sebekfireman Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Niestety ostatnia możliwość rejestracji była o 9 - 9:30 więc półtora godziny przed startem i kosztowała ta przyjemność 90zł! Jeszcze od 7 do 9 było 60zł co i tak jest wysoką kwotą. Komuś na mózg padło. I to ma być amatorski maraton przyczyniający się do propagowania sportu, żałosne. Odi - na dystansie MINI start był gratisowy i miałbyś okazję pościgać się z samym Czesławem Langiem i innymi znanymi zawodnikami. A ja wściekły jestem że akurat do pracy tego dnia musiałem iść - bo bardzo chciałem pojechać na te zawody.
jurasek Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Napisano 30 Kwietnia 2007 sebekfireman trzeba było urlop sobie zaplanować a opłatę przez internetkonto można robić, pozdrawiam Xsystoff ja nie mam takich problemów , po prostu nie piję a teraz cierp ciało jak żeś chciało zimno , co by tu robić ? może zacznę od zapiekanek miłego dnia
Wilku89 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 uh, wczoraj 116,5km, relacja w dziale "sprawozdanie z szosy/terenu" Wczoraj zalozylem juz gumy wyscigowe, co by sie na nich przyzwyczaic śmigać, bo niedlugo maraton: schwalbe racing ralph 2.1 na tył i schwalbe nobby nic 2.1 na przód dzis planuje raczej jakis lajtowy dystans ze 30km, bo po wczorajszym trzbea troszke odpoczac.
mikołaj Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Co do wczorajszego dnia miałem plany ambitne ale pogoda je nieco zweryfikowała. Wyszło tylko 46 km ale za to dosyć terenowo. W pewnej małej miejscowości wyjechał dzieciak na rowerze typu reksio, zrównał się ze mną, i pyta czy się ścigamy. Zgodziłem się i najpierw wypuściłem go do przodu - niech pozna smak zwycięstwa. Po kilkunastu metrach stwierdziłem że może mu sodówa uderzyć do głowy więc niech teraz pozna gorycz porażki. Przyspieszyłem i wspólna jazda się skończyła. Ale jak na dziesięciolatka to ambitny typ. A tak w ogóle to jazda w ciuszkach kolarskich wywołuje przezabawne reakcje u dzieci.
Wilku89 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 mikołaj, czy to nie ty czasem wczoraj jechales na wale obok wisłostrady? machnalem ci reka, a ty odmachales, chyba ty czyż nie? dzis wyszedlem na rower po wczorajszych 116.5km, a to nie byl dobry pomysl, bylem okropnie rozdrazniony, nienawidze tłoku miejskiego i jazdy za samochodami w ciasnych uliczkach!! wrr myslalem, ze zaczne na glos bluzgac zsiade z roweru i pokaze tym w autach, co o nich mysle. Nie wiem skad to rozdraznienie, moze wlasnie z tego, ze dzisiaj powinienem sie regenerowac po wczorajszym, a mi sie jeszcze zachcialo smigac? ehh, zaraz sobie zrobie ryż z curry i bedize dobrze
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2007 Odi - na dystansie MINI start był gratisowy i miałbyś okazję pościgać się z samym Czesławem Langiem i innymi znanymi zawodnikami.A ja wściekły jestem że akurat do pracy tego dnia musiałem iść - bo bardzo chciałem pojechać na te zawody. Grrr! W pośpiechu nie doczytałem Dałem ciała krótko mówiąc. Ale i tak miałem miły weekend
jurasek Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Napisano 30 Kwietnia 2007 myslalem, ze zaczne na glos bluzgac zsiade z roweru i pokaze tym w autach, co o nich mysle. potraktuj to jako lekcje pokory, jeszcze musisz pracować nad sobą dobrze ci idzie , trzymaj tak dalej
Sixer Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Kupiłem ramę. Bedzie wypas. Do roweru?? Czy do obrazu Nie pośmigałem znów, ale byłem za to na basenie kupiłem rame, amora i mostek i kierownce, ładnie poprosiłem i stery gratis dostałem but not for me btw. Czy te rolki bedą pasować do Srama X-9 ?? http://www.sklep.bikestacja.pl/product_inf...products_id=660
Ecia Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Sixer: skoro będzie wypas, to chyba jasne, że chodzi o Ramę do smarowania pieczywa :lol: Pozdrówko wyjaśniające
siwyex Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 No ja dziś zrobiłem malutki trening przed jutrzejszym wyścigiem XC (~30km) Tak poza tym strzelił mi z przodu zacisk ( poszła uszczelka ) No i jestem troszkę wkurzony i będę jutro musiał wystartować tylko z tylnym ;/ A zaraz sobie skocze do sklepu po jakies izotoniki, oraz batoniki PS. Stuknął mi dziś bardzo fajny przebieg (zobacz na button bikestats w sygnaturze )
