bkt Napisano Sobota o 14:48 Napisano Sobota o 14:48 Czesc, drugi rower (pierwszy gravel silex 400), na ktorym zaczalem miec skurcze czworoglowych i nie wiem dlaczego - problemem sa wycieczki 50+, na starym unibike evolution (z 16 lat ma, na 26) robilem i po 140km - na gravelu po roku sie zaczelo, mozliwe ze to od kregoslupa i pozycji na rowerze, nie wiem. Cannondale w kolorze czarno zielonym baaaaaardzo mi sie podoba, kosztuje normalnie z 9k - niby na promkach w jakis sklepach spoza PL byly po 5800-6400. Unibike mam w zaprzyjaznionym sklepie za 5,5 od reki, w czarnym kolorze (chyba tylko taki byl z 2024). Osprzetowo oba sa dla mnie i tak za mocne, ale jak mam kupic rometa m8 za ok 4400 to wole dac 5,5 za Unibike. Zastanawiam sie tylko, czy nie poczekac i nie pokombinowac z Cannondale (nie chodzi mi o marke tylko o raczej rewelacyjny dla mnie wyglad). W co byscie poszli jesli nie w to? Cytuj
bkt Napisano Sobota o 17:34 Autor Napisano Sobota o 17:34 Merytorycznie to do czego chciales sie odniesc? Bo odpowiedzi na moje pytanie tam nie widze:) Cytuj
Tyfon79 Napisano Niedziela o 16:56 Napisano Niedziela o 16:56 A kto Ci niby tutaj w tych czasach takie coś jak Unibike czy Romet będzie polecał? Część pewnie nie wie co to w ogóle jest. To jest produkt może dla Ciebie czy mnie oraz paru jeszcze. Reszta choćby góry sr..ły wybierze coś na "topie" jak choćby ten Cannon. Nadal korzystam z uroków 26er i też bez najmniejszego ale zrobię tyle km co Ty i raczej w tym przypadku skierował bym się ku bardziej turystycznej geometrii Experta. Te rowery mają w sumie dwie wady czyli takie trochę starsze geo i tu przeważa a jakże kąt na główce a dwa amory Suntoura. Dla mnie to nie wady jak idzie o rower z aluminium a dla Ciebie? I już masz odpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi