andrzejken Napisano Środa o 06:28 Napisano Środa o 06:28 Do tej pory używałem linek firmy firmy IXS -których parę lat temu paręnaście sztuk kupiłem- o grubości 1,2 /nierdzewna, wstępnie naciągnięta, szlifowana/, ale od jakiegoś czasu nie mogę tego modelu linki znaleźć .A linki są super gładziutkie i wytrzymałe -ostatnie dwie będę zakładał . Może ktoś wie gdzie mogę to kupić , albo jakiś solidny zamiennik ,lepiej o takich samych parametrach . Cytuj
szajbna Napisano Środa o 10:44 Napisano Środa o 10:44 https://sklep.baribalbike.pl/produkty/linka-przerzutki-ixs-elite-glide?sku=X-IW100SF Cytuj
andrzejken Napisano Środa o 19:41 Autor Napisano Środa o 19:41 Teflon odpada,, ciekawe jak do niego wypadają pokrycia shimano. Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 05:54 Napisano Czwartek o 05:54 Z ciekawości zapytam co Ci ten teflon przeszkadza ? bo używam od x lat Cytuj
andrzejken Napisano Piątek o 05:31 Autor Napisano Piątek o 05:31 Z czasem zaczyna się łuszczyć, z nierdzewką szlifowaną i wstępnie rozciągniętą+ parę kropel silikonu, nie miałem problemów. Takie moje odczucia/doświadczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi