Skocz do zawartości

[ wyjazd na Góre żar ] szukamy chetnych

omen

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno zabrac trza:

-apteczka <sztuk 1>

-aparat <min 1>

Dopisujcie co jeszcze :)

chyba jeszcze jakieś narzedzia by sie przydały na wszelki wypadek no i detki.;D

Ta sobota srednio, ale jakby poprzesuwał da rade, niedziela odpada.

Pon- szkola :)

1,2,3- zajete

4- Tanner nie moze

reszta wolne, wiec spoko :D

jesteśmy już umównieni na sobote z kumplem.

Siema pociag z Zywca do Tychów (bilet weekendowy) kosztuje 13 zl z rowerem :twisted: :twisted: wiec do Katosów ze 2 moze 3 zeta wiecej :twisted: :twisted:

Jakbyscie w sobote jechali to z ziomkiem bym sie zabrał ale my z Tychów na kolach bysmy smigali i z powrotem tez :twisted: :twisted: wiec mozna sie zgadac pod Zarem

dzieki za info z ta płatnościa. To chyba bedzie mały zlot pod żarem.;D Mam nadzieje ze naklejki do mnie przyjda do piątku.:P pozdrawiam.

omen, ta sobota (28.04) czy następna (05.05)?

ta 28.04.;]

No wlasnie ;)

Co do detek, to ja mam latki, co do narzedzi to mam toola, co do umowienia sie to prosze sprecyzowac :D

my wezniemy detki i łatki tak na wszelki wypadek. W żywcu bedziemy chyba koło 9.

O wlasnie, godzina tez jest dla mnie ważna, bede wolny dopiero kolo 11... O ktorej do zywca dojezdzacie?

jak wyżej powiedziałem to w żywcu bedziemy około 9.;]

a to pociąg którym pojedziemy chyba.;D http://rozklad.pkp.pl/bin/traininfo.exe/pn...98/318651/4095/

omen, nie chcecie sobie dluzej pospac? :D Szkoda ze nastepny pociag macie dopiero o 10:23 :/ kurde, chetnie bym sie wybrał z wami, ale na 9 jade do jaworzna na przeglad roweru wiec dopiero kolo 10:30-11:00 bym był wolny... Ale wtedy to Wy bedziecie juz przez Bielsko przejezdzac w drodze do Katowic ;D wiec trudno, innym razem ;)

chcielibyśmy. Ale pewnie bedzie tak ze pod żarem bedziemy po 10. tam poczekamy na reszte i ruszymy czyli na szczycie coś koło 12 itd. Po za tym ten przeglad roweru nie może poczekać?:) albo zrób go w piatek.? A plecak biore ja.;D wiec nie masz problemu mrówa.;D

No jak liczycie, że o 12 na szczycie czyli o 11 wyjazd to mi pasuje :D tzn zaczekalibyście o 10min może dłużej a ja ze Shadow265 bym sprint uskutecznił z Bielska :D

Przeglad juz byl przesuniety z zeszlej soboty :) A moge jechac tylko w sobote - auta swojego nie mam jeszcze wiec wiecie ;)

No jak liczycie, że o 12 na szczycie czyli o 11 wyjazd to mi pasuje :P tzn zaczekalibyście o 10min może dłużej a ja ze Shadow265 bym sprint uskutecznił z Bielska :)

Przeglad juz byl przesuniety z zeszlej soboty :) A moge jechac tylko w sobote - auta swojego nie mam jeszcze wiec wiecie :D

poczekać zawsze można.;]

W ptk mam 18 kumpla... ale czego sie dla rowerku nie robi :D

Przyjde wczesniej, poloze sie, a rano najwyzej zimny prysznic i wiadro kawy :)

czegoś tu nie czaje. <Lol2>

Omen, zapodaj na PW swoj numer komorki, przyda sie raczej jak bedziecie czekac :)

A ja jade w piatek do jaworza na grila do poznej nocy, spie w domku takim letniskowym, wracam na 7:00 do bielska, pakuje rower do auta i pedze do jaworzna na przeglad na 8:45, kolo 10:30 jestem w domu i wyruszamy z Shadow265, na 11 jestesmy pod zarem :D A po powrocie po poludniu jade jeszcze do pszczyny z kumplem :D hmm, moze 100km trip stuknie :D

Co do ludzi z Tychów to jade sam :twisted: :twisted: kumpel do pracy idzie ,ja raczej na pewno jutro do babki lece z ranca do Zywca, wiec w sobote sprawny bede :) to jak co to bede w Zywcu na PKP o 9.00 szukajcie bikera na mojej Madzi ;)

Pozdro

Ale z Zaru lecimy na kołach na chate ??

Wiecie co, może też sie wybiore na tą "górke". Tylko ja autem tam bym dojechał z bratem. Musze obakać trase jak dojechać do celu :), to będzie jakieś 50 kilosów :D Pierwszy raz bym tam jechał, powiedzcie jak wygląda sprawa ze zjazdami i podjazdami :P

Acha i jak się ubrać, z tego linku wynika, że temperatura nie za wysoka będzie :)

Co do podjazdow to jest 8 km pod gore , zjazd stokiem narciarskim w dol caly czas z gorki :twisted: :twisted: Ja jutro wrzucam koszulke rekawki, bluze , "wiatrolapa" getry i nogawki, buty i kask :)

Dzisiaj niemoglem do Zywca smignac wbijam w pociag o 7.01 z Tychów i mam nadzieje ze bikerzy z Katosów w mi beda :)

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...