maciekchn1 Napisano Piątek o 17:00 Napisano Piątek o 17:00 Witam mam problem aby dobrać odpowiedni klucz ponieważ u mnie suport ma ośkę w najgrubszym momencie średnicy 24,3mm a każdy klucz się opiera bo ma 24mm i nie chce dojść do śruby (jak na foto) Jaki ja klucz potrzebuje? Może ktoś podrzuci linka do allegro z tanim kluczem ? Cytuj
Seb Napisano Piątek o 18:02 Napisano Piątek o 18:02 (edytowane) Dziwne, powinno pasować na styk. Wyciągnąłem suwmiarkę i zmierzyłem średnicę w swoim bikehand yc-26bb-2a i ja mam średnicę 24,4mm wewnątrz więc teoretycznie powinien wejść z oporem ale wejść. Proponowałbym kupienie innego klucza, pożyczenie od kogoś klucza innej firmy i sprawdzenie lub wizytę w serwisie rowerowym tam zawsze mają ze dwa klucze tego typu jeden mniejszy jak wszystko idzie zgodnie ze sztuką odkręcania i jeden większy jak trzeba odkręcić jakieś zapieczone suporty i trzeba kombinować może coś podejdzie 🙂 Edytowane Piątek o 18:03 przez Seb Cytuj
leejoonidas Napisano Piątek o 18:06 Napisano Piątek o 18:06 Idziesz do marketu budowlanego kupujesz kamienie szlifierskie z trzpieniem takie jak na zdjęciu, montujesz do wiertarki i szlifujesz ten klucz wewnątrz aż wejdzie na oś suportu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi