@lek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jednak nie jedziemy :glare: Może w maju się wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Co do ludzi z Tychów to jade sam :twisted: :twisted: kumpel do pracy idzie ,ja raczej na pewno jutro do babki lece z ranca do Zywca, wiec w sobote sprawny bede to jak co to bede w Zywcu na PKP o 9.00 szukajcie bikera na mojej Madzi Pozdro Ale z Zaru lecimy na kołach na chate ?? oczywiście no chyba ze jakieś inne plany po zjeżdzie ;D Co do podjazdow to jest 8 km pod gore , zjazd stokiem narciarskim w dol caly czas z gorki :twisted: :twisted: Ja jutro wrzucam koszulke rekawki, bluze , "wiatrolapa" getry i nogawki, buty i kask Dzisiaj niemoglem do Zywca smignac wbijam w pociag o 7.01 z Tychów i mam nadzieje ze bikerzy z Katosów w mi beda Pozdro bedziemy na pewno bilety kupione.;] jak coś to bedziemy od 6 pod dworcem w katowicach. Wiec moze kttoś sie jeszcze do nas dobije.;] pozdrawiam i do zobaczneia w żywcu badz już pod żarem.;] jeszcze raqz napisze wiadomość do tych któży dopiero tu trafili itd. Wiec w sobote tj. 28.04 o 6:00 bedziemy czekać pod dworcem w Katowicach na chetnych na wyjazd do żywca ( przejazd pociągiem )W zywcu bedziemy pod dworcem od 8:45 do około 9:15 potem ruszamy na miedzybrodzia, gdzie zaczyna sie wjazd na g. Żar. Wjeżdzamy asfaltem. Zjeżdżamy terenem.;] potem kierujemy sie na bielsko. I z Bielska każdy jedzie w Swoja strone. Temmpo hm. nie bedziemy jechac na średnia, ani nic w tym stylu taka można powiedzieć lużna wycieczka.;] pozdrawiam i do zobaczenia pod żarem.;] --- 29.04.07.: wiec wycieczka prawie udana. Prawie ponieważ stracilismy dużo czasu na oczekiwanie na tannera i shadowa. jakies 2 godziny włącznie jak nie wiecej. potem jeszcze killo złapał podwójnego snake. Ogólnie tempo było dość wysokie bo średnia 23km/h z 146 kilosów. Wiec było nawet takie wysokie.;] Do piekar dotarliśmy na 23.;] pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej wycieczce.;D i do zobaczenia na nastepnej.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Tak, wycieczka swietna, dupsko jeszcze mnei boli, ale zakwasow nei mam A co do spoznienia- to wszystko przez Tannera!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 shadow a ile mieslicie km jak dojechaliscie do bielska? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 68,5km a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 nam wyszło do michałkowic 145km a potem już busem bo nieumieliśmy już. ale było jeszcze jakies 15 czy nawet 20 km do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Taaa... Mi wyszlo 170 km :] (bus mnie podwiozl ale nie tam gdziep owinien i musialem potem jechac). Bylem w domu o 23.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrumbrum Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 mamy sierpien, czy ktos z okolic bielska chce sie przejechac na górę zar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Byłem w poniedziałek ;] Wyjechałem z Mysłowic i 140km zrobiłem... Wjeżdżałem kolejką, a nie drogą, stwierdziłem, że przy ponad 30 stopniowym upale nie zrobiło by mi to na dobre ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.