karolyfer Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 siwyex gdzie się wybierasz na XC? Xsystoff nie trzymaj nas w napięciu tylko pisz jaka rama Dzisiaj byłem się pokulać i wyszło 29 km, głównym celem było poruszanie nogami przed wyścigiem i 5 sprintów na trasie jako impuls treningowy przed jutrzejszym kryterium. Wieczorem pewnie poczytam Hobbita(lekturka) albo pooglądam TV. Aaa no i rowerek trzeba troszke poczyścić, bym zapomniał
kantele Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 ja to przez rower chyba kiedys zawalu dostane... ostatnio byla taka sytuacja, ze pojechalam na rowerze do starych, potem ze starym samochodem po glazure i z glazura do mojego mieszkania (rower zostal u starych w domu). wchodze do mieszkania i... kernel panic, nie ma roweru! dopiero jak juz zdazylo mi serce podjechac do gardla uswiadomilam sobie, gdzie jest a dzisiaj mi znowu zrobil numer bo zostawilam go przed sklepem przypiety do latarni ale latarni spod wyjscia do sklepu nie bylo widac calej bo dolna czesc byla za krzaczkami. wychodze ze sklepu i... znowu panika chyba powinnam troche wyluzowac... ale nie moge, w koncu raz mi juz ukradli dzisiaj mi sie fantastycznie wracalo z pracy, wiater prawie caly czas w plecki vmax 46 km/h po ulicy, z wiatrem oczywiscie
heavy_puchatek Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Hahahha też tak dzisiaj miałem. Rano odstawiłem rower do serwisu, potem wchodzę do przedpokoju i 1 myśl "rower mi ukradli!!!" A potem jak go juz odebrałem to go pięknie wyczyściłem
siwyex Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Miałem jechać do Czech na XC (z cyklu grand prix Rydułtowy Orlova) niestety strzelił mi dziś przedni zacisk i mu8szę sobie odpuścić, gdyż jak wiadomo 70% siły hamowania to hamulec przedni i wolę nie ryzykować na jakiś zjazdach. Nic trzeba to przeboleć i czekać do next. startu
johny89 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Tez kiedys mialem takie glupie uczucie jak gdzies zostawialem rower. Raz mi sie snilo, ze mi ukradli rower to wtedy nie moglem przestac myslec o tym jak gdzies go zostawialem. Po jakims czasie mi przeszlo Dzisiaj rano wyczyscilem troche rower. Po poludniu pojechalem nachwile do parku. Pozniej pojezdzilem troche po szosie i w sumie na koniec dnia wyszlo 30,30km
jo_jacek Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 W niedziele mialem wyscig miejscowy. Zajalem miejsce daleeeko z tylu gdyz jechalem raczej treningowo a w tygodniu poprzeginalem z basenem itp. Za to mam fotki ktore mi sie bardzo podobaja
QWEY564 Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 ech... miałem cały długi weekend spędzić na rowerze a w sobotę na wycieczce wykrzywiłem sobie koło i plany weekendowe poszły się kochać... ;( w serwisach mają full pracy więc o naprawie do 8maja mogę zapomnieć... próbowałem na własną rękę wycentrować ale rozwaliłem 2nyple(jakieś miękkie były) i dałem sobie spokój... kurde miałem jechać 3.V na rowerowy piknik i mazovię w warszawie a tak to moge tylko pomarzyć...
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Sorry, ze tak dlugo nie odpisywalem ale mialem przemeblowanie pokoju i caly wczorajszy wieczor walczylem Nowa ramka to 950 zl i <1500g
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Kross Level A8 bez lakieru :twisted: Maly hint -> kolor to czarno - bialy
Iron Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 a ja wiem, ale nie powiem ;p Krzysiek kiedy będziesz miał poskładany na niej rower?
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Jezeli nie bedzie duzego natloku ludzi pod koniec tygodnia to zostawiam rower w piatek rano i odbieram w sobote na nowej ramce. Wszystko sie rozbija o to, ze chce miec rower na wolne dni Ale mowie Wam, wypas pierwsza klasa
jo_jacek Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Dzis 41km i zdecydowana wiekszość oczywiście po lasku ;] Z niedzieli na poniedzialek zrobiliśmy ze znajomymi melanż no i dzis było widać zdecydowane efekty.. ciezko sie jechało, brak siły itp hehe no ale cóż.. Xsystoff Jaki wziąłeś rozmiar ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.