MateoP Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Cześć, Poszukuję od dłuższego czasu roweru trekkingowego i jestem na ostatniej prostej, jednak chcę się jeszcze upewnić czy na pewno będzie dobry to wybór. Mój obecny kandydat to unibike atlantis i czy do tej kwoty znajdę coś lepszego? Rower będzie służył do krótszych (30-50km) jak i dłuższych wypraw, około 100km. Wzrost to 183cm. Z góry dziękuje za pomoc https://sprint-rowery.pl/rower-trekkingowy-unibike-atlantis-2025?sku=9050942425&gad_source=1&gbraid=0AAAAADF938PdvpEhCzz_pPWfDrpN0ahDP&gclid=Cj0KCQjwh_i_BhCzARIsANimeoGCXtRlD6gKWkkH9l8HZd6ZIxKvI16hT_GXMyxiuQdf7FlRgSQqRdoaAumTEALw_wcB Cytuj
Mihau_ Napisano 15 Kwietnia Napisano 15 Kwietnia Cytat Mój obecny kandydat to unibike atlantis i czy do tej kwoty znajdę coś lepszego? To zależy do czego go potrzebujesz i czego oczekujesz od roweru. Generalnie typowy trekking, ciężki kloc tylko z trochę lepszym osprzętem ale od osprzętu lżej się jechać nie będzie Cytuj
MateoP Napisano 16 Kwietnia Autor Napisano 16 Kwietnia Głównie będzie służył raz w tygodniu na jedną dłuższą trasę powyżej 50km, na co dzień używany jako środek dojazdu do pracy oraz 2 mniejsze trasy po około 20km, tempem około 20km/h. Fajnie by było, żeby był jak najlżejszy, jednak zdaję sobie sprawę, że ciężko o małą wagę w przypadku rowerów trekkingowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi