zborek Napisano Piątek o 13:37 Napisano Piątek o 13:37 Jakaś tania tarcza 38 zębów z aliexpres będzie pasowała do korby dwurzędowej 38x24 Shimano FC-M615? Widzę że są, ludzie polecają firmę Deckas ale nie wiem czy tylko patrzyć żeby rozstaw śrub się zgadzał czy ma znaczenie czy korba jedno czy dwurzędowa? Cytuj
marcin_ostrów Napisano Piątek o 14:15 Napisano Piątek o 14:15 Oczywiście że ma znaczenie . 1x to zębatki NW ( narrow wide ) , nie będą działać z pp. Cytuj
zborek Napisano Piątek o 14:33 Autor Napisano Piątek o 14:33 Jak poznać która będzie dobra do korby dwurzędowej? Cytuj
JWO Napisano Piątek o 14:35 Napisano Piątek o 14:35 @marcin_ostrów napisał. Nie może to być blat NW Cytuj
zborek Napisano Piątek o 14:38 Autor Napisano Piątek o 14:38 Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 15,75zł | RIDERACE korba rowerowa tarcza 104BCD okrągły kształt wąski szeroki 32T/34T/36T/38T korba do roweru górskiego koło łańcuchowe pojedyncza płyta https://a.aliexpress.com/_ExpSPlm. Nie widzę nigdzie oznaczenia NW, będzie dobra? Cytuj
chudzinki Napisano Piątek o 14:45 Napisano Piątek o 14:45 Cytat wąski szeroki To właśnie NW. Nie będzie pasować. Cytuj
zborek Napisano Sobota o 12:51 Autor Napisano Sobota o 12:51 Może ktoś polecić jakąś która będzie pasowała. Cytuj
Turysta05 Napisano Sobota o 13:16 Napisano Sobota o 13:16 Musisz szukać pod hasłem "rower szosowy" albo tarcza podwójna, potrójna. Wtedy te zębatki mają jednakową grubość zębów (wąskie) i łańcuch może przeskakiwać na nie dowolnie, np. taka na allegro, ale z chin😂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi