Wilku89 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 No i nic nie wyszło zbita... Z roweru nici! Wczoraj i dzis leje, eh Czemu akurat w weekend przewaznie pada? Nie mam juz sily do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A ja zaliczylem dzis pierwsze zerwanie lancucha w zyciu... (kiedys musi byc ten pierwszy raz ale dlaczego akurat na wyscigu? :/) "A mialo byc tak pieknie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 widze ze dzisiaj wszscy pokrzywdzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Taaa... Jeszcze kilku pokrzywdzonych sie dzisiaj pewnie wpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 o to ja teżż. przebita przednia opona;/ po za tym kurde nie jestem zachwycony z moich tióg factory xc, nastpnie jestem ciekaw gdzie podziała sie moc która wczoraj dysponowałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Zapomniales spakowac do plecaka A ja sie jutro musze skoczyc po spinke do lancucha bo tak dluzej byc nie moze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 czyli bedziesz w piekarach? pf. no najwidoczniej.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Nie, pojade do adventure kupie spinke, nagaja mi na CD-ka fotki z wyscigu... Bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Taaa... Jeszcze kilku pokrzywdzonych sie dzisiaj pewnie wpisze... wczoraj zerwana szprycha przy centrowaniu, dzisiaj poszla druga, naciagnelem 2 sasiednie mocniej, zeby chociaz troche pojezdzic, pompuje detke i dziura 1cm ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Toosh a byłeś na Skandii dzisiaj?? Ja wczoraj na Skodzie i dzisiaj na Skandii cały dzień, tak mi w baniak nawiało że chyba chory bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 nie bylem, rower rozsypany, formy nie ma i szkoda kasy na wpisowe , ale za rok na cos sie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Wróćiłem od babci z cyklicznej akcji "dożywianie kubusia" i zrobiłem sobie szybciutką tempówkę 21km testując zmienioną pozycję na rowerze (ostatnio nie jeździłem bo się czułem strasznie ociężale to eksperymentowałem, nudziło mi się ) i powiem tyle, że siodełko do przodu rzeczywiście BARDZO pomaga w utrzymaniu wysokiej kadencji (i nie macha się tak chaotycznie nogami jak się chce szybko ), można wysunąć troszkę wyżej siodło (nawet trzeba) i w ogóle przyjemnie się jedzie (inaczej w każdym razie, na pewno nie szybciej póki co ), więcej idzie w łydki niż uda, to czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A ja właśnie wróciłem z Poznania Siedziałem tam od wtorku mam nadzieje że nie narozrabialiście tu pod moją nieobecność? W tym czasie: 1. nabyłem nową tiogę factory xc na przód:) 2. nowy komplet linek do przerzutek 3. dętkę (a to taki bonus:P) 4. złamałem dwie śruby od bidonu założyłem pod koszyk jeszcze pikpokową pompkę authora. Niestety moje śruby były za krótkie więc założyłem te które były w komplecie z pompką. Nie przyuważyłem że są plastikowe podczas jazdy po cytadeli uwaliła się najpierw jedna potem druga, obie zostając w ramie jedną udało mi się potem śrubokrętem wydłubać, druga siedzi tak głęboko że od dłubania chyba gwint już zjechałem. Będę się z tym bawił jak wrócę z gór, ale ogólnie wnerw bo w tym układzie musiałem przełożyć bidon, zrezygnować z pompki i torby trójkątnej - więc nie mam gdzie wozić narzędzi 5. wybrałem się z lukasem t1 na przejażdżkę po okolicach Poznania - zawiatliśmy do Zielonki, Biedruska i troche się ogólnie pokręciliśmy dając sobie nawzajem nieźle w kość 6. razem z Pikpokiem zaliczyliśmy warsztaty medyczne + wystawny bankiet z okazji 10 lecia istnienia IRM. Jutro muszę polatać jeszcze po urzędach, wieczorem wracam do Poznania, a stamtąd już prosto w góry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Dzisiaj prawie przez caly dzien padalo. Rano zaraz po kosciele mialem zamiar gdzies jechac ale jak zaczalem sie ubierac to zaczela lac i tak sobie padalo. Siedzialem w domu i czekalem az przestanie. Pozniej przyszla burza siedzialem w oknie i ogladalem blyskawice. Gdy przestalo sie blyskac zaczalem mowic jeszcze i po chwili gdy juz odchodzilem od okna calkiem mocno walnelo w dom sasiada gdzie jest antena z internetu. Niezle sie przestraszylem a takie jasno bylo ze hej. To bylo piekne :) Po burzy rozpogodzilo sie nawet i pod wieczorek pojechalem sobie na rowerek. Wyszlo mi 30,46km nowa traska. Bede chyba nia czesciej jezdzil bo mozna ladne dziewczyny spotkac Jedna nie chciala mi sie usunac z drogii:) A jutro znowu do szkoly ale tylko do wtorku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 1. nabyłem nową tiogę factory xc na przód:) dziś poznałem co to jest tioga. uważaj z nią na mokrym asfalcie aa. rower wyczysciłem po dziś i juz detke załatałem.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 założyłem pod koszyk jeszcze pikpokową pompkę authora. Skąd ja to znam? Złamałem tylko jedną, a dłubałem resztki dobre 2 godziny jak nie lepiej. Czesciowo uszkodzilem gwint, ale dłuższa śrubka się wkręciła bez problemu, obeszło się bez gwintowania. Szykuj się na ciężką przeprawe. :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 dziś poznałem co to jest tioga. uważaj z nią na mokrym asfalcie Dobrze wiedziec bo tez mam te tiogii ale obecnie jezdze na michelin xcr road. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 w ciągu 2 dni 2 ślizgi zaliczyłem.;/ przy lajtowym skrecaniu przy jakiś 20km/h. całe lewe kolano rozwalone.;/ napędowa na mokrym lubi kręcić sie w miejscu jak sie mocno rusza. albo jak jest jakiś podjazd to też lubi troche pouciekać na boki szczególnie na mokrych kamieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 37 km w tym gdzieś połowa bardzo przyjemnej jazdy w terenie zmąconej niestety wjechaniem w g... kupę i czyszczeniem z tego roweru Potem jeszcze małe świrowanko po mieście. A właściwie co ja tu robię o tej porze? Ha! Jutro nie muszę wstać o 4 i być w pracy o 5! Jutro już praca w nowym miejscu od godziny 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Odi gratuluje a i fajna liczba postów niech tak zostanie hehe . U mnie dziś taka zlewa już 2 dzień w ogóle nie da się z domu wyjść a co dopiero tu o rowerze myśleć Zamówiłem sobie kółka wreszcie i teraz zbieram na tarcze jakieś dobre stare kółka troszkę bicia mają hehe. A i jeszcze wyczyściłem baika aż się świeci hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Już nie długo pogoda ma się poprawić i dwa kółka pójdą gdzieś dalej w ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 a ja od dzis wieczór mam rogaty rower mam nadzieje, że wreszcie prawa reka przestanie mi cierpnąć, a srodkowy palec lewej reki , tak przydatny, nareszcie normalnie sie bedzie zginał i rozginał i wycieczka rowerowa sie równiez odbyła:) tym razem do Czerniejewa udana bardzo - mimo mżawki od czasu do czasu i chmur które groziły deszczem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nie przyuważyłem że są plastikowe podczas jazdy po cytadeli uwaliła się najpierw jedna potem druga, obie zostając w ramie Biera mialem identyczna sytuacje jak Ty. Polecam malym gwozdzikiem zaczac wydlubywac ta nieszczesna plastikowa srube i bedzie OK. Mi po jakis 2 godzinach meczenia sie z tym dziadostwem udalo wkrecic normalne aluminiowe sruby Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Taaa... Jeszcze kilku pokrzywdzonych sie dzisiaj pewnie wpisze... Przed chwilą zakładając opony-treningówki pierdykneła mi dętka, ale huk! kurdejuż druga w przeciągu 2 tygidni... ale jest dobrze wytrzymała wyścig i rajd Dzis do szkoły nie ide, jutro może też nie, zaraz ide sprzątać pokój, bo... pełno błota, kurzu wody, kawałków dętki... a to wszystko przez pogode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 A ja dzis przywalilem w auto na poboczu... Wina (niestety ;P) moja... Ale ja na miejscu tego goscia stawialbym samochod bardziej na poboczu bo ledwo miejsce na przejazd bylo Naszczescie tylko lekko go puklem... Ale mialem dyga :/ Z rowerkiem na szczescie wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.