jo_jacek Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Póki co 53km. mam w planie jeszce gdzies drugie tyle ale zaczeło padać :/ za to zrobilem telefonem fajna fotke : Taaak mi sie ten robaluch spodobał ze mu fote zrobilem. A skubaniec na gape sie trzymał jakies 10km. Widac wie co dobre :wink: (hamulec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 21 km w 2 godziny 8 minut i 54 sekundy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pchałeś ten rower czy może starałeś się nauczyć go by sam jeździł :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 21km to jest aktualna predkość a nie dystans . 2 godziny to czas jazdy. Coś Ci się pokićkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kampinos? Ja tam wczoraj złapałem podobnego owada. Nie wiem co one w sobie mają, ale chyba polanie oka spirytusem jest mniej bolesne od tego. dokładnie to niebieski szlak w okolicach Zaborowa... a co do oka to zrobił sie stan zapalny i muszę się obyć dzisiaj bez roweru odbiję sobie w ciągu najbliższych dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 21km to jest aktualna predkość Własnie :] gdyby to byl dystans to srednia by byla chyba ponizej 10km/h :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Pikna pogoda jest a ja zostałem bez kół nie dobrze czekam na paczkę już od niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 a ja nie robiłem dzisiaj nic rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 A ja dzis 2 razy latalem detke i zlamalem mojego rookie'ego XL myslalem ze mnie szlag trafi... taki pechowy dzien... Ale smiglem pomimo to 53 km... Nic mnie nie zatrzymie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jeśli chcesz to ja ostanio znalazłem bardzo fajny rower na ramie 63cm ... Na pełnej ultegrze za 1500zł jeśli chcesz to pisz Raczej chodzi mi o ramkę tak maximum do 300 zł. nie chce całego roweru chodzi mi o to żeby złożyć singla z mocnymi kołami [moja kochana waga ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 ha, dziś wyciągnąłem siostre na rower ( 7 lat) Pykneliśmy z 2 km i potem na Poisonie taki trening, kurcze musze przyznać, że Reba to mniam, mniac fajna jest Przystanek: Już koniec i troche zasapana A to już Trucizna :twisted: P.S Nie patrzcie na przelożenia na Poisonie, bo była strasznie długa i stroma górka i nie wiem czemu, ale wrzuciłęm 2:1 Teraz się zczaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 A ja z rowerowych rzeczy to kupiłem sobie dziś spd do szosy i troszkę posmigałem ~39km ze średnią 29,7km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Pobudka o 6:30 , wyjazd z domu o 7:30 i jazda do Zalesia na Trójząb neptuna... Wszystko miodzio, trasa świetnie przemyślana , dobrze oznakowana i momentami dość trudna... Strasznie było dużo chodzenia , ale coś za coś Na rozdawaniu medali , wielkie zaskoczenie - zająłem 1 msc w M1 i 6 w Open z czego jestem bardzo zadowolony, zapewne Thomas też jest zadowolony(sam opowie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Aaa to "respect", a ja dzisiiaj 7godz siedziałem na słoncu w ogordzie robiąc wszystko co z rowerem mogłem- rozbieranie wszyyystkiego poza amorem smar w sterach wymieniłem i odziwo nawet stary był dosć czysto po roku więc jest git a nakoniec porobiłem zdjęcia meridy jaka pokaze sie w Nowym miescie Lubawskim (licze zę jescze suport wymienie tylko) a tu głównie dla Omena róznica w starym i obecnym siedzeniu wiec sie nie dziwcie ze na siedzi mi się jak w fotelu a szczególnie pewniej części ciała ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 U mnie podobnie jak u Kuli, 1 w m2 a w open 7 . Wykorzystaliśmy okazje ze nie zjechali sie wszyscy wymiatacze z województwa. A największą atrakcją chyba były 2 burze, rower teraz jest idealnie czysty, jak nowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no sorry za powtórke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 w open 7 A największą atrakcją chyba były 2 burze, rower teraz jest idealnie czysty, jak nowka Od razu zaznacz ze 7/28 żeby nie było :twisted: hehe Oj burza była masakralna , tak napierniczało że ho ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 A ja dzisiaj w sumie zrobilem 62,88km. Pod koniec dnia zrobilem traske 50,56km sr. 29.9km/h z czasem 1.41.17. Jechalo sie super nie wialo ani nie palilo od slonca. Na koniec jakies 4km od domu wjechalem na zwloki jeza i teraz latam przednia detke;] Dwie dziury:( Kurcze za duzo sie naczytalem o tych gumach dzis na forum. Moja pierwsza w tym roku;] oby ostatnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 black rider Za duzo masz tego pancerza poprowadzonego do hamulca tylnego pasowalyby skrocic o kilka cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no w sumie może i racja ale jak na razie nie bardzo nawet mam czym (siekierą chyba nie będę ) pzoa tym jakos nie przeszkadza wiec niech jest a kiedyś je wymieniam, jak i wszystko chyba na 18 jak przypływ wporfelu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 do przerzutki zreszta tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jutro z rańca lece po oponke może jutro dostane wreszcie te pi******e koła bo nie moge już się doczekać tydzień czasu prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 do przerzutki zreszta tez przod tez dluuugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jutro z rańca lece po oponke może jutro dostane wreszcie te pi******e koła bo nie moge już się doczekać tydzień czasu prawie znowu kase przez poczte posłałes ? mówiłem ci bys E-konto załozył jakies i nie uzywaj wulgaryzmów , bo tym nikomu nie zaimponujesz , a ostrzeżenie mozesz jedynie dostac amory mi głowie zmiana będzie tylko na co ? na razie taka wielka tajemnica że sam nie wiem KuLa 2030 to w open lepszy od thomasha byłes ? czy Tomek cie popychał przed sobą , bys trasy nie zgubił ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 amory mi głowiezmiana będzie A ja mam już prawie siedem lat pierwszą żonę i nie zamierzam zmieniać Wczoraj w rowerze wyżej wymienionej pani dwa razy przebita tylna dętka. Za pierwszym razem założyłem szybciutko nową i jedziemy zadowoleni. Po dwóch kilometrach znowu w tylnym kole ciśnienie atmosferyczne. Zawsze oprócz dętki zabieram co najmniej trzy łatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 8 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Wczoraj 69 km Ale średnia tylko ok. 17 km/h bo byłem z koleżanką na wycieczce i się wlekliśmy straszliwie. Za to tempo dojazdu miałem super i ze średniej na pewno byłbym zadowolony. W rowerze coś mi ostatnio cykało/strzelało i pod wieczór w końcu postanowiłem się za to zabrać. Zdjąłem korbę, suport, kasetę, wszystko przeczyściłem i nasmarowałem. A niech mi teraz tylko coś jęknie podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.