Skocz do zawartości

[Pulsometr]Jaki pulsometr.....

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A widział kto te pulsometry poza W-wą czy to taki lokalny rarytas?

Sprawdzałem właśnie w Skiernieiwcach i ni ma... wieczorem jeszcze w Łodzi zobaczę.

W Łodzi też nie ma...

Napisano

Moja siostra kupiła pulsometr w TESCO za 19,99 zł :) Działa wyśmienicie, a zazdroszczę jej tego, bo ma on sygnalizację bicia serca dźwiękiem, a mój tego nie ma :angry:

Napisano
Moja siostra kupiła pulsometr w TESCO za 19,99 zł :) Działa wyśmienicie, a zazdroszczę jej tego, bo ma on sygnalizację bicia serca dźwiękiem, a mój tego nie ma :angry:

Właśnie mam ten, tego Puls Techa :) tylko dałem z 5 pln więcej za niego :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

mergoos a w łodzi sprawdzałeś i nie było? ciekawe czy byłby na forum ktoś tak miły z Wawy i kupiłby i wyslał do mnie...:)

Napisano

Jak poczytasz ten temat od początku to ze zdziwieniem stwierdzisz że parę osób już je kupiło i sprawdziło że moze to i jest "kinski kłit matketinkowy" ale "DZIAŁA"... Ja swojego sprawdziłem tylko "na sucho" i działa. Planowałem dzisiaj ale musiałem bike na łopatę do śniegu zamienić.

Poza tym to jest pulsometr za 60 parę przeceniony do 18,99

X-(L): W Łodzi bankowo nie ma

Napisano

Nie to zebym marudzil i narzekal, ale czy jakosc pulsometrow za 18.99 nie jest porownywalna z licznikami rowerowymi za 4.99 ?

Też nieufny byłem na poczatku. Pomyslałem co tam 19 zł najwyżej mniej piwa wypiję :-)

Ale od miesiąca prawie codziennie używam podczas biegania. I działa!

Wczoraj nawet przy - 20 stopniach bez problemu funkcjonował

Polecam

Acha byłem wczoraj w Tesco na Ursynowie i zerknołem czy jeszcze są, ale nie zauwazyłem. Nie wiem moze źle patrzyłem.

Napisano

Ja chcialem kupić, żeby zobaczyć co i jak, a jak sie spodoba to w przyszlości zamienić na lepszy model;)

Jak będziecie coś wiedzieć o jakiejś dobrej ofercie cenowej to dajcie znać.

Gdyby jakiś warszawiak dorwał jeszcze ten z Tesco to chętnie odkupię!!!

Napisano

A czy ktoś używa Sigmy PC-15 albo Fit Watch ? Bo zastanawiam się na kupieniem któregoś z tych modeli i chętnie poznam wasze opinie na ich temat

Napisano

A czy ktoś używa Sigmy PC-15 albo Fit Watch ? Bo zastanawiam się na kupieniem któregoś z tych modeli i chętnie poznam wasze opinie na ich temat

Tutaj temat Sigmy byl juz poruszany i nawet troche tam napisalem (posiadam Fit Watch).

Napisano

Ja osobiście mam Sigme Fit Watcha.... Wiem wiem to nie to co Polar ale jest naprawde dobry jeśli ktos nie wymaga niewiadomo jakich funkcji od pulsometru ma natoamist jedna duża wade BRAK PODSWIETLENIA.

Jego zaleta jest cena (na allegro dostałem za 160) i pamięć na treningi któej nie ma zaden pulsometr w tym przedziale. Nie mają jej nawet niskie modele Polara

Napisano

Ja chcialem kupić, żeby zobaczyć co i jak, a jak sie spodoba to w przyszlości zamienić na lepszy model;)

Jak będziecie coś wiedzieć o jakiejś dobrej ofercie cenowej to dajcie znać.

Gdyby jakiś warszawiak dorwał jeszcze ten z Tesco to chętnie odkupię!!!

postaram się pamiętać

ale nie obiecuję bo w okolicahc Tesco bywam rzadko

Napisano

Hmmm Trochę nie wierzę żeby tak szybko znikneły...

Melon: Były na stoisku z elektronika w zamkniętej gablotce. (Trzeba oczywiście odczekać swoje na obsługę.) Na półce na poziomie powyżej kolan a poniżej ja... (sam wiesz czego) - obok ciśnieniomierzy. Wepchnięte tak trochę. B)

Napisano

Może jak któryś z forumowiczów zobaczy je w jakimś TESCO to też bym się uśmiechnął, niecale 20pln to nie majątek, a można by spróbować. Poza tym w tych które odwiedziłem niestety nie było :025:

Napisano

Hmmm Trochę nie wierzę żeby tak szybko znikneły...

Melon: Były na stoisku z elektronika w zamkniętej gablotce. (Trzeba oczywiście odczekać swoje na obsługę.) Na półce na poziomie powyżej kolan a poniżej ja... (sam wiesz czego) - obok ciśnieniomierzy. Wepchnięte tak trochę. :)

wiem

tam właśnie kupiłem

ale teraz nie zauważyłem.

Może nie przyglądałem sie zabardzo fakt

Napisano

Hm... Model amoniaka był na allegro po 55 zł teraz 72 zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81335810 . Czyli trend rosnący.

Dzisiaj sprawdzę w Tesco w Poznaniu na Serbskiej. Telefonicznie twierdzą, że nie ma, ale musiałem pani wytłumaczyć o co mi chodzi, tak więc jej nie ufam :D Wprawdzie mróz trzaska, ale co tam. Kilka dodatkowych kilometrów co by pokonać juraska :D się przyda.

btw Za pulsometr są punkty w teście na cyklozę :D:D

Napisano

Sprawdziłem: nie ma, kiedyś były. Zastanawia mnie jedno. Sprzedawca stwierdził, że traktowali je jako zabawki a nie sprzęt sportowy. Coś w tym musi być.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Co myślicie o tym?: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86005655 zastanawiam sie nad kupnem jakiegos niedrogiego pulsometru

poniewaz chcial bym monitorowac w miare prace serducha :) a poniewaz jestem w miare mlody to wydaje mi sie ze nie potrzebuje jakiejs zaawansowanego sprzetu :P na zawal przeciez nie zejde :030: jak wam sie wydaje ?

Moim zdaniem to identyczny jest tak te z TESCO. Zajżyj do skepu może tańszy znajdziesz.

Jeżeli to taki sam to jetem zadowolony, a żywam już 2 miesiące do biegania.

Tak prawie na pewno taki sam. Mozę w dobudowie nowej tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...