podlaska_samogonka Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Od jakiegoś czasu zaobserwowałem ból-ciągnięcie stóp między śródstopiem, a piętą. Czasami pojawia już po krótkiej, kilkunastominutowej przejażdżce. Ból jest na tyle uciążliwy, że muszę robić przerwę. Gdy zejdę z roweru i zrobię kilka kroków, to jest uczucie mega ulgi. Jeżdżę na platformach w zwykłych butach. Byłem już na wizycie u fizjo, mam płaskostopie i fizjoterapeuta rozmasował mi rozcięgno podeszwowe bo było mocno spięte. Trening w domu na piłeczce średnio pomaga. Nie mam pojęcia co dalej robić... Cytuj
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Noooo skoro byłeś/byłaś u fizjo to raczej pytania do niego. Masz wkładki "na wymiar"? Cytuj
TheJW Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Co to za fizjoterapeuta, że z miejsca nie polecił specjalnych anatomicznych wkładek do butów? Cytuj
podlaska_samogonka Napisano 13 Kwietnia Autor Napisano 13 Kwietnia Jestem w trakcie poszukiwań speca od wkładek, niestety w moim mieście nie ma nikogo godnego uwagi i muszę szukać czegoś w Warszawie, a to się wiąże z dużymi wydatkami, na które teraz nie mogę sobie pozwolić. Cytuj
nikbar1 Napisano Niedziela o 10:44 Napisano Niedziela o 10:44 Nie mam płaskostopia,ale jak jeżdżę w miękkich butach to mnie właśnie podobnie boli tylko w mniejszym stopniu, jak jeżdżę w sztywnych sandałach bólu zero nawet po paru godzinach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi