Schwefel Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Chyba najlżejsze będą Julki, z resztą na nic innego Ci nie starczy. 525 to kowadło ale biją na głowę Julki pod względem mocy. Zastanów się też nad BB5/7 + jakaś lekka klamka 525 to ~550g Julki to ~480g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mechaniczne odpadaja. Zastanawiam sie nad mało uzywana Martą z Synkros.pl - jest za 399zł,ale pewnie sie cos uhandluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorieL Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ja mam pytanie odnosnie 535 i 585. Czy zaciski roznia sie czyms poza kolorem? Na pierwszy rzut oka nie widze zadnych roznic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja mam pytanie odnosnie 535 i 585. Czy zaciski roznia sie czyms poza kolorem? Na pierwszy rzut oka nie widze zadnych roznic. Dobre pytanie, przyłączam się do niego. Na www.xtrabike.webd.pl między kompletem 535 a 585 jest tylko 50 zł różnicy. Czy one czymś się różnią? hm, już za późno. właśnie w tym momencie 585 zniknęły z oferty sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.