omen Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 kurde nie moge odczytać waszych postów od 2 dni jak cos to walcie na prv. Sorki za utrudnienia ale wiecie to raczej nie moja wina a kompa a nie mam czasu w nim grzebać;/ pozdrawiam. edit: Dopiero teraz zauważyłem ze na całym forum wymiotło troche postów wiec to nie wina mojego kompa. Wiec tak jak w temacie 28 badz 29 kwietnia ( początek długiego wekeendu ) z kumplem planujemy wyjazd na g. Żar tzn. Wyjazd z Katowic pociagiem do żywca a stamtad juz bedziemy sie kiedrować z w/w gore. Planów na wjazd i zjazd jeszcze nie mamy. W każdym mąć razie powrót walimy o własnych siłach az do katowic a potem kazdy w swoja strone. Bedzie to nasz pierwszy wyjazzd wiec tempo nie bedzie zabujcze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Karol z Katowic to jezdzi na ligcie na bike-u na żar jeszcze po drodze zalicza ze 2 górki i wraca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No ja w tym sezonie juz raz na Żar wjechałem ( tam i z powrotem na maszynce :twisted: ) i raz pod Żarem bylem :twisted: (Tychy -Żywiec na rowerku z powrotem kolano nie pozwoliło jechac :glare: ) Ale moge sie wybrac 3 raz :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 o to fajnie.;] to może ktoś jeszcze sie zabierze tak żeby było nasz czworo?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jak juz mowilem przed AWARIA Forum, ja sie chetnie zabiore, z tym ze z Bielska i z tym ze nie wiem czy wyjade, ale pocwiczymy zobaczymy O ile bedziecie chcieli mnie wziac- tzn zahaczyć o Bielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 w Bielsku też można wysiaśc czemu nie. Właściwie na jedno wyjdzie.;] ale mamy jeszcze czas to sie jeszcze jakoś umówimy.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wstepnie tez bym sie chętnie zabrał z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kiedy tam będziecie? Dzień i mniej więcej godzina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kiedy tam będziecie? Dzień i mniej więcej godzina... pewnie to bedzie sobota albo niedziela to jest jeszcze do obgadania a godzina cos pewnie koło poludnia może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No witam po przerwie, co z tym wyjazdem? Macie jakies konkretne plany? Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 jak na razie to nic sie nie zmienia wszystkiego sie dowiemy w środe badz czwartek. kurde tak serio to tempo bedzie rekreacyjne bo dopiero 250km i jeszcze mam cieżko na podjazdach. Drugi kumpel w piatek dopiero rower poskładał ale ma już chyba cała 100. i tak nam sie to żle poukładało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 no to mnie pocieszyles, bo ja tam na podjazdach kiepsko Moze jednak nie bedziecie musieli tak dlugo na mnie czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 W piątek popołudniu jechałem sobie z centrum bielska na żar, po drodze trzeba zaliczyć przegibek, jakieś 15-20min na oko, bo nie patrzyłem na zegarek, podjazd niezbyt ciężki, spokojnie się jedzie, potem dłuższy zjazd no i jest sie praktycznie 5min od podnóża żaru. Sam podjazd to niecałe 8km, mi zajął on ok 50 minut Jeśli się oczywiście zgodzicie i termin będzie mi odpowiadał to chętnie się przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemonr1 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Myślę że taszczyć się w obie strony przez przegibek jest nudno. W jedną możecie jechać przez Kozy, Kobiernice, Międzybrodzie ewentualnie ulicą Żywiecką na Łodygowice Żarzecze (tego nie polecam ze względu na dziury i duży ruch). Sam Żar w mniej rekreacyjnej wersji to poniżej 30min od mostu w Międzybrodziu Żywieckim, ale z drugiej strony po co się śpieszyć Dziś byłem na Żarze fajna górka, ale ja w tym sezonie byłem tam pewnie ze 6 razy i już mnie to nudzi. Zjazd też jest fajny dzisiejszy wynik to 82km/h :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nalepiej by było gdybyśmy z Żywca jechali. Znaczy tak nam najbardziej pasuje. Po za tym kiepsko widze ta jazde z plecakiem a żadnej saszetki sie jeszcze nie dorobiłem kurde. sie zobaczy jeszcze.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Właśnie, ja bym mógł jechać z Shadow265 z BB a wy z żywca i spotkalibyśmy się gdzieś pod żarem. A po podjeździe rozjazd czy dalej gdzieś jedziemy? W sumie jak do katowic wracacie to bielsko macie po drodze wiec dalej z nami Moze byc trasa zaporponowana przez przemonr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 własciwie to może być ;D a jak zjaz teren czy asfalt ja proponuje teren. wjazd asfaltem.;] a spotkalibyśmy sie na tamie w miedzybrodziu.;] a tak wogle to nie wiecie ile wyjdzie przejazd Polska koleja z katowic do żywca z rowerkiem? pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Kolej- slabo sie orientuje niestety Ale za to trasa fajna, towarzycho z Biela mam... Zostaje tylko modlic sie zebym nie musial sie pozniej wpisywac w ktorys z dzialow "gleby, wypadki, hardcore"/"gleby w SPD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Zostaje tylko modlic sie zebym nie musial sie pozniej wpisywac w ktorys z dzialow "gleby, wypadki, hardcore"/"gleby w SPD" lepiej to aniżeli mielibyśmy w szpitalach wyladować z korba w łydce<Lol2> ja w spd jezdze od niecałych 2 tydni to wiesz.;D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Znow mi ulzylo Nie jade sam w zatrzaskach... Jak cos polecimy razem Ja co prawda od tamtego sezonu, ale jeszcze tak jakos dziwnie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 no widzisz.;D ale na lewo. bo mi w prawo noga zebatki zaś powchodza i bedzie lipa.;D i cza apteczka wziąć;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja wlasniezwykle jak lece to na prawo, bo lewa mam teoretycznie silniejsza Koniec OT, bo sie Obsluga wnerwi na pewno zabrac trza: -apteczka <sztuk 1> -aparat <min 1> Dopisujcie co jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Zjazd terenem - jestem za Co do daty, u mnie wchodzi w grę sobota/niedziela w ten weekend i sobota/niedziela w przyszły, podczas majówki jestem trochę zajęty wiec nie dam rady, Shadow265 raczej tak samo, a Wam jak odpowiada? btw http://rozklad.pkp.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ta sobota srednio, ale jakby poprzesuwał da rade, niedziela odpada. Pon- szkola 1,2,3- zajete 4- Tanner nie moze reszta wolne, wiec spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Siema pociag z Zywca do Tychów (bilet weekendowy) kosztuje 13 zl z rowerem :twisted: :twisted: wiec do Katosów ze 2 moze 3 zeta wiecej :twisted: :twisted: Jakbyscie w sobote jechali to z ziomkiem bym sie zabrał ale my z Tychów na kolach bysmy smigali i z powrotem tez :twisted: :twisted: wiec mozna sie zgadac pod Zarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.