieć że jest, nawet w terenie dobrze się sprawuje i strome podjazdy nie sprawiają żadnych problemów. Ale prawdziwy test dopiero w wakacje w Alpach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam Jestem zainteresowany kupnem tego roweru http://allegro.pl/item343660353_zyankali_c...mega_cena_.html i mam pytanie czy on jest złożony na tej samej ramie co ten >> http://allegro.pl/item343658960_zyankali_t...mega_cena_.html ? Ogólnie interesuje mnie czy oba rowery złożone są na tej samej ramie ? tylko z różnym sprzętem, bo się lekko pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 nie, nie ma czegoś takiego jak zyankali comp, jest poison comp i poison zyankali http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/product_...roducts_id=1304 http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/product_...products_id=788 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Czyli zyankali comp jest tylko jako gotowy rower do kupienia mam rozumieć To jeszcze jedno pytanie, czy warto za te pieniądze ( w zasadzie to nieduże ) kupić tego compa ? czy ta rama w nim jest nie wiele gorsza niż zynkali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Jeśli szukasz roweru do 2 000 zł to polecam Kross'a - http://www.allegro.pl/item339414302_kross_...jak_merida.html Jeśli natomiast masz na tyle odwagi by zdecydować sie na używkę to wystarczy zajrzeć na allegro. W tym przedziale cenowym (lub nieco wyższym) można wyrwać naprawdę interesujący sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hmmm ten kross mi gdzieś umknął na allegro, ciekawa oferta, jakby nie patrzeć lepszy sprzęt niż w poisonie, tylko ja bym tak potrzebował z 19' ( 185cm wzrostu ), akurat w moim mieście mam dystrybutora krossa to trzeba się przejechać Tylko ten poison tak bardzo mi podpasował wyglądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jakby coś: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=38229 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 5 Maja 2008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jak ktoś myśli nad zakupem Poisona to czas oczekiwania 2-3 tygodnie, taką dostałem dzisiaj odpowiedź A tak poza tym jakieś promocje mają, niektóre nawet rozsądne Ehh jeszcze tylko 3stówki i zamawiam białego compa I mam pytanie czy rozmiar 50 będzie dobry na mój wzrost 185cm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 11 Maja 2008 Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Mój Poison otrzymał nowe siodło Selle Italia SLR XP, a w drodze są Cranki "C" oraz łańcuch Sram X9. Jeszce na jakieś nowe linki i Pancerze poluję Zaliczyłem przez weekend majowy wypad w góry i znalazło się na ramce kilka rysek. Szkoda, ale to jest sprzęt do jeżdżenia a nie na wystawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czy ktoś z użytkowników Poisona wybiera się na MTBTrophy, albo będzie w długi weekend w okolicach Istebnej. Niestety nie doczekałem się paczki z hakiem do Zyankali i jestem w kropce. Może ktoś będzie mógł poratować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nowości http://www.extreme-shop.nazwa.pl/poison/ethanol.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hej czy ktoś z forumowiczów ma ramkę poisona Zyankali w małym rozmiarze? np 16,5" ? moja połowica chce kupić, ma 165cm zwrostu ale na forum to tylko zauważyłem 17.5" i 19.5". Ogólnie o rozmiary 38 i 42 wg Poisona mi chodzi. jeśli tak to może jakaś fotka jak to wygląda? bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 PWE znalazłam jeszcze jedną fotę białego micha, reszta na PW. a tak apropo proszę o pomoc w wyborze korby do micha..... dotychczas myślałam o XT, ale z racji oszczędności (bo muszę wymienić cały napęd + manetki + hample + klamki ) myślę o LX FC-M582, 44/32/22. No nie wiem co zrobić, naprawdę nie wiem, nie chcę dać TYLKO za napis "XT" kupę kasy bo jeszcze czekają pancerne koła na wymianę Gdybym zeszła po wszystkich "operacjach" tak do 10-11 kg było by fajnie bo nie lubię za dużo dźwigać na 4 piętro i to główny powód lajtowania, aczkolwiek nie tylko hihi ;-) Dotychczasowa korba Sr Suntour o największej zębatce 42, która nie zaspakajała moich potrzeb. Muszę szybko podjąć decyzję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o wariant oszczędnościowy to zwróć uwagę na korbę o oznaczeniu FC-M542. To jakiś wybryk Shimano nie należący do żadnej grupy, wagowo ulokowany między Deore i LXem, cenowo również. Wg oficjalnej strony Shimano 44-32-22T także powinno zaspokoić Twoje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Mam takie szybkie pytanie czy ktoś z Klubu jeździ na ramie Poison Chromat ? i mógłby cokolwiek o niej napisać ? Ponieważ przymierzam się do zakupu owej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No... Biały Michu dostał prezent na 1 urodziny w postaci nowego napędu Pierwsze wrażenia..... "ja p... to jest chyba nowy rower!!!!" Teraz muszę szybko przyzwyczaić się do sprawnego napędu, manetek, hamulców..... jak wszystko dobrze pójdzie przetestuję go na zawodach w niedziele Cyfrówka mi się zepsuła więc nie będę miała co robić... mam argument żeby wystartować Ktoś z Poisonowców się wybiera na Kujawię? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A ja was opuszczam Nowy nabytek do wglądu w klubie Gianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kupował ktoś w Niemczech? http://www.poison-bikes.de/shopart/6540-47.htm Dają jakieś rabaty? Gwarancję można realizować w Extreme Shop? Wiecie może gdzie mają sklep w Niemczech(nie mogłem znaleźc na stronie, kiepski jest w Niemieckim). Pozdrawiam P.S.Dlaczego na stronie Posiona cena kup teraz to 3649, a po przeniesieniu się do ich sklepu(extreme shop) cena jest wyższa o 200 zł? To jak z tą promocją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nie licz raczej na gwarancję w ES. http://www.google.com/translate?u=http%3A%...sl=de&tl=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Poison dostał kilka nowych zabawek, rogi, amortyzator i czekam na tylną oponę, po zmianach powinno być ~11,05kg. Odnośnie dziwnego kąta główki w zyankali (69,5*) - po około 2-3 miesięcy jazdy z amorem 100mm doszedłem do wniosku, że strasznie źle się podjeżdża pod strome górki, a czasami jest to niemożliwe i nie z powodu kondycji, tylko dlatego że przód jest strasznie nerwowy, lata na boki i podrzuca przednie koło do góry. Teraz zmieniłem na 80mm i różnica według mnie jest ogromna, nawet nie spodziewałem się takiej zmiany. Dzisiaj zaliczyłem wszystkie podjazdy których wcześniej nie mogłem podjechać i poszło bez najmniejszego problemu. Wniosek - jak ktoś ma Zyankali i 100mm skoku niech jak najszybciej wymieni amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.