Szajbz Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam. Avid Juicy 7 lub 5 kontra XT dual control Zastanawiam sie czy system DC jest opłacalny zeby doniego dopłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Śmigam aktualnie na deore xt dc, jeździłem na j5 i na hayesach i z tych wybrałbym j7, XT są dobre , super modulacja super siła, ale DC jest zbędne, teraz będe składał HT enduro i biore J5 + Triggery. Zastanów się nad J5 bo od J7 różnią się tylko regulacją skoku klamki, a są dużo tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Musisz pojeździć na DC żeby zdecydować czy ci pasi czy nie. Mi nie pasi i wolę klasyczne manetki+klamki. Co do hampli to ze wszystkich będziesz zadowolony. Dla mnie wybór jest prosty, przejedź się na DC i będziesz wiedział czy brać XT. Jeżeli nie to bym brał Juicy 5 bo te pokrętło nie jest warte wydanej na nie kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Miałem Hayesy Nine i sie zawiodłem. po dwóch sezonach rozsypały sie w pył. Jeździłem na DC, całkiem spoko ale Rapid Fire i nic wiecej do szczescia nie potrzeba Macie racje biore J5. Dzięki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Spoko od tego jest forum W sumie się nie dziwię, bo mało ludzi zostaje przy DC większość sprzedaje zanim się do nich przyzwyczai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dc to nie jest zły pomysł ale ogranicza wsumie wybór piast manetek i klamek Teraz bede polował na nowe RF dual release :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 przeciez nie musisz brac DC- mozesz wziąc same klamki ->www.probikes.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Kupiłem Avidy J5 jak wiele osób mi polecało, dałem za nie 770zł za kompet na dwa koła. Są mega wporząsiu, nic nie obciera tylko mają jakąś mięką klamke ale moze mi sie wydaje bo poprzednie hayesy niemiały modulacji - betonowa klama. Nie polecam centrumrowerowe , bo miały być czarne a są srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Juicy 5 nie robią czarnych, więc nie wiem po co się rzucasz? Zeszłoroczny model był czarny ale chodził tak tanio, że ze sklepów zniknął jeszcze w grudniu a teraz sprzedają tylko model 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Rzucam sie? a poczym to poznałeś? W sklepie było wyrażnie napisane Avid juicy five czarne, i doskonale o tym wiem ze to zeszłoroczny model był. Tylko ze w sklepie zupełnie co innego było napisane niz to co dostałem. pozatym moge być niezadowolony jak dostało potwierdzenie wysłania paczki kurierem w poniedziałek a hample były u mnie w piątek Centrum rowerowe smierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.