Pioe Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Niby są, a jednak ich nie ma. Np. jest wypisana lista stron w temacie 1,2,...26 gdy wchodze do tematu, to posty kończą się na stronie 17. Nie ma postów! :glare:
martwa wiewiórka Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 a gdzieniegdzie wymiotło początki tematów, tzn. sa posty ze środka - a nie ma tych poczatkowych i nie ma tych końcowych:)
Lukas_Mako Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 u mnie wiekszosci po kliknieciu na temat w ktorym sa odpowiedzi zaden post sie nie wyswietla
KuLa2030 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 mi sie nie wyswietlają teamty które zostały założone ostatnio a także posty... i dopiero widać te które były napisane w grudniu :rolleyes:
PUMAG Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Macie szczęście, że nie musieliście się rejestrować ponownie tak jak ja. Stworzyłem nowy temat (który jeszcze widać) w dziale amortyzatory nabiłem aż 4 posty (słownie: cztery) i cała praca na marne. To dopiero skandal
mikołaj Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Pourywało wątki i teraz trudno się włączyć do dyskusji na poszczególne tematy.
martwa wiewiórka Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 no i ponury żniwiarz poza wykoszeniem postów wykosił jeszcze prywatne wiadomości:) przynajmniej u mnie:)
Adik Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Forum jest do..... Niech ktoś to wreszcie naprawi bo wsciec się idzie. :angry: przez te naprawy i inne bzdety wymiotło z 100 moich postów :angry: teraz to sam nie wiem czy brac udziały w dyskusji/odpisywać w tematach bo pewnie znowu szlag trafi tą baze danych i znowu wszystko pójdzie się kochac....... Sami popatrzcie na temat "Galeria waszych fotek" aż płakać się chce co tam się stało Moj ostatni post w wyszukiwarce postów użytkownika jest z............. 5 grudnia 2006 !!!!! Jak na razie to opuszczam te forum, jak będzie wszystko grało prosze o rozesłanie powiadomienia na pocztę żę wszystko wróciło do normy..... Nie należę do cierpliwych ludzi a prócz nerwów w normalnym życiu jeszcze forum któremu poswiecałem z 2 - 3 h dziennie sie pier*oli. Brak słów......
rowerzystka Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 teraz to sam nie wiem czy brac udziały w dyskusji/odpisywać w tematach bo pewnie znowu szlag trafi tą baze danych i znowu wszystko pójdzie się kochac....... ano właśnie, mam podobne obawy.... powymiatało wpisy na chybił trafił, są tematy wielostronicowe, w których nie ma nic. Są tematy z kilkoma środkowymi wpisami, bez wpisów pierwszych i ostatnich. Wiadomości prywatne też przeczyściło. Co ciekawe, objawiło mi się kilka wiadomości prywatnych, które jakiś czas temu usunęłam.
heavy_puchatek Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 A moze nie wcięło wszystkiego bezpowrotnie? Poczekajmy na adminów Albo wiem już co się stało. Wilku i Kula2030 zdali testy na adminów czy tam modów i się forum zbuntowało
KuLa2030 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Nie przesadzaj Puchatek ... W ogóle wszystkie testy też szlag trafił ludzie sie porozpisywali a teraz nic nie ma ;|
riker Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 jakby co ton wyjazd w sowie w piatek 20tego kwietnia. spotkanie na miejscu o 21-22diej http://www.orzel.info.pl/ OT ? no bo niby gdzie mam to napisac?!!
martwa wiewiórka Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 taaaak, właściwie pytanie powinno brzmieć - nie gdzie są, ale czy są szanse na to że wrócą szkoda przecież tych informacji które zniknęły! miałam zamiar sie poprzekopywać jeszcze przez info na temat rowerów, sklepów a teraz co?
Biera Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 szit, wykosiło mój temat z testem avida:/ a kurna sie napracowałem
Przeor Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Faktycznie nie ma postów, tematy zniknęły. Mam nadzieję, że wrócą, przecież to była kopalnia wiedzy, szkoda :029: Albo wiem już co się stało. Wilku i Kula2030 zdali testy na adminów czy tam modów i się forum zbuntowało Dobre. Oczywiście chłopaki bez obrazy, po prostu dobry joke
Schwefel Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Wszystko się zwali na Kule i Wilka bo oni byli modami jak forum padło i już Poczekajcie na przywrócenie kopii bazy danych.
Napatos Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Źle się dzieje w państwie duńskim... Swoją drogą, to czy znacie przyczynę tego, że ostatnio forum "z lekka" się sypie? (to pytanie do adminów) I jak często jest robiona kopia bazy? (tak z ciekawości)
Quick Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 ehhh mialem troche problemow ze swoim kontem ale juz jest ok szkoda troche tych wszystkich tematow i roznych ciekawych postow, da sie to jeszcze jakos odzyskac ??
KuLa2030 Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Wszystko się zwali na Kule i Wilka bo oni byli modami jak forum padło i już No i Schwefel powiedział co wiedział , chciałbym przeproscić z całego serca ale ten czerwony guzik bardzo mnie korcił i nacisnąłem go... po naciśnięciu pokazał się napis ,,Czy chcesz skopiować baze danych ? inaczej posty i tematy zostaną skasowane" przyznaje się bez bicia.... nie chciałem nic mówic... Mam nadzieje ze mi wybaczycie ??
mati_wrc Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Kula mam nadzieję że to żart. Może ktoś kompetentny od obsługi forum wypowie się na poważnie co jest grane?
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2007 http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=27692
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.