GrubeKocisko Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Hej, mam elektryka Eco-bike Rhino. Jest tam silnik Bafang SWXH2. Niestety drażni mnie głośność - hulajnogi są zdecydowanie cichsze. Silnik emituje dość głośne, wysokie tony, co ciekawe brzmi ciszej pod dużym obciążeniem, ale jazda np. 20km/h po równej powierzchni sprawia, że silnik rzęzi niesamowicie. To normalne w elektrykach? Da się to jakoś wyciszyć? Cytuj
Tuurban78 Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Jeżeli silnik w kole to one rezonują, szczególnie przy lepszym sterowaniu jakim jest square, przy sinusiodalnym jest ciszej ale tam jest ZERO JEDYNKOWO , czyli jedź nie jedź. Przy square masz płynne sterowanie mocą na każdym stopniu wspomagania. Trzeba to zaakceptować Cytuj
GrubeKocisko Napisano 11 Kwietnia Autor Napisano 11 Kwietnia Dzięki. Szkoda trochę, myślałem, że nie będzie to tak dokuczliwe, ale postaram się przyzwyczaić. Cytuj
ArtGD Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Najlepiej jakbyś nagrał ten dźwięk, bo nie wiemy czy są dla ciebie wysokie tony. Akurat mam Rhino w serwisie. Jego silnik pracuje dość głośno, ale dla mnie to nie są wysokie tony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi