Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Po nartach to ja zawsze miałem zmęczone nogi, a nie wzmocnione .

NO po nartach zmęczone, ale po trzech dniach obijania się (powrót do domu -sobota, niedziela i poniedzialek jakos nie było nastroju do jazdy) juz wypoczęte :)

Dzisiaj pierwszy dzień szkoły :/ ciężko było wstać, oj ciężko :) Dowalili nam jeszcze kartkowke z Potopu zapowiedzianego na 16 kwietnia :P Kocham moją szkołę :P A zaraz na rower z kula i krzyskiem :P

Fajne fotki i fajna masz koszulke z dlugim rekawem Paviarotti ;]

No ten na fotce co stoi to jest Bartez i on ma bluzę a ja to ten co jedzie i ma kurtkę Scott'a :)

Więc o kogo chodziło?

A ja dzisiaj dostałem zamówione slicki Authora i gripy też Authora (opony z wagą nawet ok - 1085 g komplet, gripy 28 g z korkami).

Praktycznie odrazu pobiegłem, wyczyściłem napęd i założyłem oponki. Mieliśmy małą przygodę (Intermis wpadł :P ) z kasetą ale już ok.

Fajnie się rowerek na slickach prezentuje :)

Fajnie się rowerek na slickach prezentuje :P

To teraz będziesz na takich zjazdach na slick'ach?

Zamówiłem dzisiaj tę pompkę authora o której pisałem wcześniej i przy okazji jeszcze komplet łatek. A korzystając z faktu, że rodzice są w Warszawie i nie będę musiał płacić za przesyłkę to kupiłem też stojak.

No i najważniejsze - w godzinach przedpołudniowych zszedłem do garażu z Zinn'em i wziąłem się za regulację tylnej przerzutki. Na razie zrobiłem to połowicznie, ale i tak jestem z siebie zadowolony, bo wreszcie mam motywację i wsparcie literaturowe, żeby samemu coś przy rowerze pogrzebać, a nie jechać do serwisu z byle dokręceniem dwóch śrubek :).

Dziś spobie pośmigałem normalnie aż 15km :P

Jak ja kocham naszą szkołę... Jutro mamy 2 niemce, 2 fizyki i 2 wf te soatanie może być, nimce też ale Fizyka... ble!

ale jest pociesznie mamy na 10.00 więc poranny rowerek zalicze :)

Pozdrorowerek

Jak ja kocham naszą szkołę... Jutro mamy 2 niemce, 2 fizyki i 2 wf te soatanie może być, nimce też ale Fizyka... ble!

Fizyka to dla mnie też była ciężka przeprawa, tym bardziej, że klasa o profilu mat-fiz-inf, a pani prof. "Moldzia" (to jest zdrobnienie od nazwiska, którego zapomniałem) była bardzo ambitna. No i przeżyłem, więc Ty też przeżyjesz :P

@ DużyMarku, przeżyje spoko tylko ta "pani" która nas uczy uczyła prawie wszystkich naszych nauczycieli z naszej szkoły mame i tate od kolegi i takich innych więc wyobrażasz sobie jaka ona musi być, nie mówiąc o tym że wyzywa uczniów od matołów, od tego że niby patologia w domu jest itakie tam :P

To teraz będziesz na takich zjazdach na slick'ach?

Nie, po prostu mam dwa komplety - jeden MTB i jeden szosa. Na szosie się ładnie kiloski trzaska a i dalej gdzieś śmignąć nie problem na slickach a MTBkowych szkoda (z ciekawostek - mam lżejszę opony w teren niż na szosę ;) )

Ale koniec offu, na więcej razy to mi na priva takie pytania.

Dzisiaj razem z Silentem i Thomashem pojechaliśmi objechać kawałek trasy Gryfa. Było nas aż troje, więc czuliśmy sie bezpiecznie, ale po drodze spotkaliśmy zawodnika, który jechał samotnie i bał się o własne bezpieczeństwo, dlatego do swojego roweru przyczepił coś do ochrony. Na maraton oczywiście mówi, że tego nie będzie brał. Mimo, że jest strachliwy, to zapowiada, że zamierza wygrać!

http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/01.jpg

http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/02.jpg

http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/03.jpg

http://www.wheeler1900zx.republika.pl/foto/04.jpg

Łoł! Zanim obejrzałem fotki, przeczytałem posta Eci no i spodziewałem się ujrzeć jakiś młotek na bagażniku, ale to co ujrzałem totalnie mnie rozbiło :rolleyes:. Miły akcent na początek dnia :D.

Plany na dzisiaj:

-wyregulować do końca przerzutkę tylną

-odebrać z poczty lampkę do podświetlania licznika

-zrobić przynajmniej 30km na rowerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...