Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Póki co 53km. mam w planie jeszce gdzies drugie tyle ale zaczeło padać :/ za to zrobilem telefonem fajna fotke :P :

dsc00221uu9.th.jpg

Taaak mi sie ten robaluch spodobał ze mu fote zrobilem. A skubaniec na gape sie trzymał jakies 10km. Widac wie co dobre :wink: (hamulec)

21 km w 2 godziny 8 minut i 54 sekundy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pchałeś ten rower czy może starałeś się nauczyć go by sam jeździł :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:P:D:033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033:

Kampinos? Ja tam wczoraj złapałem podobnego owada. Nie wiem co one w sobie mają, ale chyba polanie oka spirytusem jest mniej bolesne od tego.

dokładnie to niebieski szlak w okolicach Zaborowa... a co do oka to zrobił sie stan zapalny i muszę się obyć dzisiaj bez roweru :P odbiję sobie w ciągu najbliższych dni...

Jeśli chcesz to ja ostanio znalazłem bardzo fajny rower na ramie 63cm ... Na pełnej ultegrze za 1500zł jeśli chcesz to pisz ;)

Raczej chodzi mi o ramkę tak maximum do 300 zł. nie chce całego roweru :P chodzi mi o to żeby złożyć singla z mocnymi kołami [moja kochana waga :P]

ha, dziś wyciągnąłem siostre na rower ( 7 lat) :P Pykneliśmy z 2 km i potem na Poisonie taki trening, kurcze musze przyznać, że Reba to mniam, mniac fajna jest :D

Przystanek:

b20956823bd3b02bm.jpg

Już koniec i troche zasapana :P

068a7f68ca5896b0m.jpg

A to już Trucizna :twisted:

fe67378b50a290a4m.jpg

P.S Nie patrzcie na przelożenia na Poisonie, bo była strasznie długa i stroma górka i nie wiem czemu, ale wrzuciłęm 2:1 ;) Teraz się zczaiłem :D

Pobudka o 6:30 , wyjazd z domu o 7:30 i jazda do Zalesia na Trójząb neptuna...

Wszystko miodzio, trasa świetnie przemyślana , dobrze oznakowana i momentami dość trudna...

Strasznie było dużo chodzenia , ale coś za coś ;)

Na rozdawaniu medali , wielkie zaskoczenie - zająłem 1 msc w M1 i 6 w Open z czego jestem bardzo zadowolony, zapewne Thomas też jest zadowolony(sam opowie)...

Aaa to "respect", a ja dzisiiaj 7godz siedziałem na słoncu w ogordzie robiąc wszystko co z rowerem mogłem- rozbieranie wszyyystkiego poza amorem smar w sterach wymieniłem i odziwo nawet stary był dosć czysto po roku więc jest git a nakoniec porobiłem zdjęcia meridy jaka pokaze sie w Nowym miescie Lubawskim (licze zę jescze suport wymienie tylko)

1009581sv9.th.jpg

1009581ov5.th.jpg

a tu głównie dla Omena róznica w starym i obecnym siedzeniu wiec sie nie dziwcie ze na siedzi mi się jak w fotelu a szczególnie pewniej części ciała ;P

1009590bt8.th.jpg

A ja dzisiaj w sumie zrobilem 62,88km. Pod koniec dnia zrobilem traske 50,56km sr. 29.9km/h z czasem 1.41.17.

Jechalo sie super nie wialo ani nie palilo od slonca. Na koniec jakies 4km od domu wjechalem na zwloki jeza i teraz latam przednia detke;] Dwie dziury:( Kurcze za duzo sie naczytalem o tych gumach dzis na forum. Moja pierwsza w tym roku;] oby ostatnia.

obraz014rk2.th.jpg

obraz015cn0.th.jpg

obraz016aj3.th.jpg

Jutro z rańca lece po oponke może jutro dostane wreszcie te pi******e koła bo nie moge już się doczekać tydzień czasu prawie

znowu kase przez poczte posłałes ? mówiłem ci bys E-konto załozył jakies

i nie uzywaj wulgaryzmów , bo tym nikomu nie zaimponujesz , a ostrzeżenie mozesz jedynie dostac

amory mi głowie

zmiana będzie

tylko na co ?

na razie taka wielka tajemnica że sam nie wiem

KuLa 2030 to w open lepszy od thomasha byłes ? czy Tomek cie popychał przed sobą , bys trasy nie zgubił ? :(:D:D

amory mi głowie

zmiana będzie

A ja mam już prawie siedem lat pierwszą żonę i nie zamierzam zmieniać :(

Wczoraj w rowerze wyżej wymienionej pani dwa razy przebita tylna dętka. Za pierwszym razem założyłem szybciutko nową i jedziemy zadowoleni. Po dwóch kilometrach znowu w tylnym kole ciśnienie atmosferyczne. Zawsze oprócz dętki zabieram co najmniej trzy łatki.

• Mod Team

Wczoraj 69 km :) Ale średnia tylko ok. 17 km/h bo byłem z koleżanką na wycieczce i się wlekliśmy straszliwie. Za to tempo dojazdu miałem super i ze średniej na pewno byłbym zadowolony. W rowerze coś mi ostatnio cykało/strzelało i pod wieczór w końcu postanowiłem się za to zabrać. Zdjąłem korbę, suport, kasetę, wszystko przeczyściłem i nasmarowałem. A niech mi teraz tylko coś jęknie podczas jazdy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...