PeresKTM Napisano Środa o 19:30 Napisano Środa o 19:30 Cześć co się mogło stać tej przerzutce ścigałem koło do wymiany tarczy włożyłem i koniec nie napina w ogóle łańcucha na najniższym biegu ale jak się już da 11/10 zaczyna działać normalnie poniżej filmik o co mi chodzi Cytuj
siemalysy Napisano Środa o 19:39 Napisano Środa o 19:39 (edytowane) Na pewno nie robiłeś nic więcej? Zrób zdjęcia, żeby było widać jak idzie łańcuch w przerzutce. Edytowane Środa o 19:39 przez siemalysy Cytuj
PeresKTM Napisano Środa o 19:55 Autor Napisano Środa o 19:55 (edytowane) Nic więcej łańcuch idzie tak jak ma iść w kółkach przerzutka chodzi normalnie idealnie wręcz bym powiedział a gdy dam 12 przełożenie takie coś się dzieje … zgłupiałem ogólnie rower jest nowy ma 3 dni przejechane 140 km i zmieniłem po prostu tarczę na swoje ulubione a tu takie coś. Jutro biorę go do sklepu gdzie kupiłem niech oglądają. Cytat Edytowane Środa o 20:24 przez PeresKTM Cytuj
KSikorski Napisano Środa o 20:49 Napisano Środa o 20:49 Może tak już było, tylko nie zwróciłeś uwagi. Należy sprawdzić czy długość łańcucha jest zgodna z instrukcją. Cytuj
leejoonidas Napisano Środa o 20:53 Napisano Środa o 20:53 (edytowane) To teraz zacznij powoli wkręcać śrubę B w przerzutce, tą pokazaną strzałką na zdjęciu poniżej. Edytowane Środa o 20:56 przez leejoonidas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi