Sebo Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad zakupem tego produktu BERKNER VIP 8800 http://www.hike.pl/product.php?productid=1...at=0&page=1 i interesują mnie wasze opinie, czy tego typu bluza jako warstwa zewnętrzna będzie wystarczającą w granicach temp. od +8 w górę (dopóki nie będzie można jeździć w podkoszulku ; wiadomo pod spód zawsze można coś wrzucić gdyby było za chłodno). Z tego co tu widzę, nie posiada ona jakieś osłony wiatroszczelniej. Byłbym wdzięczny za jakieś opinie, na temat tego produktu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Jezeli masz dlugie spodnie z szelkami, oslaniajacymi brzuch i nerki, do tego dasz podkoszulek z dlugimi rekawami, to imho zupelnie ta bluza wystarczy. Ja powyzej 10 stopni jezdze w dlugich spodniach, podkoszulku i letniej koszulce z dlugimi rekawami i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoora Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wyglada ze uszyta jest z materialu tak jakby troche grubszego niz zwykla koszulka z dlugim reakawem. Ale nie mialem z nia do czynienia dlatego nie wiem. Mysle ze jesli chcesz jezdzic tylko w niej w takich temperaturach to moze byc mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.