chudzinki Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Za małą namową @pecio zakładam temat dotyczący tego urządzenia 🙂 będący kontynuacją Nie po to żeby zrobić recenzję jak @Eathan odnośnie Geoid, bo po pierwsze nie mam żadnego porównania, a po drugie nie mam do tego predyspozycji. Założyłem przede wszystkim po to żeby odpowiedzieć, na ile będę potrafił, na ewentualne pytania przyszłych bądź obecnych użytkowników. Z wad, które zauważyłem do tej pory: przy zapisie śladu, bez nawigowania, nie pokazuje na mapce kreski (nie wiem jak jest w Garminie) temperaturę pokazuje bez dziesiętnych (to taka moja fanaberia, bo jestem przyzwyczajony do dokładniejszego zapisu 😀) Edytowane 4 Kwietnia przez chudzinki 3 Cytuj
smw44199 Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Nie rozumiem z tą kreską? Normalnie po jeździe (każdej) można podejrzeć swój ślad (w aplikacji), gdzie sie jechało właśnie w postaci linii. Chodzi Ci o podgląd trasy w samym urządzeniu? Edytowane 4 Kwietnia przez smw44199 Cytuj
Lextalionis Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia To użądzenie ma pełną mapę na ekranie czy prowadzi tylko po śladzie? Nie raz na zdjęciach reklamowych tych chińskich wynalazków pokazana była mapka a jak się człowiek wczytał to okazywało się, że jednak tylko pokazuje kiedy skręcić bez wyświetlania tego na mapie. Cytuj
chudzinki Napisano 4 Kwietnia Autor Napisano 4 Kwietnia @Lextalionis, ma pełną mapę - MapBox. Wadą jest brak możliwości jej przesuwania, ale o tym wiedziałem. @smw44199, po jeździe tak, ale w trakcie nie rysuje kreski jak apka Strava bądź Locus. Nie wiem jak jest w Garminie. 2 Cytuj
smw44199 Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Teraz rozumiem👍 Tylko tam i tak chyba mapy nie oddalisz, więc do czego to potrzebne? Pełną mapę ma c606, a bez mapy jest c606SE, czyli to samo co Geoid cc600 Edytowane 4 Kwietnia przez smw44199 Cytuj
chudzinki Napisano 4 Kwietnia Autor Napisano 4 Kwietnia Sam nie wiem 😀. Przyzwyczajenie z Locusa, w którym często nie uruchamiałem nawigacji tylko jechałem po śladzie i wtedy dokładnie wszystko widziałem. 1 Cytuj
Mr. Dry Napisano Poniedziałek o 12:36 Napisano Poniedziałek o 12:36 Jak wygląda apka do obsługi? W sensie czy intuicyjna, czy "beta"? Działa z Komoot? Cytuj
smw44199 Napisano Poniedziałek o 12:45 Napisano Poniedziałek o 12:45 Tak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onelap.fitness&hl=pl Cytuj
chudzinki Napisano Poniedziałek o 13:00 Autor Napisano Poniedziałek o 13:00 22 minuty temu, Mr. Dry napisał: W sensie czy intuicyjna, czy "beta"? Ja nie mam większych zastrzeżeń. Trochę mnie dziwi fakt, że aby połączyć z licznikiem bądź przejrzeć swoje trasy trzeba mieć włączony internet, ale w sumie nie wiem jak jest w Garminach 🙂. Nie beta. 23 minuty temu, Mr. Dry napisał: Działa z Komoot? Nie. Cytuj
chudzinki Napisano Środa o 10:45 Autor Napisano Środa o 10:45 (edytowane) Odkryłem jedną, dla mnie sporą, wadę... Przy zapauzowaniu aktywności ekran nie wyłącza się całkowicie (pod kątem coś tam widać na nim) i zżera aż ok. 5% baterii przez 3 h. Edytowane Środa o 10:46 przez chudzinki Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 10:12 Autor Napisano Czwartek o 10:12 @kaido2, a jak to wygląda w Xoss NAV+ pro? Cytuj
kaido2 Napisano Czwartek o 10:26 Napisano Czwartek o 10:26 Xoss miał bardzo dobrze działającą ( GPS) autopauze , więc nic z ręki nie kombinowałem A, ze bateria trzymała dobę więc tym bardziej nie kombinowałem nic z ręki na jednodniówki starczało aż nad to. Gdyby było inaczej, było by kombinowane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi