maupa1337 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Cześć, Chce sobie kupić rower, który będzie do wszystkiego tzn. do lasu, do miasta, w lekko dłuższą trasę, w lekki teren. Wymagania: kierownica prosta i żeby nawet szybki był Budżet: 2000-3000 Wymiary 180cm 80kg 1 Cytuj
Greg1 Napisano Czwartek o 06:04 Napisano Czwartek o 06:04 Ciężko będzie spełnić wszytkie Twoje życzenia. Poszukaj rowerów typu cross (jeśli ten las i lekki teren to co najwyżej twarde, dobrze utrzymane drogi leśne i polne a nie jakieś dzikie single z korzeniami), pełno było wątków na ten temat i w podobnym budżecie. Użyj forumowej wyszukiwarki. Ewentualnie coś na sztywnym widelcu, tzw. fitness, np. Kands Pure (są dwie wersje: starsza z napędem 3x8 Shimano Acera i nowsza z napędem 2x8 Shimano Claris). Mieści się w budżecie, ma hydrauliczne hamulce, trochę szerszą oponę 38c, mi do takich zastosowań by wystarczył. Zresztą mam fitnessa, który teraz jest moim commuterem a do tego wcześniej, jak nie miałem grawela i szosy to był moim uniwersalnym rowerem do wszystkiego oprócz cięższego terenu, bo do tego mam mtb. Zabierałem też go jak wyjeżdżałem na kontrakty i też nim ogarniałem wszysko: dojazdy do pracy i wycieczki za miasto nie tylko po asfalcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi