Mjablonskki Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia Cześć, szukam ostatnio dla siebie roweru do wycieczek, w tym na bikepacking. Jestem raczej zielony w temacie wycieczek rowerowych. Chciałem na razie kupić używkę do 2k i potestować jakie dokładnie trasy podejdą mi do gustu, w jakim terenie będę najwięcej jeździł, co mi sie spodoba a co nie itd, zanim kupię droższy rower. Znalazłem taką ofertę która wydaje się być aż za dobra, nawet uwzględniając, że trzeba będzie rower wyserwisować. Ale kusi, oferta jest niedaleko mnie, mogę podjechać i zobaczyć rower. Boję się tylko, że za zbyt piękną (?) ceną stoją jakieś ukryte wady. https://www.olx.pl/d/oferta/marin-headlands-2-size-56-CID767-ID11PvCN.html Chętnie posłucham kogoś doświadczonego w kupowaniu używek, głosów za/przeciw, ewentualnie na co szczególnie uważać, co sprawdzić? Dzięki! Cytuj
Wojcio Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia To jest oszustwo, ta rama nie jest karbonowa. Najwyżej karbostara. Kolory jak w Headlands 2020 ale rama inna, bo tamta była karbonowa. Kierownica jakaś motana, rogi na baranie? To jakieś dziwadło. 1 Cytuj
Magaraszz Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia Ulep jak wiele na olx. Omijać, pomijać, nie tracić czasu. Cytuj
chrismel Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, Wojcio napisał: To jakieś dziwadło. No to idź na wysypisko śmieci i spróbuj złożyć z tego co tam znajdziesz lepszy rower. Uważam że ładnie to wyszło Cytuj
thorcik Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia "Niemiec płakał jak sprzedawał, tylko do kościoła jeżdżone było". Dobry dzwon tam musiał być Cytuj
Mihau_ Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia Nie wiedziałem, że karbon się spawa😂 W ogóle co tam jest na łączeniu poziomej z podsiodłową widocznym z góry? Pęknięcie? Cytuj
ernorator Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Może efekt spawów powstał dzięki umiejętnemu zastosowaniu mat do łatania kajaków i epoxy Edytowane 11 Kwietnia przez ernorator Cytuj
Mihau_ Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia W sumie odrzucasz 4 stówy i nówka sztuka kentfield jest https://www.centrumrowerowe.pl/rower-miejski-marin-kentfield-2-pd40830/?v_Id=223665&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2N2_BhCAARIsAK4pEkXOD-Z3ShFfc4DPGhYCAKWTiDrCyv5o69-bN7skwmLdns0xoOpLcFcaAomvEALw_wcB 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi