qqrq Napisano Wtorek o 07:52 Napisano Wtorek o 07:52 Hej wymyśliłem sobie ostatnio, że fajnie by było mieć listę wszystkich ustawek w jednym miejscu nie zależnie czy się jest w jakimś klubie na stravie czy nie. Dzięki temu można trafić na coś nowego, ale też zaliczyć coś w obcym mieście. Kilka godzin później zrobiłem https://ustawki.cc/ Zasada jest bardzo prosta, trzeba dodać klub/y ze stravy i jak pojawi się coś nowego dodaje je tutaj. Wszystko działa w miarę automatycznie i zrobione jest najprościej jak się da. Myślę, że jest w miarę przejrzyście. A ja powoli dodaje nowe rzeczy. Tak więc jeżeli ktoś zna kluby organizujące ustawki proszę o dodanie. 2 Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 08:23 Napisano Wtorek o 08:23 Ciekawa inicjatywa może być przydatna. 👍 1 Cytuj
TheJW Napisano Wtorek o 08:29 Napisano Wtorek o 08:29 33 minuty temu, qqrq napisał: wymyśliłem sobie ostatnio 33 minuty temu, qqrq napisał: Kilka godzin później zrobiłem Hehe, kojarzę ZESPÓŁ, który coś takiego tworzy już od dwóch lat albo i dłużej, przy wsparciu środków unijnych, i poza superhiperfancy stroną www - nic więcej nie powstało. Dobry pomysł, jednak musisz trochę popracować nad UI, bo to obecnie najbardziej dla ludzi istotne - niezależnie od funkcjonalności, strona czy aplikacja musi być "ładna", żeby przyciągnąć użytkownika. 1 Cytuj
qqrq Napisano Wtorek o 11:52 Autor Napisano Wtorek o 11:52 Cytat Hehe, kojarzę ZESPÓŁ, który coś takiego tworzy już od dwóch lat albo i dłużej, przy wsparciu środków unijnych, i poza superhiperfancy stroną www - nic więcej nie powstało. Dobry pomysł, jednak musisz trochę popracować nad UI, bo to obecnie najbardziej dla ludzi istotne - niezależnie od funkcjonalności, strona czy aplikacja musi być "ładna", żeby przyciągnąć użytkownika. No właśnie chciałem zrobić coś co działa a nie wymyślać niepotrzebne nikomu dodatki. Inaczej mogłbym to robić w nieskończoność. A jak ktoś czuje, że przydał by się jakaś funkcja na stronie to zapraszam do kontaktu, chętnie coś dorobię. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi