Marcin200 Napisano 2 Kwietnia Napisano 2 Kwietnia Cześć! Potrzebuję amortyzatora do roweru dziecięcego na koło 24" – stary Suntour niestety się zniszczył, a kartridż rozleciał. Szukałem go wszędzie, ale ciężko znaleźć odpowiedni model. Amortyzator powinien mieć mocowanie pod hamulce hydrauliczne. Jeśli ktoś ma na sprzedaż taki amortyzator, chętnie odkupię. Będę wdzięczny za pomoc!
chudzinki Napisano 2 Kwietnia Napisano 2 Kwietnia Jeżeli wchodzi w grę nowy to popatrz na Spinner 300 Air. Kupowanie sprężynowego kowadła do takiego roweru mija się z celem. To już lepiej poszukać sztywnego. 1
Marcin200 Napisano 2 Kwietnia Autor Napisano 2 Kwietnia Dziękuję za podpowiedź👍. Wczoraj przesiedziałem kilka godzin na różnych stronach i nigdzie nie było takiego amortyzatora 24"🙉. Dzisiaj otworzyłem olx i na pierwszej stronie pokazał się mi ten model o którym napisałeś.
Mod Team bogus Napisano 3 Kwietnia Mod Team Napisano 3 Kwietnia Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi