Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

witam pozdrawiam no i w ogóle happy day dzisiaj mam zaliczyłem hehe ostatni przedmiot. Koła dotarły ale wysłali mi dwie ośki do tylnego koła musiałem więc pojechać do Jeleniej Góry i kupiłem no i oczywiście jak siadłem o 17:30 na rower to teraz przyjechałem :) No i to tyle by było.

• Mod Team

Niedawno z wielką satysfakcją zwolniłem się z marketu i powiedziałem sobie, że już nigdy nie wstanę w środku nocy. I co? Dziś dobrowolnie wstałem o 2:50 żeby już o 3:20 pedałować na spotkanie z wynurzającym się słońcem. Miejsce spotkania - Góra Dąbrowa 207 m n.p.m. - piękny widok się rozciąga. Jechaliśmy w dwójkę - ja i brat. Po drodze spotkaliśmy dwa jeże, śmigały sobie po asfalcie jak po sadzie ;) Adrenalinka podskoczyła jak jechaliśmy wąską asfaltówką przez las. Strach czy jakieś dzikie zwierze nie wyskoczy dodawał prędkości :P Dojechaliśmy i czekamy... i nic :) Niebo spowite chmurami. Powrót. Po drodze z naprzeciwka spaceruje potężny owczarek. Stajemy, on też. Wymiana spojrzeń, chwila oczekiwania i rura w jego kierunku. Zrobił kilka kroków za nami, ale na szczęście nie gonił. Po drodze chwilowo wyłoniło się piękne pomarańczowe słońce. Dobre i to. o 5:30 się położyłem, a o 8:30 pobudka do pracy. Nie wyspany jestem strasznie. I do tego pożarły mnie te małe, wredne bestie. Trzeba wystosować pismo do jakiejś organizacji z prośbą o całkowite wytępienie komarów :)

wschodrd9.th.jpg

pf. dzis mi wyszło 50km z średnia 26km/h xD 35km w terenie. boże. ja juz sie boje jezdzić xD

a dziś miałem fajna sytuacje ;D jade se tak jakies 35km/h i patrze idzie para zakochany xD trzymia sie za rece. to ja krzycze odpowiednio wcześniej lewa moja xD a laska ( była z prawej ) na prawo a koleś na lewo i sie pociagli za rece. było już za póżno i przejechałem pod ich rekami xD dobrze ze zdążyli je unieść. xD laska była bardziej kumata od faceta ;D

Dzisiaj bylem nastawiony na kolejne 50km a tu lipa straszna. Musialem sie uczyc na fize. Dzis dowiedzialem sie ,ze mam byc pytany :) Ciekawe co z tego bedzie bo fizyk ze mnie straszny :) Wyczyscilem i przesmarowalem lancych zeby byl gotowy bo moze jutro uda sie gdzies pojechac.

Dzisiaj 50 kilka km, średnio lekko, połowa z wmordewindem, a 2-ga ćwiartka w deszczu. Przeczekaliśmy burzę w Biedronce w Siewierzu, ale że poszła w stronę Dąbrowy to musieliśmy poczekać jeszcze żeby jej nie dogonić u kumpla na działce :) Już praktycznie luz totalny w szkole. Oceny do systemu rekrutacji wpisane mam i jestem bardzo zadowolony :) Jutro tylko dla formalności na próbe poloneza i ostatnia historia z najstraszniejszą nauczycielką jaką znam ;) . AMEN

...a 2-ga ćwiartka w deszczu. ...w Biedronce w Siewierzu, ...musieliśmy poczekać jeszcze żeby jej nie dogonić u kumpla na działce :)

... ostatnia historia z najstraszniejszą nauczycielką jaką znam :) . AMEN

wiadomo , jak deszczowo to szklana pogoda :D:D:D

te najstraszniejsze nauczycielki najmilej sie wspomina

powodzenia w rekrutacji

po kraksie pożegnałem sie ze slikami , witajcie leśne ścieżki

sztywny widelec, który zastąpil zamordowanego amora zmienił geometrie roweru

ale z ustawiniem geometrii poczekam na nowy amortyzator

ciekawe ile czasu będzie paczka szła priorytetem ze śląska nad morze

Kurcze ja to mam pecha. Dzisiaj moglem wrocic do domu o 13 a wrocilem o godz. 16:54. Po burzy jaka przeszla przez Jaroslaw na drodze wyleciala dziura i autobusy mialy opuznienie. Wrocilem z kolega i jego ojcem samochodem. Mialem dzis pojechac 50km a znowu pojade 10km bo dzis ide grac w siate o 19. Naszczescie juz mam spokoj ze szkola (fiza zaliczona ;) )i bede mogl to nadrobic.

Ale numer!

