maciekchn1 Napisano Poniedziałek o 08:34 Napisano Poniedziałek o 08:34 Witam mam problem ze złożeniem ponieważ brat zaczął a ja muszę skończyć, a on nie pamięta ... i nie wiem w jakiej kolejności szły poszczególne elementy. Może ktoś podpowie bo wertuje internet i nie mogę znaleźć identycznego . Może zdjęcia podpowiedzą czy idę w dobrą stronę Cytuj
KSikorski Napisano Poniedziałek o 08:36 Napisano Poniedziałek o 08:36 Porównaj średnicę na końcach czarnego odboju z średnicą na dnie dolnych goleni. Złóż tak, by nie ograniczało to skoku. Cytuj
maciekchn1 Napisano Poniedziałek o 09:15 Autor Napisano Poniedziałek o 09:15 Dziękuję za odpowiedź ale kompletnie nie wiem o co chodzi 🫣 przepraszam ale moja wiedza jest słaba i tłumaczyć jak dziecku trzeba🫣😱😂 Cytuj
maciekchn1 Napisano Poniedziałek o 15:46 Autor Napisano Poniedziałek o 15:46 (edytowane) Znalazłem kilka zdjęć podobnego amortyzatora i albo nie ma tych niebieskich elementów albo jest jeden , chyba że ona w środku tam gdzie sprężyna mają być? I czy ten czarny kotek w dobra stronę założyłem ? Edytowane Poniedziałek o 16:28 przez maciekchn1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi