Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w każdy weekend praca :)

A teraz rozmyślam nad wyjściem na rowerek ale jak patrze na aurę to mi się odechciewa wszelkiego wyjazdu:( może wieczorkiem umilknie to wtedy. Ostatnio właśnie polubiłem wieczorno/nocne wypady. Ta ciemność, oświetlenie no i "Kraków nocą" to jest to :)

• Mod Team

Ahahaha żeby uwierzyć w amora znalezionego w krzakach :lol:

A ja jutro śmigam do Gdyni na szkolenie, firma mnie wysyła. I posiedzę tam do środy. W schronisku pewnie się wynudzę strasznie wieczorami więc jak macie jakieś sympatyczne koleżanki to możecie do mnie podesłać ;) Kurczę i trochę mnie przeraża 5-godzinna podróż pociągiem z przesiadką. Ale jakoś przeżyję, chyba :P Dziś może jeszcze się przejadę albo pobiegam z kumplem.

PS. Znacie może jakiś dobry rowerowy w Gdyni? Chciałbym kupić zestaw przyłączeniowy do Juicy.

Odi, w Polszcze jestem w stanie uwierzyc w prawie wszystko :P

nawet w to ze jacek i placek beda kiedys prezydentem i premierem...

ja z rowerowych to glownie dzisiaj rozmawialam o rowerze ;)

a poza tym zamierzam sie zaraz wykapac (po aikido) a potem wykapac rower bo strasznie brudny jest :D i nasmarowac :)

aha, stuknelo mi dzisiaj 1500 :D

Ja dzisiaj odebrałem rower z serwisu - na prawidłowe zamontowanie i dopompowanie amora. :P Przejechałem się nim z 150m i amor chodzi pięknie. Jeszcze tylko musze poczekać na suport bo bez korby i łańcucha to raczej sobie nie pojeżdzę ;) Biorę Treka i jadę do roboty bo ładna pogoda jest {specjalnie jade rowerem, nie chciało mi się dociążac sobą samochodu rodziców i mieć powrót do domu zależny od nich}.

Właśnie wróciłem xD a mi sie tak nie chciało ze hoo. i oto tego skutki 46km, jakies 32 w terenie średnia 24km/h. moze w pon bedzie lepiej.;] z rowerowych to jeszcze w rowerowym u kumpli poskałdałem Kelly'sa Salamandra DSC ;D nawet to fajne ale akurat kijowe malowanie miał.;]

Z rowerowych rzeczy to pojechałęm na rowerku na boisko pograć z kumplami w piłę ...

A prócz rzeczy fizycznych to wymyśliłem że zrobie z ojca ciężkiej meridy w której wszystko zgrzyta fajny rowerek, na którym od czasu do czasu będe wyskakiwał w las :) Dziś już chyba zacznę planować a od poniedziałku chyba zacznie się praca ;)

Maraton w Ustroniu. I znów kłopoty z amortyzatorem ale teraz chociaż znam przyczynę (swobodny lot roweru ;)) chociaz problem ten sam co zawsze, uszczelki :P (albo tak mi się wydaje) Coraz bardziej żałuję że nie mam sida bo i tak olej wymieniać powinienem co 2 miechy jak uszczelki się rozwalą i go wywali na wierzch :)

A ja właśnie wróciłem z wyścigu rowerowego "Jubileuszowy X wyścig rowerowy - Dębówiec 2007" zorganizowanego przez GKKG ( www.gkkg.pl ). Z wyniku jestem bardzo zadowolony bo udało mi się zająć 2 miejsce w swojej kategorii oraz 2 miejsce w klasyfikacji generalnej. Za ten wysiłek otrzymałem piękny puchar :P

71c4d78d792318b5m.jpg

Dodatkowo w losowaniu nagród udało mi się wylosować bidon Isostara oraz kubek. Co najciekawsze to wszyscy startujący w tym wyścigu otrzymali całkiem wartościowe nagrody.

AŁA :D Jak mnie piecze noga i lokiec :D Zaliczylem pierwsza glebe. Wylozylem sie w zakret i polecialem bokiem. Przez cala droge przejechalem. Rower tez uszkodzony. Zagiety rog, przetarte siodelko, uszkodzony lakier na ramie. Najgorzej ze mi sie klamra w bucie rozwalila :D

Ja dzisiaj kolo 13 poszedlem sobie na rower :) Wybralem sie samemu, poniewaz kumpel nie mogl. Zalozylem na uszy sluchawki i trase umilaly mi piosenki dzemu. Porobilem kilka fotek ktore mozecie ogladnac nizej. Piekne tereny ;)

img9830largebf1.th.jpg img9831largera9.th.jpgimg9832largenf4.th.jpg img9842largeba6.th.jpg img9844largeeo4.th.jpgimg9848largece4.th.jpg

Teraz dane:

dist:51,59km

time:2:10h

avg: 23,78km/h

Gratulacje Sebek :)

Niedziela niczym sie nie rozni od tygodnia, podobna ilosc km'ow tylko pora wczesniejsza :D We wro pogoda wymarzona mmmm...cudeńko! Zero deszczykow burz itd, lekki wiaterek po mordusi powiewa i pięknie jest !!!

Zabieram sie za czyszczenie bika bo wstyd taki brudas z niego

Pzdr.forumowicze mili ;)

sebek gratulation

las dźwirzyński pięknie wyposażony w błotne kałuże

jak ja nie cierpie błota

od dzis mówcie na mnie smerf maruda ;)

dwie blondyneczki droge jakis czas tarasowały a scieżka wąska to musiałem za nimi sie wlec :)

teraz limuzynke trzeba z piachu otrzepać

Ja jestem po jednej z ostatnich wycieczek na moim złomie. No i na sam koniec w wielką chęcią ten złom ochlapał mnie całego swoim syfem z amortyzatora.

Wsadziłem go o 15. do wanny i umyłem porządnie. O 19. chciałem wyjechać, sprowadzałem go po schodach i już wtedy zaczął chlapać. Ochlapał mi czarnym syfem całą klatkę. Ale nie patrząc na nic chciałem zjechać z krawężnika przy mojej klatce i ........ amorek łaskawie mnie ochlapał całego ! ! ! Ja tam nieważny, ale ciuchy ! ! ! SZOK ! Przejechałem 20 m i musiałem się wrócić do domu. Za chwilę dostałem "opr" od mamy za te ciuchy.

Tak ten grat odwdzięcza mi się za 6 lat męki jakie z nim wytrzymałem. Mam nadzieje, że już jutro/pojutrze w końcu ta obiecana przez kogoś rama przyjdzie i będe go mógł wstawić do servisu. Mam nadzieje .......

Pozdrawiam !

Bartekgib - ciebie rower ozygal, a mnie pogryzl :) Pedaly mi sie w nogi wgryzly, kiedy mi lancuch niespodziewanie spadal z najmniejszej u mnie zebatki na korbie {czyli sredniej} zdarzylo mi sie to 2 razy. Wrrr. Do tego jeszcze przeczytalem pewien temat i dowiedzialem sie, ze zamówilem za krótki suport do mojego nowego bika. Poszalalem jednak starym Trekiem po lesie, czego skutkiem byl?o wiele wystraszonych, wyprzedzonych ludzi, poszarpana lydka, bolace rece. Fajnie sie jezdzi po lesie w konfiguracji - tyl Slick 1.5, przód teren 1.95. i do tego predkosci niezle ;)

CO SI? STA?O Z FORUM? Jakies zmiany???

A ja dzisiaj wystartowałem w tym samym wyścigu co sebekfireman z wyniku jestem bardzo zadowolony bo zająłem 1 miejsce w mojej kategorii i 6 w generalce (czego w ogóle się nie spodziewałem).

Dostałem puchar:

d362558e4881161fm.jpg

Oraz w losowaniu nagród wylosowałem bardzo fajną pompkę ;)

Gratulacje dla wszystkich startujących :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...