Skocz do zawartości

[ wyjazd na Góre żar ] szukamy chetnych

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Co do ludzi z Tychów to jade sam :twisted: :twisted: kumpel do pracy idzie ,ja raczej na pewno jutro do babki lece z ranca do Zywca, wiec w sobote sprawny bede ;) to jak co to bede w Zywcu na PKP o 9.00 szukajcie bikera na mojej Madzi :D

Pozdro

Ale z Zaru lecimy na kołach na chate ??

oczywiście no chyba ze jakieś inne plany po zjeżdzie ;D

Co do podjazdow to jest 8 km pod gore , zjazd stokiem narciarskim w dol caly czas z gorki :twisted: :twisted: Ja jutro wrzucam koszulke rekawki, bluze , "wiatrolapa" getry i nogawki, buty i kask :D

Dzisiaj niemoglem do Zywca smignac wbijam w pociag o 7.01 z Tychów i mam nadzieje ze bikerzy z Katosów w mi beda :D

Pozdro

bedziemy na pewno bilety kupione.;] jak coś to bedziemy od 6 pod dworcem w katowicach. Wiec moze kttoś sie jeszcze do nas dobije.;] pozdrawiam i do zobaczneia w żywcu badz już pod żarem.;]

jeszcze raqz napisze wiadomość do tych któży dopiero tu trafili itd.

Wiec w sobote tj. 28.04 o 6:00 bedziemy czekać pod dworcem w Katowicach na chetnych na wyjazd do żywca ( przejazd pociągiem )W zywcu bedziemy pod dworcem od 8:45 do około 9:15 potem ruszamy na miedzybrodzia, gdzie zaczyna sie wjazd na g. Żar. Wjeżdzamy asfaltem. Zjeżdżamy terenem.;] potem kierujemy sie na bielsko. I z Bielska każdy jedzie w Swoja strone. Temmpo hm. nie bedziemy jechac na średnia, ani nic w tym stylu taka można powiedzieć lużna wycieczka.;] pozdrawiam i do zobaczenia pod żarem.;]

--- 29.04.07.:

wiec wycieczka prawie udana. Prawie ponieważ stracilismy dużo czasu na oczekiwanie na tannera i shadowa.:D jakies 2 godziny włącznie jak nie wiecej.:D potem jeszcze killo złapał podwójnego snake. Ogólnie tempo było dość wysokie bo średnia 23km/h z 146 kilosów. Wiec było nawet takie wysokie.;] Do piekar dotarliśmy na 23.;] pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej wycieczce.;D i do zobaczenia na nastepnej.;]

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...