Skocz do zawartości

[Święta ,święta ]

jędrek107

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z okazji świąt Wielkiej Nocy składam najlepsze życzenia wszystkim uczestnikom forum zdrówka , szczęścia i nowiuteńkiego osprzętu od zajączka ,no i dużo epy w nowym sezonie.

Napisano
Najważniejsze że jutro śpimy ile chcemy:) dołączam się do życzeń.

I tu muszę Ci przyznać racje. Jutro mogę sobie pospać do 3.30 (oczywiście chodzi mi o noc). Nie wstyd CI denerwować nas przed świętami :D .

Napisano

Również dołączam się do życzeń. Przede wszystkim życzę wszystkim, aby dopisała pogoda a także by okazało się, że zając zaraził się cyklozą :). Smacznego jajka!

Napisano

Ja tam sie ciesze, ze do pracy rowerem moge zapinac :) Przed praca mam rozgrzewke, a po ciezkim dniu odreagowanie no, a jak sie trafi dzien mily to juz sama radosc :)

Napisano
I tu muszę Ci przyznać racje. Jutro mogę sobie pospać do 3.30 (oczywiście chodzi mi o noc). Nie wstyd CI denerwować nas przed świętami :) .

Czego mam się wstydzić? Chyba raczej Ty zazdrościsz:) na pewno niedługo też będziesz miał urlop, pozdrawiam.

Napisano

A mnie korci, żeby pojechać jutro na uczelnię rowerem, ale jedyny wykład mam jutro o 8 i trochę zimno jest wtedy, a ja jeszcz dobrze gardła nie wyleczyłem, więc chyba sobie odpuszczę.

Napisano

dokładnie. kto śpi, ten śpi. nie każdy ma to nie/szczęście * być uczniem czy też nauczycielem.

niemniej - z perspektywą niewyspania - do życzeń serdecznie się dołączam: ciekawych Świąt! po prostu :)

a koszyków nie zapomnijcie jutro wystawić ;)

pozdrowienia

* zbędne skreślić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...