Magaraszz Napisano Poniedziałek o 15:48 Napisano Poniedziałek o 15:48 @Pioter02 "Wiem, żeby unikać środka brunox. " chodzi ci o "brunox deo"? Jeśli możesz napisz jaki jest powód aby go nie stosować bo jestem użytkownikiem od ponad 12lat i może nie jestem świadom że jakieś "kuku" robi? Co do zakupów "drobiazgów" polecam tak na szybko dętki TPU CYCLAMI z metalowym PRESTA 1.9-2.5. Wydasz grosze, a benefitów vs zwykła dętka jest cała lista, a obecne które ściągniesz możesz mieć przecież zawsze jako zapasowe. Cytuj
Pioter02 Napisano Poniedziałek o 20:58 Autor Napisano Poniedziałek o 20:58 @Magaraszz no czytałem opinie innych użytkowników i niektórzy twierdzili, że jest zbyt silnym środkiem chemicznym i niszczy oraz penetruje uszczelki. Podobno lepiej czyści niż smaruje, albo prawie w ogóle nie smaruje …może to kwestia poprawnego użycia środku wraz z innym smarem nanoszonym bezpośrednio na uszczelki. dętki zapisane, podziękował Cytuj
Magaraszz Napisano Wtorek o 11:26 Napisano Wtorek o 11:26 @Pioter02 Dzięki za info. Nie będę mowił że tak nie jest aby "zbyt był silny" bo 1 przykład (mój) nie jest niczym miarodajnym. Napiszę tylko jak u mnie wygląda sprawa po ponad 10 letnim korzystaniu z BRUNOX DEO przy RockShox SID. Serwisu nie robiłem w nim ponad 10 lat (dosłownie), a do dziś chodzi jak diabli (wporządku). Do tego lagi suchutkie, a uszczelki bardzo dobrze wyglądają także wątpie aby im szkodził ale też jak wspomnialem u mnie i ze sprzętem "starej daty" może wspólgra idealnie, a jednak wszystko co nowe to gruz vs "stary sprzęt" i może teraz faktycznie takie szkody wyrządza. Tylko napisałem swoją praktyczną przygodę z nim, jak u mnie się sprawdza do dziś. Dętki na bank dobry interes, za rozsądne pieniądze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi