chudzinki Napisano Piątek o 18:49 Napisano Piątek o 18:49 Jak się zmienia skok w tym amortyzatorze? O ile w ogóle się zmienia 🙂. Więcej szczegółów odnośnie modelu nie znam. Cytuj
wr81 Napisano Piątek o 21:28 Napisano Piątek o 21:28 (edytowane) Wg. mojego stanu wiedzy we współczesnych Foxach zmienia się tak samo jak we współczesnych RockShoxach - wymianą air shaftu. Robiłem w RS Pike - poszło łatwo. Jedynym opóźnieniem była konieczność zakupu klucza do kasetu bez trzpienia centralnego... Tylko jedna uwaga - w RS air shaft można dostać za 20-25EUR, w foxie zakładam że drożej.. EDIT: teraz zobaczyłem że chodzi o 32SC, myślałem że 34SC... były w ogóle 32SC 120mm, nie wydaje mi się... Podobno to dość wiotki widelec... Edytowane Piątek o 21:32 przez wr81 1 Cytuj
chudzinki Napisano Sobota o 06:20 Autor Napisano Sobota o 06:20 @wr81, temat sztywności jest zupełnie nieistotny ze względu na wagę rowerzystki 🙂. Pytanie czy w tym modelu w ogóle jest taka możliwość, bo wtedy miałbym "plana" 😏. Cytuj
marcin_ostrów Napisano Sobota o 06:37 Napisano Sobota o 06:37 Zdaje się że z 32 SC nie poszalejesz . Jest wybór między 100 a 100 . 34 SC to już inna bajka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi