Lorbas Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca (edytowane) Cześć. Doprowadzam do ładu rower do nowego sezonu. Przymiar do łańcucha pokazuje definitywnie, że już czas najwyższy. W końcu zrobione 3000 km . Ale pytanie o zębatki, ponieważ trudno mi ocenić czy są ok czy już wymiana? W tej chwili łańcuch w czasie jazdy się "ślizga". Chcę zakupić łańcuch HG-95 Shimano. Jeżeli zębatki wolnobiegu i korby jeszcze wytrzymają jeden żywot łańcucha to czy w przyszłości mogę wstawić do moich przerzutek korbę 38T/28T zamiast 36/26 oraz większe przełożenia dla wolnobiegu? Edytowane 31 Marca przez Lorbas Cytuj
TheJW Napisano Wtorek o 06:55 Napisano Wtorek o 06:55 Zdjęcia robione chyba aparatem...ortodontycznym... Masz od tego dedykowany wątek: Cytuj
Lorbas Napisano Wtorek o 11:34 Autor Napisano Wtorek o 11:34 Sorry. Dziś zrobię lepsze zdjęcia i wrzucę w odpowiednim wątku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi