romek91 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Ja przed chwilą wróciłem z masy. Niestety padało, lecz ludzi było sporo, około tak na moje oko 600 osób. Robiłem zdjecia ale kolega miał jakiś aparat dziwny, tak jakby stabilizacja obrazu nie działała i sie troche rozmyły. http://picasaweb.google.pl/adalbercik/Masa300507 tu jest kilka fotek.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 me.wa - tak 3mać! Też pomagam jak moge, wczoraj przez przypadek skierowałem kolesia autem do pewnej wsi trasą o 5 km dłuższą ale niechcąco A ten belg, robi tyle tys. km, a kurcze opone przeciera od klocka jak amator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 evo koles nie wygladal zbyt "pro" ale pozory myla. Mowil ze ma nowe kolo wiec wystarczy ze zlapalo mala centre gora-dol i juz sie oponka powoli przeciera. Teraz ma juz tak ustawione ze ponownie mu to raczej niegrozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 me.wa czy tem belg nie byl na trekingu z sakwami a tylu bo widzialem chyba go jak wracalem z treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tak, caly tyl mial zawalony sakwami i to raczej go widziales bo jechal w tamta strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Rano krotka przejazdzka z racji fatalnej pogody . Tereaz jest cieplutko i moglbym isc na rower gdyby nie to , ze sie umowilem na piłke heh A po emocjach sportowych pora na relax i zimny soczek - nie dosc , ze studencki czwartek , to jeszcze mam urodzinki ( tak btw dziekuje Jurasku za zyczenia ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 z rowerowych rzeczy to dziś wyczyściłem bika... Został mi tylko do nasmarowania napęd i finito ;] Aż lzej jest z myślą ze ma się czysty rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 31 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Porowerowawszy, pogrzebawszy przy rowerku, zasiadłszy przed komputerem odpoczywam Z rana trasa szosą 47 km. Ależ to było wyzwanie, dawno nie jechałem takiego dystansu szosą i już po 20 km żwawej jazdy byłem nieco zmęczony. Wniosek? Trzeba częściej takie trasy robić, a nie tylko turystycznie i w terenie. Średnia na tych 47 km wyszła 25,6 km/h. Po powrocie zapytałem sprzedawcę przez gadu (ach jaka wygoda) czy już dotarła zamówiona sztyca i zaciski. Jako że padła odpowiedź tak to pojechałem odebrać. Sztyca Accent SP-428 27,2/350 mm waży 259 g, a zaciski Accent X-country 94 g. Wizualnie sprzęt naprawdę bardzo ładnie się prezentuje. No i cena przyzwoita bo 60 zł sztyca i 28zł zaciski. Przy okazji skusiłem się na cywilne spodenki Berknera z wkładką za jedyne 60 zł. Po założeniu wszystkiego krótka runda po mieście celem przetestowania. Dzięki sztycy (jarzmo w pionie, bez wysunięcia w tył) mam zupełnie inną pozycję na rowerze Spodenki nawet dobre, ale wkładka mogłaby być trochę cofnięta w tył no i jakoś tak dziwnie w luźnych portkach z pampersem. Ale dużo lepiej niż bez. No i w końcu po ponad tygodniu dotarły naklejki XC Zone to sobie walnąłem z lewej strony na ladze Bombera i dolnej rurce tylnego trójkąta. A no i wizualnie skróciłem przewód od Juicy żeby mi się o jakąś gałąź w lesie nie zahaczył. Podsumowując: 58 km ze średnią 24,48 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A ja dzisiaj nacisnąłem magiczny przycisk Kup Teraz! i rowerek już jedzie do mnie... do środy powinny być zdjęcia Oczywiście nie obyło sie bez strasznego zrzędzenia rodziców, ale oni już tak chyba mają w naturze ;] Przeżyją i to A ja jestem nieziemsko zadowolony Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych zakupow, kilometrow, skokow, trickow itepe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja jestem z siebie dumny. Bo rozkręciłem kasete w celu wyczyszczenia jej i skręciłem ją z powrotem w całość. Wyczyściłem cały napęd. Wyregulowałem przerzutki. To by było na tyle . Pozdrawiam. P.S Jutro dzień dziecka. Może dostane klamki hamulcowe avid fr5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ja liczę z tej okazji na pedały spd 520-ki dzisiaj kupiłem buty k-biker i jestem zadowolony(sztywność wystarczająca, a i da się normalnie chodzić co dla mojego leśno-turystycznego stylu jazdy jest sporym plusem) po kupnie butów chciałem je odrazu wypróbować ale gdzieś mi wcięło(i to na dobre) bloki od pedałów(platforma i zatrzask w jednym) więc bez kupna nowych się nieobejdzie(zaletą jest to że nic za nie nie płaciłem bo były gratisem do roweru:/) a z nierowerowych przyjemości to wygrałem bilet do kina i tam sobie zjadłem kulturnie obiadek przemycony na wynos z pobliskiego kfc patrząc na jakiś nudny film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Mam cichą nadzieję, że z okazji dnia dziecka przyjdzie do mnie mój rower na który czekam już... półtora miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 z okazji Dnia Dziecka życze Wam cobyście uśmiechnięte buziaki mieli , i ciągle byli weseli niech rodzice Wam nie zrzędzą na rowery kasy niech nie szczędzą wszystkiego najlepszego milusińscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 DZIĘ-KU-JE-MY ! Dzisiaj tylko 20km. Co do dnia dziecka. Kasa na coś do roweru na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Mimo tego, że za mniej niż miesiąc kończę 25 lat, dostałem dzisiaj od ojca prezent z okazji Dnia Dziecka - pedały PD-M520. Przy okazji czerwcowej pensji nabędę jakieś buty i zaczną się gleby. Sprawiłem też swojej dziewczynie prezent z okazji Dnia Dziecka. Kupiłem Jej stery. Ucieszyła się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 będzie teraz sterowała tobą właśnie dlatego się ucieszyła pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 dzieki jurasek.;] a ja na dzień dziecka dostałem wolna chate na 4 dni;D po za tym to juz dziś do szkoł dojazd 5km i powrót troche dłuźsza trasa bedzie pewnie. Potem czyszczenie napędu;/ a fest mi sie nie chce. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A ja wczoraj wróciłem z wycieczki do Chodzieży, po drodze zdobywając 3 szczyty. W sumie zrobiłem 187 km. Miałem tam spać, ale wszystko udało mi się objechać więc wróciłem tego samego dnia pociągiem. Relację i fotogralerię z wycieczki można obejrzeć u mnie na stronie - http://www.sebekfireman.host247.pl/rower/r...p?article_id=25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dziś ciekawy dzionek o 9.00 na zawody sportowe i tak w niczym nie brałem udziału, ale było śmiesznie Po zawodach o kolegi i do domu, w domciu nic nie zdążyłem zrobić bo przyjechał Kamil i od 13.30 do 16.40... myliśmy rowery przed jutrzeszym Rajdem Rowerowym Kurde, u mnie kropi, a ja mądry założyłem oponki XCR DRY 2 na suche warunki ;P Dobra ide do kunpla, 3majcie się wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dzisiaj wreszcie po 5 dniach przerwy wsiadlem na rower. Przed wyjazdem wyczysilem i nasmarowalem naped. Jechalo mi sie super. Ostatnie 9km ponizej 32km/h nie schodzilo z licznika. Mialem troszke z wiatrem i z gorki ale i tak sie ciesze. Wyszlo mi 35.76km sr.28,9km/h z czasem 1;14;02. Na poczatku mialem caly czas pod wiatr ale pozniej bylo lux :) Jestem very happy. A teraz ide pograc w siate na hale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tylko 11 km - wizyta u kumpla. Niesamowicie się cieszę bo jutro idę ostatni raz do marketu w roli pracownika Są też złe strony - robimy czyszczenie magazynu i trzeba przyjść na 3 (nie 15) więc pobudka o 2! Ale to ostatni raz i już nigdy, przenigdy więcej nie wstanę o tej porze do pracy (oby). A w poniedziałek po raz pierwszy od 10 miesięcy wstając do pracy będę wyspany bo mam na 10 Na dzień dziecka dostałem trochę słodyczy, fajne skarpetki i równie fajny kubek. Nie ma jak przydatne prezenty, to lubię Posiedzę jeszcze chwilę na forum i uciekam spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dziś krótka trasa oczywiście z Krzyskiem (36.72km u mnie ) Bardzo przyjemna pogoda nie za ciepło nie za zimno i jeździło się wg. mnie bardzo dobrze. Wiecej nie pisze tylko pokazuje foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Rano wybierając sie na jazde coś mi sie nie podobało w napędzie. Przeskakiwał łancuch cały czas, biegi nie wchodziły te co trzeba. Przyjrzałem sie przerzutce i zobaczyłem że hak jest skrzywiony ;/ Więc dziś sobie nie pośmigałem. Przed chwilą wróciłem z piwnicy. Naprostowałem hak i jest git. Jutro sobie pojeżdże porządnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ja dzis 30km se machnąłem.;] pf. zaraz ide naped czyscic przed jutrzejszym rajdem rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Chcesz poczuć, co to znaczy "wybieranie liści" ? Chcesz zasmakować prawdziwej przygody z amortyzacją? Nigdy nie miałeś amortyzatora, a chcesz się przekonać, że warto takowy zakupić? NIE MOŻESZ PRZEJŚĆ OBOK TEGO OBOJĘTNIE. Tylko teraz, w promocyjnej cenie 300,- PLN oferujemy państwu zestaw w którego skład wchodzi wyśmienitej jakości amortyzator Suntour XCM, olej kujawski z pierwszego tłoczenia, papier ścierny i książeczka "Wybieranie liści i żwiru - to proste!". Polecam ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.