Sixer Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Siemka everyone Kiedyś jadąc sobie na rowerku przez przypadek przegryzłem ustnik, tak to się nazywa ? mniejsza o nazwy to co się ssa Wiecie może czy da się samo to kupić ? Jak tak prosze najlepiej o linki aukcji bądz sklepu Z górki dziękuje Fotki tego czegoś :
Gryzon Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Widziałem kiedyś ustniki w Decathlonie, był taki trochę inny-prosty, ale możliwe, że był i ten co podajesz na zdjęciu, więc jest to do kupienia sam worek z wężykiem i ustnikiem też można dokupić.
Sixer Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Napisano 6 Kwietnia 2007 Że sam worek z wężykiem i ustnikem da się kupić to wiem. Masz może jakiegoś linka, bo ja do Decathlona mam troche dalego...
gosforth Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Oczywiscie ze tak (z tego co widze to CamelBak). Jest to dosc droga czesc wbrew pozorom ale w GoSport mozna kupic wadliwe (nie przeciete fabrycznie - trzeba uzyc skalpela by dokonac rownego ciecia) nawet za 1pln.
inquisitor Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Camelbak ma na 100%, taki ja twój kosztuje 21 zeta http://www.predman.com.pl/camelbak/camel_p...y_akcesoria.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.