Skocz do zawartości

[posty] Gdzie są stare posty?

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niby są, a jednak ich nie ma. Np. jest wypisana lista stron w temacie 1,2,...26 gdy wchodze do tematu, to posty kończą się na stronie 17.

Nie ma postów! :glare:

Napisano

mi sie nie wyswietlają teamty które zostały założone ostatnio a także posty... i dopiero widać te które były napisane w grudniu :rolleyes: :rolleyes:

Napisano

Macie szczęście, że nie musieliście się rejestrować ponownie tak jak ja. Stworzyłem nowy temat (który jeszcze widać) w dziale amortyzatory nabiłem aż 4 posty (słownie: cztery) i cała praca na marne. To dopiero skandal :rolleyes:

Napisano

Forum jest do..... Niech ktoś to wreszcie naprawi bo wsciec się idzie. :angry: przez te naprawy i inne bzdety wymiotło z 100 moich postów :angry: teraz to sam nie wiem czy brac udziały w dyskusji/odpisywać w tematach bo pewnie znowu szlag trafi tą baze danych i znowu wszystko pójdzie się kochac....... Sami popatrzcie na temat "Galeria waszych fotek" aż płakać się chce co tam się stało :rolleyes:

Moj ostatni post w wyszukiwarce postów użytkownika jest z............. 5 grudnia 2006 !!!!! Jak na razie to opuszczam te forum, jak będzie wszystko grało prosze o rozesłanie powiadomienia na pocztę żę wszystko wróciło do normy..... Nie należę do cierpliwych ludzi a prócz nerwów w normalnym życiu jeszcze forum któremu poswiecałem z 2 - 3 h dziennie sie pier*oli. Brak słów......

Napisano
teraz to sam nie wiem czy brac udziały w dyskusji/odpisywać w tematach bo pewnie znowu szlag trafi tą baze danych i znowu wszystko pójdzie się kochac.......

ano właśnie, mam podobne obawy....

powymiatało wpisy na chybił trafił, są tematy wielostronicowe, w których nie ma nic. Są tematy z kilkoma środkowymi wpisami, bez wpisów pierwszych i ostatnich. Wiadomości prywatne też przeczyściło. Co ciekawe, objawiło mi się kilka wiadomości prywatnych, które jakiś czas temu usunęłam.

Napisano

A moze nie wcięło wszystkiego bezpowrotnie? Poczekajmy na adminów :rolleyes:

Albo wiem już co się stało. Wilku i Kula2030 zdali testy na adminów czy tam modów i się forum zbuntowało :rolleyes:

Napisano

Nie przesadzaj Puchatek :rolleyes: ...

W ogóle wszystkie testy też szlag trafił ludzie sie porozpisywali a teraz nic nie ma ;|

Napisano

taaaak, właściwie pytanie powinno brzmieć - nie gdzie są, ale czy są szanse na to że wrócą:rolleyes:

szkoda przecież tych informacji które zniknęły!

miałam zamiar sie poprzekopywać jeszcze przez info na temat rowerów, sklepów a teraz co?:rolleyes:

Napisano

Faktycznie nie ma postów, tematy zniknęły. Mam nadzieję, że wrócą, przecież to była kopalnia wiedzy, szkoda :029:

Albo wiem już co się stało. Wilku i Kula2030 zdali testy na adminów czy tam modów i się forum zbuntowało :rolleyes:

Dobre. Oczywiście chłopaki bez obrazy, po prostu dobry joke :rolleyes:

Napisano

Źle się dzieje w państwie duńskim...

Swoją drogą, to czy znacie przyczynę tego, że ostatnio forum "z lekka" się sypie? (to pytanie do adminów)

I jak często jest robiona kopia bazy? (tak z ciekawości)

Napisano

ehhh mialem troche problemow ze swoim kontem ale juz jest ok

szkoda troche tych wszystkich tematow i roznych ciekawych postow, da sie to jeszcze jakos odzyskac ??

Napisano
Wszystko się zwali na Kule i Wilka bo oni byli modami jak forum padło i już :D

No i Schwefel powiedział co wiedział , chciałbym przeproscić z całego serca ale ten czerwony guzik bardzo mnie korcił i nacisnąłem go... po naciśnięciu pokazał się napis ,,Czy chcesz skopiować baze danych ? inaczej posty i tematy zostaną skasowane" przyznaje się bez bicia.... ;)

nie chciałem nic mówic... :)

Mam nadzieje ze mi wybaczycie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...