szymonn Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Hej, kolejny mój temat, bo nie udało mi się zebrać i kupić roweru wcześniej. Szukam roweru crossowego do ok. 3000zł. Chcę jeździć nim po mieście + wypady poza miasto, po lasach, łąkach, drogach szutrowych, no i strzelić jakieś większe dystanse również. Mam 192cm 92-95kg, więc koła 28/29 no i rama XL, tylko jakie propozycje - czy ze sztywnym widelcem, czy z amortyzatorem? Myślę, że z amortyzatorem, na plus blokada skoku, pewnie hydraulika, ale to wszystko co mogę powiedzieć, jestem kompletnie zielony, a dla mnie szczerze mówiac każdy z tych rowerów wygląda dobrze, myślałem o Krosie, TREKu, Giancie, Romecie, ale nic konkretnego. Cytuj
Mihau_ Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Za 3200 masz riverside 920 po zwrocie https://www.decathlon.pl/p/mp/riverside/second-life-rower-trekkingowy-riverside-920-sram-nx-stan-dobry/_/R-p-97f8e6ef-e19d-4bb1-87aa-1f59443be0b8 Dobry napęd, powietrzny widelec Cytuj
Mihau_ Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia 14 godzin temu, szymonn napisał: a coś innego? np kross evado 5.0? Technicznie gorszy pod każdym względem a czy warto to już kwestia ceny Cytuj
szymonn Napisano 2 Kwietnia Autor Napisano 2 Kwietnia (edytowane) A coś innego; Nowego? Np. Giant roam, choc ten z Decathlona mi się podoba. Edytowane 2 Kwietnia przez szymonn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi