Adamicki Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak można zapomnieć kasku? Ja kiedyś zapomniałem butów SPD i wyszedłem w zwykłych adidasach. Skminiłem dopiero, kiedy nie chciały się wpiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jakby ktoś był ciekaw to tutaj trochę fotek:http://www.freewebtown.com/pawel1/TPIpart1.zip http://www.freewebtown.com/pawel1/TPIpart2.zip Fajne fotki i fajna masz koszulke z dlugim rekawem Paviarotti ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Po nartach to ja zawsze miałem zmęczone nogi, a nie wzmocnione . NO po nartach zmęczone, ale po trzech dniach obijania się (powrót do domu -sobota, niedziela i poniedzialek jakos nie było nastroju do jazdy) juz wypoczęte Dzisiaj pierwszy dzień szkoły :/ ciężko było wstać, oj ciężko Dowalili nam jeszcze kartkowke z Potopu zapowiedzianego na 16 kwietnia Kocham moją szkołę A zaraz na rower z kula i krzyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja dzisiaj chciałem kupić jakąś małą pompkę i nawet sobie wczoraj wieczorem upatrzyłem - Author AAP ONE (16 zł). Zamówiłem właśnie taką na Allegro jakoś w święta, powinna lada dzień przyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Fajne fotki i fajna masz koszulke z dlugim rekawem Paviarotti ;] No ten na fotce co stoi to jest Bartez i on ma bluzę a ja to ten co jedzie i ma kurtkę Scott'a Więc o kogo chodziło? A ja dzisiaj dostałem zamówione slicki Authora i gripy też Authora (opony z wagą nawet ok - 1085 g komplet, gripy 28 g z korkami). Praktycznie odrazu pobiegłem, wyczyściłem napęd i założyłem oponki. Mieliśmy małą przygodę (Intermis wpadł ) z kasetą ale już ok. Fajnie się rowerek na slickach prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No ten na fotce co stoi to jest Bartez i on ma bluzę a ja to ten co jedzie i ma kurtkę Scott'a Więc o kogo chodziło? Hmm kurtka scott'a ? Wyglada mi to jak koszulka z dlugimi rekawami Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja dzisiaj oprócz 52,25km zrobiłem bardzo złą rzecz. Nie dałem zarobić polskiej policji...za szybko zacząłem jechać i ich się gdzieś zgubili w mieście...zastanawiam się teraz co im się w mojej jeździe nie podobało...ale niechciałbym tego wiedzieć..., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 bilskij - kurtka wiatrówka nooo cienka w każdym razie. Ale dzięki Kurcze wysprzątałem cały pokój i pełno w nim mam gratów rowerowych - 2 opony zwijane, bidony, kask, pudełka (po Bomberze, butach, przerzutce), waga i inne szpargały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Fajnie się rowerek na slickach prezentuje To teraz będziesz na takich zjazdach na slick'ach? Zamówiłem dzisiaj tę pompkę authora o której pisałem wcześniej i przy okazji jeszcze komplet łatek. A korzystając z faktu, że rodzice są w Warszawie i nie będę musiał płacić za przesyłkę to kupiłem też stojak. No i najważniejsze - w godzinach przedpołudniowych zszedłem do garażu z Zinn'em i wziąłem się za regulację tylnej przerzutki. Na razie zrobiłem to połowicznie, ale i tak jestem z siebie zadowolony, bo wreszcie mam motywację i wsparcie literaturowe, żeby samemu coś przy rowerze pogrzebać, a nie jechać do serwisu z byle dokręceniem dwóch śrubek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dziś spobie pośmigałem normalnie aż 15km Jak ja kocham naszą szkołę... Jutro mamy 2 niemce, 2 fizyki i 2 wf te soatanie może być, nimce też ale Fizyka... ble! ale jest pociesznie mamy na 10.00 więc poranny rowerek zalicze Pozdrorowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jak ja kocham naszą szkołę... Jutro mamy 2 niemce, 2 fizyki i 2 wf te soatanie może być, nimce też ale Fizyka... ble! Fizyka to dla mnie też była ciężka przeprawa, tym bardziej, że klasa o profilu mat-fiz-inf, a pani prof. "Moldzia" (to jest zdrobnienie od nazwiska, którego zapomniałem) była bardzo ambitna. No i przeżyłem, więc Ty też przeżyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 @ DużyMarku, przeżyje spoko tylko ta "pani" która nas uczy uczyła prawie wszystkich naszych nauczycieli z naszej szkoły mame i tate od kolegi i takich innych więc wyobrażasz sobie jaka ona musi być, nie mówiąc o tym że wyzywa uczniów od matołów, od tego że niby patologia w domu jest itakie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A zaraz na rower z kula i krzyskiem Pochwal sie klasycznym OTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 buahahaha po prostu płakałem ze śmiechu Normalnie na zjeździe przeszła lawina piaskowa I krawiec posypał się na części Ja zrobiłem 35km a Krzysiek zapewne 36 Ale i tak było bardzo przyjemnie i wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 krawiec91 do tablicy :twisted: :twisted: opowiadaj siedze w pracy i jeszcze bede siedział odkryłem nowego bikera wsród współpracowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 odkryłem nowego bikera wsród współpracowników Tez kiedys odkrylismy z Thomashem nowego bikera ale okazalo sie, ze to taki biker co tylko opowiadac umie, a z jazda cos slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 To teraz będziesz na takich zjazdach na slick'ach? Nie, po prostu mam dwa komplety - jeden MTB i jeden szosa. Na szosie się ładnie kiloski trzaska a i dalej gdzieś śmignąć nie problem na slickach a MTBkowych szkoda (z ciekawostek - mam lżejszę opony w teren niż na szosę ) Ale koniec offu, na więcej razy to mi na priva takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja dzisiaj doswiadczalnie sprawdzilam, ze duze psy z palcem w nosie wyciagaja 35 km/h... pietra mialam jak nie wiem co oO ale na szczescie scigal sie tylko chwile a potem sie znudzil i zatrzymal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 W końcu film o sektach nakręcony, zmontowany (musiałem naprawić co kumpel schrzanił ) i gotowy do projekcji Tyle frajdy a tylko 14 minut A z rowerowych? To samo co jutro bo mam butki przemoczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzisiaj razem z Silentem i Thomashem pojechaliśmi objechać kawałek trasy Gryfa. Było nas aż troje, więc czuliśmy sie bezpiecznie, ale po drodze spotkaliśmy zawodnika, który jechał samotnie i bał się o własne bezpieczeństwo, dlatego do swojego roweru przyczepił coś do ochrony. Na maraton oczywiście mówi, że tego nie będzie brał. Mimo, że jest strachliwy, to zapowiada, że zamierza wygrać! http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/01.jpg http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/02.jpg http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/03.jpg http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/04.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 co sie dziwisz ? nie słyszałeś o treningach z dociążeniem ? super light bike to i balastu potrzebuje na wietrzną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A i warsztacik zawsze pod ręką, gdy w trasie coś nawali . Wiadomo wszak, że rower rzecz delikatna, więc w myśl zasady "Nic na siłę, wszystko młotkiem" narzędzie jak znalazł :twisted: Pozdrówko serwisowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No nic Adamicki ja w sobote wezmę wiertare... P.S Rower , samotny jeździec też ma całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Łoł! Zanim obejrzałem fotki, przeczytałem posta Eci no i spodziewałem się ujrzeć jakiś młotek na bagażniku, ale to co ujrzałem totalnie mnie rozbiło . Miły akcent na początek dnia . Plany na dzisiaj: -wyregulować do końca przerzutkę tylną -odebrać z poczty lampkę do podświetlania licznika -zrobić przynajmniej 30km na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dzisiaj pojechałem rowerkiem na strzelnicę, pogadałem z szosowcem, oddałem kilka strzałów z karabinka i wiooo pojeździć! dzisiaj pierwsza jazda na slickach. W sumie średnia wyszła nawet fajna. 34 km w godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.