Pulse Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam, Potrzebuje plecaka rowerowego, bo czasem trzeba cos pozalatwiac na rowerku, czasem moze na wyprawe jakas pojedzie, kieszien H20 dobra sprawa. Chce wydac do 150zl na tel cel, obecnie mam te dwa typy Kellys KB-207 Kelly's Author Twister Author Co o nich sadzicie? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Szczerze miałem już 2 plecaki za 100-150 zeta i nigdy więcej nie zainwestuje w coś takiego..... rozwali się po jednym sezonie. Uzbieraj i kup coś porządnego..... a plecaczki jakie miałem to Author tylko nie wiem jak model i aktualnie F7 Biker NIE KUPOWAĆ TEGO. W tym drugim bukłak to kpina leje się i wyglądasz jakbyś się polał w gacie jest pełno dobrych plecaków podaj linki to może coś się doradzi........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kellys KB-207 Kelly's Nie kupuj tego, szajs niewyobrażalny Miałem i zraziłem się nim do akcesoriów kelly'sa Szelka jedna poszła góra co po chwila się rozdzierała gąbki które miały odpowiadać za oddychalność na plecach uległy zgnieceniu i nic nie dawały. Zamki też mi poszły z tego co pamiętam. I przetarło się dno. Ech nawet mi nie przypominaj o tym szajsie. Kumpel też na niego narzekał (miał taki sam tylko ten jaśniejszy - ktoś dla zabawy złapał go za plecak lekko no i rozdarł się dokładnie tam gdzie mój. Następnym moim plecakiem był Wolfgang Guide 20 za 169 zł. Porządny materiał Oddychalność w miarę - ale 100 razy lepsza niż w kelly'sie gdzie po jeździ kapało ze mnie na lewo i prawo. Teraz jestem po prostu spocony. POKROWIEC w standardzie - nawet nie wiesz jak przydatna sprawa - wreszcie skończyło się cotygodniowe pranie plecaka. Jedyne czego mi brakuje w stosunku do kelly'sa to kieszonki na komórkę na szelkach - ale jako że kobieta sprezentowała mi mini pokrowiec na komórkę feel free no to i problem się rozwiązał. no i brakuje kieszonki na kask z prawdziwego zdarzenia, ale 1. to nie plecak rowerowy 2. I tak można kask sensownie zainstalować. Poza tym ma jeszcze jedną cechę różniącą go od kelly'sa Kieszonki boczne - te "bidonowe" są trójkątne i na zamki. Z jednej strony to zaleta (komórka, klucze, baton czy co tam chcesz w zasięgu ręki). z drugiej - jeśli chcesz wozić bidony i butelki z wodą to będą ci wypadać. W tym aspekcie lepszy był kelly's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja mam tego kellys'a i sobie chwale:) Fajny plecaczek, cena przystepna:) Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a jak długo go masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 moj kolega kupil nie bral paraognu z przyzwyczajenia, dwa dni pozniej wracal z bika z nowym plecakiem i zaczelo padac i ... i sie rozprul no porostu jak by byl z paieru .Jeden z tanszych na rynku naprawde nie warto Biera dobrze mowi lepiej dolozyc pare zlotych i miec pozadny plecak na pare sezonów .A ja sie przymierzam do jakiegos scotta moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A to tak co by nie być gołosłownym: Okres użytkowania - 1 rok, kilka tysięcy km. Złamany (suwak? plastik?) na szelce. gdzieś tam nią zaczepiłem i poszedł: Rozerwana góra torby, przy uchwycie, W tym samym miejscu rozerwała się kumplowi: rozerwane łączenie między szelkami. Po prostu zaczęło się pruć, aż w końcu trzeba było coś z tym zrobić. Znajomy krawiec opatrzył mi to kawałkiem skóry i Tutaj gąbki które imitowały wentylację pleców. Dokładniejszej foty niestety nie mam: No i mega dziura która przepełniła czarę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja polecam HiMountain Cross http://www.himountain.pl/produkty.php?produkt=71 Plecak kosztował mnie nie całe 150 zł, w promocji poniżej 100 zgarniesz. 15 litrów pojemności, dostajesz bukłak w zestawie o pojemności 1,5l. Chowany do osobnej komory, dodatkowo w plecaku jest coś na wzór torebki na klamrę, zanim kupiłem sobie torbę podsiodełkową, używałem jej jako schowka na "przybory rowerowe" Na dole pokrowiec przeciwdeszczowy, boczne kieszonki i takie tam. Jeżeli chodzi o wentylację pleców to nie można mu niczego zarzucić. Wygodne ramiona i paski boczne dobrze przytrzymują. Się rozpisałem, jakby mi za to płacili , a tak na serio to polecam ten plecaczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja osobiscie polecę Tobie coś firmy robiącej dobre plecaki: http://www.e-horyzont.pl/site/?mod=offers&...2&prod=1185 Jeśli potrzebujesz większy model, wybierz większy. Z tego plecaka korzystam już trzeci rok. Noszę go do uczelni, na zakupy i oczywiście na bajka. System Air Tunnel działa, szerokie pasy nie powodują obtarć, a dla większej stabilności masz podwójne zapięcie z przodu. Po tak długim okresie plecak nie ma żadnych śladów zużycia, no i firma daje 2 lata gwarancji. Polecam raz jeszcze z czystym sumieniem. Pozdrowienia i do zobaczenia na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.