jędrek107 Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Z okazji świąt Wielkiej Nocy składam najlepsze życzenia wszystkim uczestnikom forum zdrówka , szczęścia i nowiuteńkiego osprzętu od zajączka ,no i dużo epy w nowym sezonie.
Przeor Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Dziękować, dziękować. Ja też się dołączam do życzeń, obfitego dyngusa, wesołego zająca, ogromnych jaj
mjack Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Najważniejsze że jutro śpimy ile chcemy:) dołączam się do życzeń.
Diensdale Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Kto spi ten spi Dolaczajac sie do przedmowcow dodam jeszcze, ze zycze akcentu rowerowego w Swieta
Przeor Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Najważniejsze że jutro śpimy ile chcemy:) dołączam się do życzeń. I tu muszę Ci przyznać racje. Jutro mogę sobie pospać do 3.30 (oczywiście chodzi mi o noc). Nie wstyd CI denerwować nas przed świętami .
DuzyMarek Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Również dołączam się do życzeń. Przede wszystkim życzę wszystkim, aby dopisała pogoda a także by okazało się, że zając zaraził się cyklozą . Smacznego jajka!
Diensdale Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja tam sie ciesze, ze do pracy rowerem moge zapinac Przed praca mam rozgrzewke, a po ciezkim dniu odreagowanie no, a jak sie trafi dzien mily to juz sama radosc
mjack Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 I tu muszę Ci przyznać racje. Jutro mogę sobie pospać do 3.30 (oczywiście chodzi mi o noc). Nie wstyd CI denerwować nas przed świętami . Czego mam się wstydzić? Chyba raczej Ty zazdrościsz:) na pewno niedługo też będziesz miał urlop, pozdrawiam.
DuzyMarek Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 A mnie korci, żeby pojechać jutro na uczelnię rowerem, ale jedyny wykład mam jutro o 8 i trochę zimno jest wtedy, a ja jeszcz dobrze gardła nie wyleczyłem, więc chyba sobie odpuszczę.
aldona Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 dokładnie. kto śpi, ten śpi. nie każdy ma to nie/szczęście * być uczniem czy też nauczycielem. niemniej - z perspektywą niewyspania - do życzeń serdecznie się dołączam: ciekawych Świąt! po prostu a koszyków nie zapomnijcie jutro wystawić pozdrowienia * zbędne skreślić
dejot Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Wszystkiego co13 najlepsze w Święta Wielkiej Nocy! Obniżek w sklepach rowerowych, Dużo pieniędzy na nowe rowery i części, I przepięknej pogody sprzyjającej rowerowym wyprawom! http://skoq.pl/?act=gal&gal=lajf&disp=1#boo
rowerzystka Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 wesołych! Od jutra wolne, miłego odpoczynku wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.