Bylem z psem na spacerze w parku, rzucam mu patyki i nagle jeden polecial w krzaki. Moj pies tam wskoczyl i zaczal sie wydzierac. Patrze, a tam lezy amor ;) Strasznie brudny od ziemi, bo dzisiaj rano padalo. Wzialem go do domu i umylem. Rock Shox Judy XC Air, rocznik 2002, tlumienie HydraCoil, sprezyny w obu goleniach + asysta powietrzna. Cena katalogowa na 2002 rok: 1200 zł... A to inne pieniadze byly.

judytka1.jpg

judytka2.jpg

Bylem z psem na spacerze w parku, rzucam mu patyki i nagle jeden polecial w krzaki. Moj pies tam wskoczyl i zaczal sie wydzierac.

Pisz co dokładnie powiedział ;)

Hehe no i sprzątnął go ludziom z przed nosa ;]

Wiesz co Ja go tam widziałem ale myśle sobie pewnie będzie szedł tędy pies , który sie drze wiec mówie -wezme czerwonego po co mi czarny ;) I tak powstał Chocapic

Dzisiaj stałem się posiadaczem butów SPD Shimano M075 :) Jestem szczęśliwy, a tak konkretnie to byłem, bo po zamontowaniu bloków i próbach wpięcia nic się nie działo :) Nie potrafię za żadne skarby świata się wpiąć, ani trzymając nogę w bucie, ani ręką samego buta. Ktoś ma może jakieś rady na mój talent? :P

dzis bardzo rowerwy dzień xD rano do szkoły na biku i powrót.;] potem na rowerowego bo czekąjace na mnie siodło Kelly's Kbix Ultraform Prorace. yy i odrazu montaż xD zrzuciłem az 36gr z rowerku ;D a wieczorem jeszcze rozebrałem całe stery, pożadnie wyszysciłem i poskładałem do kupy z powrotem. Natepnie wziąłem sie za 520-stki, tzn czyszczenie i smarowanko.;] i na tym sie skończyło. Wiecej rowerowych rzeczy chyba nie zrobiłem. A wyszło dziś 17km. z tego 12 pod dość silny wiatr.;/

Zrobilem tylko 16km. Przed chwila wrocilem z siaty. Gralo sie jak nigdy :( Dowiedzialem sie ,ze 17.06.07 w Jarosławiu jest rajd rowerowy. Chyba szlakiem Czartoryskich. Nie wiem dokladnie bo nie widzialem plakatu i nic nie moge znalesc na ten temat w necie. Jest to pierwszy taki rajd rowerowy w Jarosławiu. Pojechalbym ale samemu nie chce mi sie caly dzien krecic i nie jestem zabardzo przygotowany na taki wyjazd pod wzgledem wyposazenia :). Rajd zaczyna sie o 7.30 i konczy kolo godz. 20. Jutro jak mi sie uda to pojade do Jaroslawia i zrobie zdjecie plakatu rajdu.

Kusak lol :)

Ja dziś pojechałem sobie do miasta na biku wróciłem już lasem do domu...

W lesie tyle błota że masakra , jadąc słychać tylko odgłos takiego ciamciania :D

Zrobiłem sobie 26km...

Musze sie przyzwyczaić do nowych oponek bo na razie nie czuje sie pewny na ostrych zakrętach...

Kusak lol :o

?

dzisiaj ok 21 wybyłem na rower pojechałem do centrum łodzi i tak się chwilę polansowałem ; ] wyszło niecałe 18 km w 56 minut.

tak wiem, 18 km/h tragedia ale wcale nie zależało mi na prędkości.

Wracając do domu na skrzyżowaniu wyprzedziłem jakieś renault twingo i mnie goniło jakiś czas =d

Wyszedłem wczoraj sobie elegancko zeby potestować jeszcze nowego amora. Zbierało się na burze więc mówie nie bedzie tak gorąco, a może przejdzie bokiem... No i przeszło ale tuż nad moją głową. Byłem w środku lasu kiedy srutnęło na mnie z nieba. I teraz co? Schować się przed deszczem pod drzewem nie moge bo jak piorun pieprznie to kaplica. Znowu wracać do domu troche za daleko. Przedemną ściana deszczu, ledwo widać. No i pojechałem na lotnisko. Tam dach przeciekał (nowy terminal!), reklamy się pourywały itp.

Podczas grzania leśną ścieżką 30km/h ładnie się amorek sprawdził. Wszystko wybierał, koło przyklejone do ziemi... Poźniej jak stałem na pedałach troche za bardzo pompował ale jest ok...

Dzisiaj znowu na rowerek... Do tego samego lasku tylko troche dalej... Jade sobie jade i nagle chrup! Przejechałem ślimaka :o Szkoda zwierzaka...

Xy, zazdroszcze Ci tej Judytki :) Sam bym taką nie pogardził tym bardziej, że mam sentyment akurat własnie do tego modelu RS'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...