pszemi Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, Dopiero niedawno wróciłem po długiej przerwie do odwiedzania forum. W międzyczasie zostałem tatą i to nie byle jakim bo potrójnym. W moim domu zagościły trzy cudowne dziewczynki - Agnieszka, Adrianna i Anna Urodziły się 8 grudnia 2006 roku (były wcześniakami i ważyły 1100,1300, 1400 gram) i po kilkutygodniowym pobycie w szpitalu trafiły do domu 17 stycznia tego roku. Odpukać, mimo początkowego strachu wszystko skończyło się szczęśliwie, dziewczynki są zdrowe, wymagają jedynie drobnej rehabilitacji. W domu mamy kołowrót, mało śpimy, ale dzięki pomocy rodzin (a zwłaszcza babć) dajemy sobie radę. Również znajomi starają się nam pomagać, obdarowując nas przy okazji odwiedzin pieluchami, ciuszkami i zabawkami dla małych. Największym obciążeniem tak naprawdę są mleko i pieluchy. Dla trójki dzieci potrzeba takiej ilości mleka modyfikowanego, kaszek, pieluch że... no w każdym razie dużo. A trzeba jeszcze im urządzić pokoik Dlatego mam prośbę do forumowiczów pracującymi w firmach z branży dziecięcej lub mających z takimi bliski kontakt (np. przez rodzinę) - chodzi o producentów mleka, kaszek, pieluch, kosmetyków, pościeli, mebli, wózków, fotelików itp. Jeżeli możecie pomóc namawiając takie firmy do zrobienia prezentu w postaci przekazania nam swoich produktów albo jeżeli to możliwe nawet ich próbek to byłoby to dla nas wielką pomocą. Jeśli ktoś zdecyduje się nam pomóc mogę zadeklarować wdzięczność, podanie tej informacji na stronie www naszych dzieci (mam nadzieję że niedługo ją skończę) i niestety niewiele więcej poza tym. Niestety, próby samodzielnych kontaktów z takimi firmami nie odniosły skutku. Z reguły polecano nam szukanie promocji w marketach Po pewnej ilości takich odpowiedzi przestałem już próbować. Teraz wpadłem na pomysł żeby wrzucić temat na forum - możliwe, że są tutaj ludzie którzy mogą coś w tej sprawie zrobić. Jeżeli tak, proszę o kontakt na PW lub e-mail: redmonsun(małpa)o2.pl PS. Jeżeli to możliwe proszę modów o przyklejenie tematu w tym lub innym dziale. W ramach osładzania forum wrzucam fotki TRÓJPAK AGA ADA ANIA
agenciara Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Zapraszam do odczytania PW no i gratulować młodych przyszłych bikerek miejmy nadzieję :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.