Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

ay ay captain!

a przy okazji... na 80kilometrze walnąłem korbą w pień jakiegoś zamaskowanego drzewa(schowało się przed nieświadomymi bikerami na środku ścieżki) i przez to pojawiły się spore luzy(ale tylko na najwyższych przełożeniach)... mam nadzieję że to tylko wkład suportu... bo wymiana korby nie wchodzi w grę...

Jak wyskakuje nam zwierze na drodze wieczorem, to należy wyłączyć na chwilę (2 sek) światła, obojętnie czy autem czy bikiem.

Gdy jest światło, zwierzęta głupieją (za madre i tak nie są :rolleyes: ) i biegną tam gdzie jest światło, bo tylko tam widzą dobrze i czują się pewnie :rolleyes:

Dzis w planie bylo Mielno. Chcialem sobie tam spokojnie podjechac zasiąsc nad morzem porozmyslac i sobie wrócic. Tak tez jadac do celu z naprzeciwka jakies 3km przed punktem docelowym widzialem pana od wf na rowerku. Krzyknałem mu dzień dobry i pojechalem dalej. Po chwili zastanowienia i po osiagnieciu Mielna mowie kij w grabe. Robie normalny trening i nie odpoczywam po tych 115. Zawróciłem na liczniku pokazalo sie 40km/h i zaczalem pana gonic :] Doszedlem go za kilka km pogadalem chwile i powiedzialem ze czas mnie nagli i ucieklem z predkoscia 36km/h :] pozniej do domu trzymalem te 32-34km/h ale poczatkowa jazda zbytnio byla powolna by dobic do sredniej 30km/h i ostatecznie avs wyszlo 29..

P.s. to mój 1400post :razz: szkoda ze taki spamerski temat :wink:

Ja dzisiaj byłam pooglądać jak inni się męczą... ;) Zobaczyć, jak to na tych maratonach jest ;)

20052007naleczowskandiakl6.th.jpg

Na dystansie, chyba 60, jechał również LANG.

Oczywiście jakoś nie udało mi się zrobić normalnego zdjęcia z Langiem... Ekhm... Tylko tyle, że widać że był :P

Dzisiaj kolejny dzien dobrej jazdy. Znowy jechalo sie bardzo fajnie na szosie. Mialem troche pod wiatr ale dalem rade. Zrobilem 54,72km ze srednia 28km/h. To moj najdluzszy dystans w tym roku.( wiem ,ze to malo :):P ) W jakies jednej miejscowosci stala policja w drodze podporzadkowanej. Ja mialem pierszensto a jakas babka z tej drogi jadac rowerem wyjechala prosto mi pod rower. Zachamowalem Zahamowałem gwaltownie.Kiwnolem glowa do pani policjant i pojechalem dalej. Zobaczylem tylko usmiech na jej twarzy. Moglem powidzec "ach te baby!" :)

Dziś ostry trening w bardzo ciężkim terenie... Średnia jak na taki teren jest rewelacyjna... Zrobiłem sobie taki teścik... Zero zatrzymywania się, brak picia i pędzę szybkim tempem... Jestem nawet zadowolony :rolleyes:

Dziś śmigałem po dróżkach w ogóle nie używanych tj. masa piasku, dużo trawy, oraz kolosalna ilość stromych podjazdów...

Zrobiłem 31,4km z czego 28km w terenie ze średnią 23,55km/h :)

swietny weekend :P wczoraj 30 km na grilla do kolegi w brześcu, dzisiaj stamtad do starych na goclaw i wieczorem do domu, w sumie dzisiaj wyszlo 45 km :P

upal wsciekly

trasa do brzesca dzisiaj zawalona samochodami (dobrze, ze jechalam w przeciwna strone), zwlaszcza na odcinku warszawa - konstancin ;)

na tym kawalku sie dobrze jedzie bo jest wydzielona osobna trasa, prawie druga szosa, dla rowerow i pieszych. niestety, zawalona rowerami w takim samym stopniu jak szosa samochodami oO w zyciu nie widzialam tylu rowerzystow na raz...

U mnie sobota - 77 km, niedziela - 77 km (Trasa nie ta sama, tak wyszło). Blokada skoku to fajna rzecz, ale trzeba o niej pamiętać. Mi przypomniał o zablokowanym widelcu przejazd przez tory gdy jechałem z prędkością 35 km/h. Nic się nie stało, ale jak trzepnęło bicyklem to się nieco zdziwiłem a włosy choć krótkie i pod kaskiem stanęły do pionu.

"wyje...łem sie na drzeiweeeeeee.... z ust mi cieknie gęsta kreeeeeew. ...

słowem, wypad na sk8park nieudany :unsure: , całym obolały prawe ramiepotłuczone. wazne ,ze rower cały. :D a teraz sniadanie obiad i do pracy :)

Ja wycieczka krótka i... super :/

Najpierw amor po 4cm całkiem sztywny się robił, to podskoczyłem parę razy, pobujałem się żeby to obadać a parę razy dla testu przygniotłem go mocniej a on bezczelnie zrzygał się olejem od góry :/ Jutro odstawię go do Harfy na gwarancję (już 2 raz argh) ale nie wiadomo czy nie czeka mnie przymusowy przegląd, bynajmniej nie darmowy :/ W każdym razie na Witolda ciężka przeprawa z frajerami, koleś widzi tylko uszkodzony szajs a nie wie jak wygląda jeżdżący amor i mi wmawia, że jeżeli ja mam kumpli, którzy jeżdżą długo na RS i bynajmniej co 3 miechy przeglądów nie robią to mu bajki opowiadam :P Dobrze, że to nie jemu zostawię :( Mam nadzieję że jednak obejdzie się bez przeglądu (niby wg książeczki to dawno miałem go zrobić :D ) bo jeden przegląd to 2 maratony :P

I bez roweru na nie wiadomo ile... (oby na Boguszów :P ) znaczy się będę jeździł na rowerze mamy... znaczy się moim starym rowerze :P

Dziś niestety ślęczę przy książkach, koniec roku, pierwsza klasa, trzeba jakoś wypaść :D

hmmm... skąd ja to znam, lecz ja dziś sie wybrałem na rower zrobiłem 41 km w tym 31 w terenie z 29 km/h średnią <wow> bardzo fajnie się śmigało. Teraz jeszcze musze się uczyć kąpać się uczyc i spać :D

A jeszcze dziś wystawiłem na allegro moją ramkę i korby jacyś chętni ?? :D

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5376793

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...