omen Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 na pewno zabrac trza:-apteczka <sztuk 1> -aparat <min 1> Dopisujcie co jeszcze chyba jeszcze jakieś narzedzia by sie przydały na wszelki wypadek no i detki.;D Ta sobota srednio, ale jakby poprzesuwał da rade, niedziela odpada.Pon- szkola 1,2,3- zajete 4- Tanner nie moze reszta wolne, wiec spoko jesteśmy już umównieni na sobote z kumplem. Siema pociag z Zywca do Tychów (bilet weekendowy) kosztuje 13 zl z rowerem :twisted: :twisted: wiec do Katosów ze 2 moze 3 zeta wiecej :twisted: :twisted: Jakbyscie w sobote jechali to z ziomkiem bym sie zabrał ale my z Tychów na kolach bysmy smigali i z powrotem tez :twisted: :twisted: wiec mozna sie zgadac pod Zarem dzieki za info z ta płatnościa. To chyba bedzie mały zlot pod żarem.;D Mam nadzieje ze naklejki do mnie przyjda do piątku. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 omen, ta sobota (28.04) czy następna (05.05)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No wlasnie Co do detek, to ja mam latki, co do narzedzi to mam toola, co do umowienia sie to prosze sprecyzowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 O wlasnie, godzina tez jest dla mnie ważna, bede wolny dopiero kolo 11... O ktorej do zywca dojezdzacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 omen, ta sobota (28.04) czy następna (05.05)? ta 28.04.;] No wlasnie Co do detek, to ja mam latki, co do narzedzi to mam toola, co do umowienia sie to prosze sprecyzowac my wezniemy detki i łatki tak na wszelki wypadek. W żywcu bedziemy chyba koło 9. O wlasnie, godzina tez jest dla mnie ważna, bede wolny dopiero kolo 11... O ktorej do zywca dojezdzacie? jak wyżej powiedziałem to w żywcu bedziemy około 9.;] a to pociąg którym pojedziemy chyba.;D http://rozklad.pkp.pl/bin/traininfo.exe/pn...98/318651/4095/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No to ja tez sie podepne Dojade razem z Omenem wiec luz Ja moge wziasc latki i detke... Moze jutro kupie pompke to tez wezme Ktos bierze jakis plecak zeby sie z tym wszystkim jakos zabrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 omen, nie chcecie sobie dluzej pospac? Szkoda ze nastepny pociag macie dopiero o 10:23 :/ kurde, chetnie bym sie wybrał z wami, ale na 9 jade do jaworzna na przeglad roweru wiec dopiero kolo 10:30-11:00 bym był wolny... Ale wtedy to Wy bedziecie juz przez Bielsko przejezdzac w drodze do Katowic ;D wiec trudno, innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 chcielibyśmy. Ale pewnie bedzie tak ze pod żarem bedziemy po 10. tam poczekamy na reszte i ruszymy czyli na szczycie coś koło 12 itd. Po za tym ten przeglad roweru nie może poczekać? albo zrób go w piatek.? A plecak biore ja.;D wiec nie masz problemu mrówa.;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No coz, Taner, wez postaraj sie cos poprzekladac Co do wyjazdu to moje jestestwo to ok 70%,jeszcze dam znac, a w Bielu to gdzie sie widzimy? Bo jak co to mnie liczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 hm powiadasz że mamy liczyć tak? ok ;D wiec: 1. No ja bede 2. Bede z kumplem. 3. Mrówa 4. Shadow 5. Tanner? 6. Killo? Tanner i killo napiszcie czy jedziecie.;] pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No jak liczycie, że o 12 na szczycie czyli o 11 wyjazd to mi pasuje tzn zaczekalibyście o 10min może dłużej a ja ze Shadow265 bym sprint uskutecznił z Bielska Przeglad juz byl przesuniety z zeszlej soboty A moge jechac tylko w sobote - auta swojego nie mam jeszcze wiec wiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 W ptk mam 18 kumpla... ale czego sie dla rowerku nie robi Przyjde wczesniej, poloze sie, a rano najwyzej zimny prysznic i wiadro kawy Przewiduje i podtrzymuje ze bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No jak liczycie, że o 12 na szczycie czyli o 11 wyjazd to mi pasuje tzn zaczekalibyście o 10min może dłużej a ja ze Shadow265 bym sprint uskutecznił z Bielska Przeglad juz byl przesuniety z zeszlej soboty A moge jechac tylko w sobote - auta swojego nie mam jeszcze wiec wiecie poczekać zawsze można.;] W ptk mam 18 kumpla... ale czego sie dla rowerku nie robi Przyjde wczesniej, poloze sie, a rano najwyzej zimny prysznic i wiadro kawy czegoś tu nie czaje. <Lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Czego tu nie rozumiec? Hardcora odstawiam, tyle... przyjde z impry, pojde spac, wstane, przygotuje sie do jazdy, pojade, proste, nie? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 a tego ptk 18 nie czaiłem. pf. spoko spoko. to jak jedzies wkońcu? jo jutro z mrówa jada po bilety na pociąg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Omen, zapodaj na PW swoj numer komorki, przyda sie raczej jak bedziecie czekac A ja jade w piatek do jaworza na grila do poznej nocy, spie w domku takim letniskowym, wracam na 7:00 do bielska, pakuje rower do auta i pedze do jaworzna na przeglad na 8:45, kolo 10:30 jestem w domu i wyruszamy z Shadow265, na 11 jestesmy pod zarem A po powrocie po poludniu jade jeszcze do pszczyny z kumplem hmm, moze 100km trip stuknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 spoko zaraz wysyłam. a 100 pewnie stukniesz;D ile jest do bielska z Żaru?:> ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A nie wiem, moze ze 30-40 bedzie bb - zar - zywiec - bb jest 70, sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 czyli wychodziło by okolo 30 z bb na żar.;] to nie ma żle.;] czyli wychodziło by okolo 30 z bb na żar.;] to nie ma żle.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Hardkorzenie, nie ma co W kazdym razie my jedziemy, a co z ludzmi z Tychow? Wszystko dograne jest? P.S. Tanner- to 265 przy nicku to pic taki, bo ktos mi juz Shadowa zajal, wiec mow mi normalnie Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Co do ludzi z Tychów to jade sam :twisted: :twisted: kumpel do pracy idzie ,ja raczej na pewno jutro do babki lece z ranca do Zywca, wiec w sobote sprawny bede to jak co to bede w Zywcu na PKP o 9.00 szukajcie bikera na mojej Madzi Pozdro Ale z Zaru lecimy na kołach na chate ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 My z Tannerem na pewno A wlasnie- Tanner napisz mi esa o ktorej i gdzie sie ustawiamy, bo ja dzis od 20 jestem niedysponowany <tylko sms> Jakos sie odnajdziemy... chyba Gorzej jak mi znow detki odmowia posluszenstwa... chyba mnie sz**g trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Wiecie co, może też sie wybiore na tą "górke". Tylko ja autem tam bym dojechał z bratem. Musze obakać trase jak dojechać do celu , to będzie jakieś 50 kilosów Pierwszy raz bym tam jechał, powiedzcie jak wygląda sprawa ze zjazdami i podjazdami Acha i jak się ubrać, z tego linku wynika, że temperatura nie za wysoka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Co do podjazdow to jest 8 km pod gore , zjazd stokiem narciarskim w dol caly czas z gorki :twisted: :twisted: Ja jutro wrzucam koszulke rekawki, bluze , "wiatrolapa" getry i nogawki, buty i kask Dzisiaj niemoglem do Zywca smignac wbijam w pociag o 7.01 z Tychów i mam nadzieje ze bikerzy z Katosów w mi beda Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Bilety kupione Oby pogoda nam dopisala... Do zobaczyska jutro na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.