Mod Team Odi Napisano 4 Maja 2007 Mod Team Napisano 4 Maja 2007 Parę spraw na mieście załatwiłem, w tym odebrałem zwrot podatku Spodenki rowerowe chciałem kupić, ale oczywiście nigdzie nie ma małych rozmiarów bo się nie sprzedają. Zostanie mi zakup przez internet. Trochę pośmigałem z bratem w terenie, poniżej fotki. A teraz zastanawiam się czy nie pojechać sobie na jeden dzień do babci na wieś odpocząć od wszystkiego.
kantele Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 wczoraj bylam na rowerze z kolezanka w Kampinosie. wycieczka niedluga, 45 km z zabójczą srednia 13km/h ;D pogoda przecudna, idealnie rowerowa komary nas zezarly przy wielkim kamieniu upamietniajacym kogostam wpakowalysmy sie w maratonczykow kilka razy kumpela mi po powrocie opowiedziala, ze ja sie raz obejrzalam na szosie, jak ona byla dosc daleko z tylu i zwolnilam zeby mnie mogla dogonic. po czym wyminela ja jakas rowerzystka z maratonu i zaczela do mnie dobijac. jak ja poczulam ze mam kogos za plecami to myslalam, ze to kolezanka wiec przyspieszylam. efekt byl taki, ze rowerzystka probowala mnie wyprzedzic ze trzy razy a ja za kazdym razem przyspieszalam wiec sobie odpuscila i dopiero jej sie to udalo jak sie obejrzalam do tylu i stwierdzilam, ze nie mam za plecami kolezanki tylko maratonczyka
siwyex Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 No a ja dziś z rowerowych rzeczy to kupiłem sobie przerzutkę XT - model 2007 W końcu mój napęd chodzi tak jak powinien A prócz tego zrobiłem 17,4km ze średnią 28,22km/h
Biera Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 siwy przerzutka piękna, ale czy mi się wydaje czy ty nie masz przedniego hamulca? Ja dzisiaj poszedłem po maturach na rower zrobiłem ładnych kilka km na zasadzie "znam tą ścieżkę? nie? no to rura!" i "wiem gdzie jestem? no to trzeba się znowu zgubić" I ogólnie bardzo przyjemnie mi się jeździło. Niestety już podczas powrotu do domu przy zjeżdżaniu z polnej drogi na asfalt chyba dobiłem koło bo po chwili jazdy asfaltem zaczęło mnie zarzucać przy lekkich zakrętach. Stanąłem i usłyszałem "pssssssss":/ Do domu dobre 40 minut pieszo więc znalazłem kumpla z pompką, załatałem koło i rura dalej (miałem jeszcze pojechać wydać leśniczówkę). Po 300 metrach "psssss" - opona która dotychczas trzymała się "na słowo honoru" poszła się kochać - wyszedł bąbel i po zabawie. Łatki się też skończyły więc do czasu zakupu nowej dętki i opony jestem uziemiony. A dętki continentala już więcej nie kupię choćby mnie pasami darli (no chyba że innej nie będzie:P)
Przeor Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Ty lepiej napisz jak Ci poszło a nie o rowerach nam tu ściemniasz .
siwyex Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 No nie mam przedniego bo szczeliła mi uszczelka ;/ Musze sobie coś skołować, ale na razie mam dołek finansowy i muszę wyjść na prostą ;/
jurasek Napisano 4 Maja 2007 Autor Napisano 4 Maja 2007 pewnie pisał o "Dziadach", był do rozwinięcia wątek "spieprzaj dziadu" las las las korzenie i piach szalona jazda łąką i upajanie się więzią z rowerem ale od jutra new action in my job i tylko ONA będzie mi sprawiała radość wioząc mnie do i z pracy
Biera Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 ano poszło;P a nic więcej teraz nie powiem, zobaczymy jak przyjdą wyniki;)
Spider Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Dzisiaj kupiłem kierownice KBIX , racing ralphy i koszyk KBIX. Założyłem i pojechałem kręcić ,najpierw lekko z dziewczyną. Potem z kumplem wypad ,momentami HC było udany dzień rowerowy. Jeśli ktoś chcę mam do sprzedania kierę prostą zoom i mostem bixs 90mm. Oddam za jakieś grosze->gg pw mail. http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/23144/ fota z wypadu.
Rudd Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Dzisiaj zrobiłem 45km na sztycy którą wczoraj zgiąłem (muszę na niej jeździć jeszcze ok tydzień) ogólnie to nawet nie jechało się źle bo siodełko dobrze ustawiłem A poza tym dowiedziałem się że na 99% w wakacje pojadę na 2 tygodnie do Międzybrodzia Bialskiego (beskidy - okolica żywca) oczywiście z rowerkiem więc będzie faajnie bo to będzie mój pierwszy wypad z rowerem w góry a tam gdzie jadę jest podobno dużo ciekawych tras
Sixer Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Bał bym się śmigać na takiej sztycy... Właśnie dowiedziałem się, że w Lipcu jade z rowerkiem do Niemiec <jupi> Pokręciłem też dziś troche, kurde jeszcze tylko do Wtorku bede się musiał mećzyć na Krossie... Ide na jakiś flim
omen Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 A poza tym dowiedziałem się że na 99% w wakacje pojadę na 2 tygodnie do Międzybrodzia Bialskiego (beskidy - okolica żywca) oczywiście z rowerkiem więc będzie faajnie bo to będzie mój pierwszy wypad z rowerem w góry a tam gdzie jadę jest podobno dużo ciekawych tras ano byłem tam tydzien temu na wypadzie na słynny Żar. Ogólnie to widziałem kupe fajnych scieżek itd. ale czasu nie było żeby wiecej, tylko pozazdrościć.;] żeby OT nie było to dziś rowerek wypucowałem i naped zrobiłem jak sie trzeba, bo jutro na mały rajdzik do Jaworzna ;x
Xsystoff Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Zwazylem dzisiaj swoja stara ramke i z miskami sterow, hakiem i pivotami wyszlo 1964g :030:
Robert Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Rudd, teraz Twoja sztyca wygląda PRAWIE jak Thomson, tyle że prawie robi wielką różnicę
johny89 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Dzis zrobilem jakies 28,50km. Jezdzilem sobie spokojnie po okolicy. Wieczorem wyczyscilem rower. Teraz bede sie uczyl testow na prawko. Jutro o 8 rano jazda na placu a w poniedzialek egzamin ale nie nastawiam sie na zdanie
romek91 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Dziś wybrałem sie z kolegami na górę Patrol ( jeśli ktoś startował w bikemaratonie w nowinach to jechał przez nią ). Fajny podjazd jeszcze fajniejszy zjazd.... sprawdziłem jak rower zachowuje sie w terenie przy dużych prędkosciach. Stwierdziłem że muszę zmienic hamulce. Zdecyduje się na zestaw avid sd5 + klamki avid fr5. Ogółem wykreciłem dziś 80 km. pozdro
Mr0wa_1991 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Rudd : Ja tez kiedys zgialem swoja sztyce ale nie az tak A unikajac OT: Kupilem dzis siodelko- San Marco SKN :!: Ale fajnie sie na nim jezdzi Nie moge sie doczekac na dluzszy wypad zeby je wytestowac
QWEY564 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 w nocy zrobiłem 24km... tak dla relaksu... dzisiaj mam zamiar zrobić jeszcze 80 więc na pewno w ciągu doby pęknie setka... Rudd, ja również się tam wybieram na tydzień-dwa... ofc z rowerem
Xsystoff Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Dzisiaj planowana petla Szczecin - Nowe Warpno - Trzebież - Police - Szczecin 116 km u mnie, u Thomasha pewnie troche wiecej. Zdjecie zrobione w czasie jazdy:
Iron Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 a ja dzisiaj zamiast na bike to robiłem za szofera. Ustna matura u siostry, balem sie chyba bardziej niż ona jak czekałem na korytarzu, ale już są wyniki, zdała i to ładnie. Jest co oblewać dzisiaj.
Adik Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Dzisiaj pół dnia byłem na Skoda Lang Championship W Szczawnie zdroju Mam ponad 200 fotek i filmików wiec mogę dzien zaliczyc do udanych Ania Szafraniec dała dzisiaj czadu http://img249.imageshack.us/my.php?image=jazani261oo6.jpg
thomash Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Dzisiaj planowana petla Szczecin - Nowe Warpno - Trzebież - Police - Szczecin 116 km u mnie, u Thomasha pewnie troche wiecej. U mnie wyszło 130km, a prędkość średnia jak na taki dystans powalająca, 28,5km/h
kantele Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Xystoff jakie ladne tyleczki ja dzisiaj W KONCU przesunelam sobie siodlo do tylu (jezdzilam chyba od pol roku i bylo mi nie wygodnie, ale dopiero dzisiaj wpadlam na to, ze moge je przesunac...) uff ale ulga
baksik22 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Ja dziś wstałem o 5 rano pomogłem tacie (jakoś trzeba odpracować ten amor i napęd) potem się troszkę wyspałem i pojechałem do kumpla do serwisu pomogłem mu i poszliśmy remontować jego nowy sklep Hehe będzie zabawa jak się tam przeniesie A za chwilę skoczę sobie jeszcze chyba na rower a idę
lanc91 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 ja tez bylem dzis w szczawnie zdroju ale niestety nie ogladalem wyscigu elity meżczyzn ale dzien zaliczam do udanych ADIK moglbys mi wyslac kilka zdjec z szczawna na maila carbo91@onet.eu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.