Pulse Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam chcialbym sie dowiedziec wiecej na temat tego siodla link czy jest wygodniejsze od san marco skn i kbix pro-race? Jak wyglada na rowerze ma ktos moze mozliwosc pokazania jak to sie prezentuje? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Bardzo dobre siodło. 180km bez żadnego problemu. Nic nie boli. Żadnych obtarć. Sam je planuje niedługo kupić jako siodło zakładane do długich dystansów. Szczerze polecam! Na starym biku prezentowało się tak: http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/18514/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja w tamtym roku też jeździłem na Authorku Kinetic 06. Siodło bardzo wygodne, wycieczki stukilometrowe bez żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 dzieki Panowie biore mega TT :-) a jak mi sie nie spodoba to je dam do drugiego roweru ale mysle ze bedzie ok, zdam relacje jak przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dziś mi przyszło siodełko. Waży dokładnie 322g. W poniedziałek napiszę test bo w weekend zrobię około 340km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Misiek^^ Będę Ci bardzo wdzięczny za ten teścik Bo sam przymierzam się do tego siodełka na dłuższe dystanse. Ostatnio siedziałem na nim przez chwilę, bo kolega ma zamontowane to siodło w swoim rowerze. Całkiem wygodne na pierwszą przymiarkę, przy następnej okazji postaram się przejechać. Więc czekamy na Twój teścik tymbardziej, że dystans do przejechania masz bardzo okazały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Tak więc dst: 343,44km i 0 bólu tyłka. Siodło idealne na długie wyprawy. Nic więcej nie napiszę. POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Bardzo wygodne, chociaż niezbyt lekkie siodełko... Jeśli nie zależy komuś specjalnie na wadze, to polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkad Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Siodełko super wygodne, potwierdzam pozytywne oceny innych użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi