Pulse Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, Przekopuje sie przez posty dotyczace wyboru miedzy smica a ritchey wcs i jestem jeszcze bardziej niezdecydowany niz bylem Tak, wiec co radzicie wybrac czy nieco drozsza smice czy ritchey wcs, na forum wyczytalem raz ze smica jest chudsza, a raz ze nie ma roznicy, jak to w koncu jest?
KuLa2030 Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 smica jest lżejsza i droższa... wcs-y są kapke cięzsze i tańsze... Ja mam wcs-y i jestem jak na razie zadowolony , wygodnie się trzyma nie są za krótkie...i dobrze sobie radzą na podjazdach Jedyna wada to czarny kolor, każde zarysowanie widać... a na srebrnej smicy aż tak nie widać... zależy czy widzac ryse dostaniesz zawału czy będzie to normalną rzeczą
Misiek^^ Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Mam Boplighty (to samo co Smica) i złego słowa nie powiem. Różnica w wadze jest 102 i 57g. Dlatego wybrałem Bopa. Dostałem taniej niż Smice więc samo się za mnie zdecydowało. Polecam różki. Acha jakby ktoś nie wiedział (przynajmniej ja przed zakupem nie wiedziałem) to Smica/Boplight mają chropowatą powierzchnie. Nie wiem jak to opisać są tak jakby prążkowane poprzecznie przez co ręka się nie ślizga w płaszczyźnie pionowej.
Rulez Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Mam Smicę - lekkie , dobrze leżą w dłoni , kilka razy przychaczyłem - nic się nie pogięło , anoda dużo trwalsza niż farba na WCS - ach .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.