DuzyMarek Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No ładne historie tu czytam... jurasek, może Ty jednak jeździj do tej pracy autobusem ? No ale podpisuje się "obiema ręcami": zawsze w kasku ! ! ! Dobrze, że skończyło się na obdartej brodzie. A amor to chyba jeszcze stary, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 na tylnym siedzeniu i patrzeć jak chłopaki za busem śmigają ? tak może być, jak jutro żona mnie zobaczy . szlaban na rower Jurasek, a czyja wina ? zakładu drogowego , ze po chodniku smignąłem jak przemysliwam to spdy mi sie wypiely dopiero jak grzmotnąlem klatą o maske bo zjechałem z maski w lewa strone toru lotu wiec chyba gdyby nie spdy to poleciałbym na łeb na szyje za auto najpierw koło wbiło sie w bok auta , potem nic nie wyszło sie podniosła i zsuwałem sie z maski na lewo wstałem, zagadalismy - rysa na masce jakby dzwonkiem przejechane dzwonek owinąl sie na rogu - na końcu rogu mam zamontowany dzwonkiem w dół a po zderzeniu obrócił sie do góry koło całe nic centry wiec cały impet przejął widelec , rura sterowa wgięta w kierunku ramy i w bok dzielnie zakonczył słuzbe dla limuzynki koło doszło do dolnej rury ramy, nie wiem jeszcze jak rama , dzis zamontuje sztywny widelec i zobacze jak sie bedzie zachowywac KASK obtarty , pieknie bym wyglądał z tak obdartym ryjem dziekuje wszystkim ktorzy mnie namówili do jego używania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jurasek, dobrze że cały jesteś i tyle. Miałem podobną sytuację, ale to już dość dawno No i szkody były takie że ramy już nie mam. Kask to ważna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Odi -> jak spisuje się stojak? bo sam się trochę nad takim zastanawiam. Ile chwyciki ważą? Stoi stabilnie, na razie nie mam zastrzeżeń. Chwyty... na light-bike Adamello pisał, że mają 26,9g. Nie wiem czy zważył jedną sztukę czy co bo moje ważą 52,2g z korkami (bez nich 4,4g mniej). Ale wcale mi to nie przeszkadza, bardzo ładne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wczoraj mało brakło a przydzwonił bym w gościa na elektrycznym wózku inwalidzkim. Jechał ulicą z przeciwnej strony i nagle skręca w lewo. Mało mu jeszcze uszczerbku na zdrowiu, czy już mu nie zależy? A poza tym drobnym incydentem przyjemne 44 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzisiaj od rana miałem świetny humor, a tu na koniec się okazało że W-F-ista się pomylił i wpisał 6 gościowi co prawie na lekcje nie chodzi zamiast mnie. Tak jest jak się uczniami nie interesuje Jutro go nie ma bo jest na L4, mam nadzieje ze bedzie w piatek no bo wtedy jest konferencja i przeprawi to. Kurde byle do piątku i koniec praktycznie WAKACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No dokladnie karolyfer byle do piatku i juz wakacje ja jutro jeszcze pisze klasowke z matmy, zdaje z polskiego na 4 i z chemii na 4. Wiec dzis caly dzien nauki...Na rowerze nie pojezdze bo po pierwsze noge rozwalilem i czekam az sie zagoi, a po drugie to nauka. W poniedzialek pewnie caly dzien na rowerze wybieram sie z kumplem do Przemysla na forty. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A ja dziś zrobiłem w granicach 1020m Pojechałem do sklepu i wróciłem i co się okazało ? Zaczęło padać, a miałem w planach wypad ~50km ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzisiaj założyłęm nowe kółko na tył: Piasta XTR 2006 Obręcz Mavic X517 Szprychy DT Revolution Niestety na kulkach, ale jak to mówią: Darowanemu " kołowi" nie zaglądaj w łożyska. Za jakąś 1h poroweruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja też dzisiaj dałem tylne koło do złożenia. Piasta Dartmoor X-Force na dwóch "maszynach" + obręcz DH 22, szprychy standardowe, tutaj nie poszalałem. Koleś w rowerowym wziął 60 zeta za szprychy + zaplecenie... i jeszcze kazał czekać dwa dni aż mi to złoży do kupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 jurasek ufff dobrze ze sie skonczylo na uszkodzonym rowerze... jechal przede mna dzisiaj facet na szosowce... nie mam zielonego pojecia co to bylo , nie mial zadnych napisow na ramie. rama cala ciemnoniebieska. z tylu to wygladalo, jakby jechal na kartce papieru, taki cienki ten rower byl. wygladal nieziemsko... ja chce szosowke!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 limuzynka reaktywacja sztywny widelec in action , przejrzałem cały rower straty to - stary amor wygięta rura sterowa i urwany przewód od licznika trwa zażarta dyskusja w gronie mych znajomych nad analizą sytuacji drogowej za chwile podejmę decyzję który amortyzator obejmie zwolniony etat w limuzynce pozdrówko reaktywacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam. Dziś postanowiłem wybrać się do sklepu by pooglądać Amortyzatory i wyszedłem z: -Judy XC AIR (żadna rewelacja jednak lepsze to niż mój XCT) -Schwalbe RR -i do amorka Brunox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 widzę że zazdraszczasz oczonej czerwieni , był przecież jeszcze czarny a może myślisz że czerwien za ciebie będzie śmigać ? wszystkiego najlepszego na nowej ... amortyzacji hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Faktycznie, czerwony szybszy (podobno) Ja dzisiaj znowu nic rowerowego nie zrobiłem Czekam sobie na buty SPD, mam nadzieję, że jutro już będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dziś tylko 15,5km z średnia 26km/h.;] bo trzeba było sie uczyć zeby do nastpnej klasy zdać xD po za tym to wpłaciłem wpisowe na maraton w Krakowie ;D i chyba nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wilku red jest szybki... nawet kawasaki green i yamaha blue przy nim wymiękają, już na starcie po 250m zyskujemy ok 0,00005sek w porównaniu do rywali... na mecie mamy lepszy wynik o ok 0,0075sek. dzięki oczoje... czerwieni rywale bez okularów z filtrem UV i polaryzacji padają jak muchy przy spotkaniu z Raidem... a tak w ogóle to nie jest taki zły... ja mam jedynie wymontowane RST więc się już nie odzywam z rowerowych rzeczy to przeczyściłem rower, aby się odstresować od natłoku zajęć w szkole na 5dni przed końcem roku... a i jeszcze nakłoniłem brata do kupna nowego roweru... może zamiast wydawać hajs na przetworniki do gitary zainwestuje sobie w jakiegoś MTB... <kusiciel> pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja dzisiaj zrobilem 58km. Jutro mysle zrobic tez okolo 50 zeby miec 1400km. Chce jak najszybciej dojsc do 2000km. i zalozyc tiogi zeby pojezdzic cos w terenie. W szkole juz wszystko zalatwione. Od poniedzilku laba na calego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Że czerwone są szybsze wiedzą nawet wyznawcy Gorka i Morka A ja dzisiaj skonczyłem budowę czegoś takiego: czyli nowego roweru dla dziewczyny. Poprzednia rama, Unibike Evolution, którą miała do tej pory była stanowczo za długa i mimo krótkiego mostka męczyło się dziewczę. Odziedziczyła więc mojego DM Funbike, a ja niecierpliwie czekam na nowego Amstaff'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wczoraj nastąpił debiut bukłaka. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, nigdy nie miałem tak łatwego dostępu do wody i to w takiej ilości. Poza tym kolega, który od kilku dni jeździ w SPD (wylicytował PDM505 za 15zł) zaliczył pierwszą glebę przy prędkości zero. Nie wiem tylko dlaczego na moim rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nasmarowany i gotowy do ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dawno tu nie pisalem U mnie ciezki zywot. W srode konferencja w szkole, wiec dzis 4 przedmiioty zaliczalem - wszystkie oczywiscie zaliczone - lacina, geografia, przedsiebiorczosc i wos. Jutro kolejne 3 i we wtorek tez pewnie 3, ehh Nie jezdze przez to na bika, bo chodze, jak ućpany - nie wyspany, zmarnowanyi padnięty :) Czekam na kierownice DM Marathon XC, mostek Boplight TeamXL 110mm/25.4, Selle Italia SLR Giro D'Italia Edition[uzywane] oraz zacisk sztycy kalloy 31.8 17-18gr. No i jeszcze moj optyczny wskaznik przelozen do lewej manetki, w ktorym na gwarancji dystrybutor mi wymienial szybke, bo byla za luzna i trzeszczala podczas jazdy. Zostanie kilka klepaków w kieszeni i pewnie zakupie alu srubki do bika. To tyle, 3majta sie... Aaa, no tak: czerwony jest szybszy - wilku red :028: :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja z rowerowych z dnia na dzien sie coraz bardziej wkur.... wyslalem pulska na gwarancji juz nie wiem z 3tyg temu ? dzwonilem do sklepu mial byc w poniedzialek.. i do dzisiaj go nie ma grrrr.. Jak nie bedzie go do soboty to wolalbym na ich miejscu mojego telefonu nie odbierac :/ Wrazie co to i tak sobie smigam tylko nic nie pisze jestem albo na rowerze a i dostalem Test Drive Unlimited i mnie giera wezssala i nie sledze chwilowo forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No i tak jak mówiłem oddałem do serwisu dziś i dziś go odebrałem i jestem bardzo zadowolony ! Moze uda sie wieczorem przetestować szybko ale wątpię ;] A tak sie prezentuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja dziś krótka traska (58km AVS : 30,1km/h) z kolegami z AGK Śmigało się bardzo przyjemnie ... Z rowerowych rzeczy to chyba dziś tylko tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.