thomash Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Do Gorzowa nie na bal tylko na maraton 20 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 No... panowie i panie Teraz to trzeba trzymać kciuki Deutschlandzki dzisiaj Wszystko albo nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ich bin nicht vorbereitet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Powodzenia Biera Ja wczoraj wypucowalem napęd jak psu jajca bo zdarzyło się że jechałem w deszczu... Kumpel zaliczył jazdę w klubie {dobrze mu poszło}, jak będą treningi na szosie to też jadę z nim A tymczasem jade do szkoły...... albo rowerem albo busem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 u mnie leje, od niedzieli pogoda fatalna, w pon nie jezdzilem, wczoraj rowniez i dzisiaj raczej na pewno nie posmigam, ehh, a tak niedawno byla piekna pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Do Gorzowa nie na bal tylko na maraton 20 maja dokładnie :surprised: U mnie podobnie od Niedzieli nie jeździłem... za każdym razem gdy już mam zamiar nadciągają czarne chmury i zaczyna lać :glare: Mam nadzieje ze nie długo pogoda poprawi się na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzisiaj przyszła paczką nowiutka długo wyczekiwana X-7 na tył, jutro będe ją zakładam. W związku z tym bede miał na sprzedaż za kilka dni przerzutke na tył SRAM 4.0, jak wystawie aukcję zapodam linka w dziale SPRZEDAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam! Ja niestety dzis tez nie pojezdze Caly dzien bede wkuwal matme i fizyke bo jutro szykuja sie dwie klasowki A podobno w statucie szkoly jest napisane ze w ciagu jednego dnia nie moze byc dwoch klasowek ehhhh No nic lece do nauki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A podobno w statucie szkoly jest napisane ze w ciagu jednego dnia nie moze byc dwoch klasowek Fajnie wiedzieć u nas w szkole mogą być 3 sprawdziany... Ja też dziś nie pokrece i chyba maraton we Wrocławiu sobie odpuszcze... Czekam na hak do ramki, a rowerek w serwisie już 2 dzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Bilskij : Taa... Jutro mam spr z maty, angola i rysunek techniczny :/ W statutach szkoly licza sie tylko "obowiazki ucznia" Kategoria "prawa" coraz rzadziej jest brana pod uwage :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 u mnie leje, od niedzieli pogoda fatalna, w pon nie jezdzilem, wczoraj rowniez i dzisiaj raczej na pewno nie posmigam, ehh, a tak niedawno byla piekna pogoda... jakies oberwanie chmury że nie mozna jechac ? i drugie pytanie co to jest pon ? dzisiaj jak pod prysznicem 10km i jest problem bo buty spd kruka testu na ulewe nie zaliczyły. jak chronicie nogi przed przemoczeniem ? jesli nie znajde rozwiązania wracam do nosków /buty do nosków sa bardziej wodoszczelne / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 pon: prawdopodobnie skrót od poniedziałek;) Ja dzisiaj nie mam czasu na jazdę(co jest proporcjonalnie odwrotne do chęci)... za to ustaliłem już sobotnią wycieczkę oraz przygotowałem części z których w piątek składam bika dla brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 o niieee... kup sobie ochraniacze albo załóż sobie siatke na skarpete prawda jest taka że coś za coś - nie bedzie szczelne coś co ma być dobrze przewiewne aa pon to pewnie polski owczarek nizinny, czy coś pogoda jest dziwna... pada, świeci, pada, świeci i tak cały czas... a ja czekam na spodenki z pampersem i coś nie chcą przyjść. ale cóż - nie ma to jak poczta polska ukochana nasza najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jak chronicie nogi przed przemoczeniem ? Ja nie chronie Przeglądałem oferte Decathlona , ochraniacz na spodnie http://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arb...5876/index.html Jesli chodzi tylko o buty to ochraniacze na buty . Nie wydasz na nie majątku a moga sie przydac -- Narazzie rower z głowy ... antybiotyk i te inne dragi musze brac przez jakis czas,cieszy mnie jedynie to , ze jest brzydka pogoda Jak wyzdrowieje bedzie na pewno ciepło i slonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 oooooooooouuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa normalnie chyba w zyciu nie bylam taka mokra wracalam sobie wlasnie z pracy z ochoty na ursynow gdy zaczelo padac. pomyslalam sobie, popędze, moze uda mi sie z tej chmury wyjechac... ta. wyjechalam. prosto pod potezne gradobicie, wichure i pioruny oO niezle wyzwanie (glownie boczny wiatr, normalnie nie dalo sie jechac inaczej niz halsem) balam sie, ze jakis piorun we mnie trzasnie jakie jest prawdopodobienstwo walniecia pioruna w rowerzyste? (niby rower izolowany jest od podloza bo ma gumowe opony...) w pewnym momencie to juz mi bylo wszystko jedno, czy jade po kaluzach i czy przejezdzajace samochody rozbryzguja wode centralnie na mnie (bylam taka mokra ze juz nic mnie nie moglo bardziej zmoczyc) bylam taka mokra ze jak otwieralam drzwi do mieszkania kluczem to zotala po mnie mokra plama na podlodze wszystko musiakam sciagnac wlacznie z gaciami ;D i wziac goraca kapiel po drodze stanelam przed przejsciem dla pieszych i jakas laska na rowerze stala: ja do niej mowie "w zyciu nie bylam taka mokra", a ona na to z radosnym usmiechem "no, ja tez, ale fajnie, nie?" banda psycholi ;D ja chyba tez... zamiast przeczekac to ja gazem w sam srodek tego gradobicia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranceaddict Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A do mnie dzisiaj przyjechała poczta z moim rowerkiem. Poskładałem do kupy, wyregulowałem i można uznać sezon za otwarty foto: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/078e61ff66c5d0dc.html - wybladłe no ale takie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ale fajnie, nie?"...banda psycholi ... zamiast przeczekac to ja gazem w sam srodek tego gradobicia... też tak mówię do przypadkowych rowerzystów , fajne miny wtedy robią co do bandy psycholi to powiem tak : najlepiej w taką ulewę to w nocy jechać, bo wtedy jest ciemno i nie widać deszczu ale jak czekać ? przecież chmura odejdzie i nie będzie frajdy co do pioruna w mieście to nie ma takiej opcji by bikera trafił jutro potraktuje otwory montażowe w butach uszczelniaczem dekarskim zobaczymy co wyjdzie ludzie w kosmos latają to i sposób na potop w butach sie znajdzie nie ma to tam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Od 3 dni pogoda do pupy. Pada i pada... Ponoc w sobote ma byc u mnie 24stopnie - slonecznie i bez deszczu w piatek zamawiam Shimano Deore XT SL-M760 Rapid Fire Plus 07'r. + Avid FR5, linki clarksa galwanizowane, pancerze accenta no i za allegro tzreba zaplacic, uff kolejny wydatek ale czego to sie nie robi dla pasji :twisted: po za tym w szkole, jak zwykle nawał nauki, dostalem 3+ z niemca i 2+ z matmy :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wilku ty to masz fajnie, chyba nie było tygodnia żebyś czegoś nie kupił do roweru Dzisiaj szkoła, kartkówa z polaka nawet łatwa, potem luzik i próba poloneza W domu regulowanko przerzutek i na trening. Ściganie na trasie tegorocznych Mistrzostw Śląska przez godzine bo zaczęło padać ale i tak 2 ostatnie okrążenia w deszczu były. Niestety pierwszy raz mi się zdarzyło żeby linka wyciągła się po 15 km tak bardzo jak dzisiaj. Musiałem zejśc i wyregulować po treningu już z imbusem bo brakło nawet regulacji przy manetce. Połowe wyścigu jechałem trzymając manetke na pół-biegach żeby nie spadało/skakało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wilku ty to masz fajnie, chyba nie było tygodnia żebyś czegoś nie kupił do roweru hehe, no coz, nie narzekam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A ja zamówiłem sobie koszulke, nie zgadniecie jaka...BGŹ z Allegro za 29zł, qrcze ci to beda mieli reklame i to za free :glare: Mam nadzieje tylko ze trafiłem z rozmiarem (5) na moje 178cm wzrostu powinna być odpowiednia. Myśle jeszcze nad zakupem plecaka z bukłakiem i chyba skusze się na ten[/b]"]http://www.allegro.pl/item189711812_plecak_rowerowy_system_h2o_buklak_2l_gwarancja.html a jak juz zostac na allegro to trzeba pomyslec o jakims odtwarzaczu mp4 bo mam mp3 ale te juz chyba z mody wyszły ;/. Tak pozatym to majca sie zbliża nieubłaganie trzeba sie pouczyc :...ehh żeby mi się tak chciało jak mi się niechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ja po wczorajszej jezdzie w deszczu - 15 minutowej miałem dośc wszystiego, a szczególnie deszczu... Dzisiaj padało podczas dnia z 4 razy i dlatego pojechałem busem do szkoły..... Około godziny 18 wyruszyłem na krótki trening do kumpla.. i zaczął padać deszcz{yk} - {patrz wyżej} , który sprawił mi..... bardzo dużo przyjemności Ciepły majowy deszczyk.. ahhhh Ochłoda na calego Popodjeżdzalismy z kumplem silne podjazdy i troszkę szarży z górki było ale max speed mógł być lepszy {67.3km/h}, jednak w lekko mokRe warunki nie ma co ryzykować, zakręty 50km/h też do najbezpiecnziejszych nie należały... Powoli zacznę jezdzic na tlenie i trenowac podjazdy bo pomiedzy mną {11.5kg rower, 85kg biker}, a kumplem {10.5kg rower, 65kg biker} jest wielka przepaśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wilku, jak już wszystko pokupujesz (okolice 2010 r.) to kupuj potem powietrze do pompowania ps. kiedy zmieniasz rame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kantele, sama nie jesteś ja dziś znowu pojechałem w teren troche sie upaprać błotkiem i ogólnie potrenować technike.;D kumpel ze mna jechał to wszystkie kałuże omijał itd. a ja równo przez to.;D a potem cały taki umorusany przez miasto.;D ludzie na mnie patrzeli jak na gościa co z marsa przyleciał ale cóż. nie ma to jak w błotniasty sposób zakończyć dzienn.;D a rower stoi jak stoi jutro tylko trzeba by naped wyczyścić bo szkoda mi go a reszta niech sie dalej brudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wilku, jak już wszystko pokupujesz (okolice 2010 r.) to kupuj potem powietrze do pompowania ps. kiedy zmieniasz rame? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :030: dobre Kurde zbliża się koniec roku szkolnego więc sprawdziany idą! Teraz uczyłem się na kartkówki dwie z polaka i histy jakieś 2 godz... już boje się pomyśleć o spr... Kurde niech Merida się pośpieszy z tym hakiem, bo chyba nie pojade na Wrocław... Dziś kupiłem sobie okularki na rower takie specjalne dla rowerzystów korkecyjne gdzie są drugie szkiełka przeźroczyste z szkłami od okularów zwykłych i gratis zegarek na rower dostałem dobra ide się uczyć niemca tym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.