Gabrika Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Hej, Chciałabym odświeżyć temat roweru 20 calowego dla dziecka. Syn niespełna 7 lat, wzrost 117 cm. Mierzyliśmy 3 modele: Woom 4 Explorer / Early Rider / Academy. Wszystkie rozmiarowo spoko, ale nie mogę się zdecydować który będzie najlepszy dla takiego dziecka do jazdy po różnych nawierzchniach? W sklepie zachwalali Early Rider, bo szybszy i bardziej sportowy, a ja sama nie wiem czy już na tym etapie powinniśmy mieć szybki rower, bo syn jeździ dość chaotycznie. Czy nie lepiej zadbać o stabilność? Poradźcie co wybrać. Cytuj
olo850 Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Każdy będzie dobry, to nie prom kosmiczny. Dorosłemu coś można doradzać przy wyborze roweru, dla 7 latka kup ten który jemu najbardziej się podoba/pasuje. 1 Cytuj
Lextalionis Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Córa miała Early Ridera w przeszłości na kołach 14". Jakość tych rowerów to jest absolutny TOP więc na pewno mogę je polecić. Największą zaletą Wooma jest jesgo dobra odsprzedawalność (chociaż naszego Early Ridera sprzedaliśmy po 2h na OLX), ale w tych wersjach Exlporer czytałem opinie, że manetka przerzutek ma duży opór i często dzieciaki mają problem z jej obsługą (to warto sprawdzić przed zakupem). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi